- 15 Eylül 2018
- 1.087
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
Selam arkadaşlar iş yerinden yıllardır tanıdığım son iki buçuk yıldır aynı birimde çalıştığım ve çok yakın arkadaşım olan bir kız var. Bu gün bu arkadaşla ilgili çok sıra dışı şeyler öğrendim. İş yeri ile gidilen bir şehir dışı toplantısında kadın erkek bi kaç kişi aynı yatakta uygunsuz vaziyette görülmüş, doğruluk mu cesaret mi oyununda yine yakın arkadaşları bir kadın ile öpüşmüşler (bu kadın evli çocuklu ortak arkadaşımız) bu iş toplantılarının yemeklerinde erkeklerle samimi danslar falan filan. Ben şok oldum. Çünkü bazı taşlar oturdu gibi. İş yerinde evli bir adamın sürekli ona asıldığını anlatıyor ama mesajları gördüm kendiside adama cevap veriyor baya. Başka evli bir adamla takılıyor kahve içmek, yemek yemek gibi. Bu gece bunları duyunca uyuyamadım (kaynak sağlam biri ve benim şüphelerimi doğruluyor) Aldatılma travmam var ve şöyle bir durum oldu. İki yıl önce her yer pandemiden dolayı kaplıyken yılbaşı akşamı bu arkadaşı sevgilimin evine davet ettim. Yemek yedik alkol aldık. Ben sevgilimle uyudum arkadaş başka bir oda da uyudu. sabah kalktık kahvaltı yaptık. Biz mutfakta oturduk çay kahve içtik sevgilim yanımıza gelmedi tv seyretti bana ne zaman gidecek artık falan diye msj atmıştı. Akşam beş gibi gitmişti diye hatırlıyorum