İçimdeki huzursuzluk ...olmamışlık hissi

Mutlu olmak için tek sebebim ailem ve Allah a olan inancım çok güçsüz biri değilim ama yoruldum
Zaman zaman hepimiz yoruluyoruz , sonra tekrar gücü kendimizde buluyoruz...
Öyle anlar geliyor ki bitmiş tükenmiş hissediyoruz ama geçiyo inanın her şey geçiyor ...
Allah ım size güç kuvvet sıhhat huzur ve sağlık versin inşallah ...
Şimdilik iyi geceler...

Mutlu olmak için tek sebebim ailem ve Allah a olan inancım çok güçsüz biri değilim ama yoruldum
Zaman zaman hepimiz yoruluyoruz , sonra tekrar gücü kendimizde buluyoruz...
Öyle anlar geliyor ki bitmiş tükenmiş hissediyoruz ama geçiyo inanın her şey geçiyor ...
Allah ım size güç kuvvet sıhhat huzur ve sağlık versin inşallah ...
Şimdilik iyi geceler...

ben böyle biri değildim aslında umut etmeyi hayal kurmayı çok severdim.herseyden olumlu bişeyler çıkarirdim önce yaşadığım sağlık sorunu bi kanadimi kırdı çaresiz bi dert degildi belki ama beni yaraladı çok üzdü sonra evlendim eşim hayal kırıklığı yaşattı diğer kanadımda gitti. şimdi sadece buna da şükür diyerek yaşıyorum ilerleme yok bende :)
Çile çekmeden bi hayat mümkün değil gibi geliyor bana da

Amin çok çok teşekkür ederim. Rahatlattinu beni

Eşim ve ailem bilmiyor şimdilik ama aklimdan geçen bu.zorunlu bi taşınma durumu söz konusu ama içimden ne eşya toplamak ne ev bulmak geçiyor bilmiyorum ne yapacağım
Açık Konuşmak gerekirse önceki pek çok konunuzda biliyorum boşanmanız sizin için çok çok iyi olur tabiki söylemesi kolay ama bu duygularlada yaşanmazki. Umarım mesleğiniz ve size kol kanat gerebilecek bi aileniz vardır. Çünkü sizi tüketiyor eşiniz

evliliği bitirmek kolaydır muhim olan sabredip devam etmek ve kazanmak allah senin yar ve yardımcın oşlun

Kendime haksızlık edilmiş gibi hissediyorum bazen benim olmasi gerektiği gibi davrandığım eşimin sadece katıldığı bi evlilik bu haksızlığa uğramak fikri beni tüketen aslında.
Ailem yuvam dagilsin istemez ama her koşulda arkamda durur destek olurlar şu an bi işim yok ama üniversite mezunuyum kendime yetecek kadar bi iş bulabilirim

Bence sen bosanamayacaksin o diabet yok sende eşini korkutmuyor sun bile seni kaybetmekten ...Kusuruma bakma ama açtığın tüm konuları takip ettin gram ilerleme yok kendine revami görüyorsun bu hayatı. Hersey çocuk degilki o seni bağlıyor ya hiç olmazsa diye ya sen hiç mutlu olamazsan ömür boyu?? ömür dediğin 3 gün "dün ,bugün, yarın" varmı ötesi !!!!Kendine yapma bu nu silkelen önce inan yavrum olursa mutsuzlugu n 2 kat olucak birde onun üzüntüsü ne kocan koca olabilmis ne kayinvalide n dengede kalabilmis .sen değerli hissediyor musun onların yanin da kendini hiç hissettim. Mi.Lütfen artık kendin için birseyler yap.

Doğru söylüyorsun kimse olmasi gerektiği gibi olmadi ben yiprandim arada ama artık sabrimin tükendiği noktadayim olmayan bişeyi sürüklemek beni yordu eşim kendinden ödün vermiyor.sürekli ben çabalıyorum k.v yaptiginin farkında degil iyi ve anlayışlı k.v pozlarinda etrafta dolanip peşimde kuyruk olmaya devam ediyor.
Ben eşimle artık doğru düzgün iletişim kurmuyorum çünkü içimden gelmiyor.
Cinsel anlamda da uzun süredir sorun var zaten

sarki vardi sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor icimden " " bu duygulari icinde tek basina yasama esinede anlat neden uzaklasti cinsellik konusunda ??? Benimde hisserim ayni uste yazdigim sarki gibi gitmesin istiyorum ama bi yandan gitsin cok sacma bi duygu bu atlatmasi zor hisslerini dene bence esinle bi saril bakalim icinde nasil seyler olacak kendinden emin olman lazim ki gecsin bunlar deprsyndasin

minnie günaydın
Hayal kırıklığı her evlilikte var
Ama senin ki çokça fazla
Zaten kayınvaliden başlı başına 404 gibi yapışık sana
Eşin denge kuramayan bi adam
Bilemeyiz her şerde vardır bi hayır
Demek ki bebek için doğru zaman değil
Eşinle paylaş istersen ben hala evliliğimizin oturmadığını düşündüğümden tedaviyi göze alamıyorum gibi
Kem küm değerlisin demekle olmuyo iş, o değeri hissettirmek lazım. Siz özel anınızdayken annesi kapıda belirdi diye buyur içeri demek mi değer.

Cinsel isteksizligi evlendikten sonra başladı biz öncesinde fazla bişey yaşamadık ama eşimde istek vardi bunu hareketlerinden anliyordum .evlendik ve uzaklasmalar başladı sağlıklı bu cinsel hayatımız olamadı.aslinda eşimin problemi var bu konuda ama o evlendikten sonra isteğinin kalmadığını söyleyerek bu konuyu iyileştirme çabası olmadan kapatmak istedi. Aslında ilk darbeyi burdan yedi evliligimiz cinsel hayat evlilik içinde çok önemli insanin kari koca ilişkileri sağlam olmadığı takdirde birbirini benimsemiyor bence özellikle de erkekler.
Sonrasında da benimde yaklaşmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim zamanlar oldu.
Şu anda yaklaşık iki aydir beraber olmuyoruz kendi haline bıraktım bende.

Az bir zaman olsa açık açık konuşun çabalayın derdim gerekirse annesiyle de yalnız bırakma konusunda uslubunca konuşun derdim ama 5 koca yıl.Evliliğin şimdiye düzelmediyse bundan sonra hiç düzelmez.Hele cinsellik yoksa o evlilik bitmeli.Çocuğun olmaması kötü gözüküyor ama aslında çok büyük bir artı. Yoksa ömür boyu bu mutsuzluğa katlanmak zorunda kalacaktın.Her şerde bir hayır vardır.Karamsar olma lütfen eminim doğru kişiyle karşılacaksın

sağlık problemlerim olmasa bebek konusunda acele etmezdim. beni tek kaygilandiran sağlık sorunlarım nedeniyle geç kalmam annem bile sık sık bunu dile getiriyor.
K.v aynı modda çünkü eşim haddinden fazla taviz veriyor. K.v halen peşime kuyruk olmaya çalışıyor sen gidersen giderim gitmezsen gitmem falan diyor şimdi de.baymaya devam ediyor yani.
Eşimle konuşmak içimi dökmek belki en doğrusu ama ona diyelim ki annesi ile ilgili bişey söyledim hemen aileme laf etmeye kalkar yada benu incitici şekilde konuşur ona o dört dörtlük annesi çok iyi

İçine ata ata daha kötü olacaksın ama
Sorunu aynen burdaki gibi açık açık söyle tek kayınvalide değil yani hepsini

Bazen bende boyle düşünüyorum rabbim çocuk vermeyerek beni koruyor belkide .belki benim hayrıma diyorum ne kadar üzülsemde.
Annesi ile yalnız birakma konusunu demişsiniz anlamadım ne demek isteğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…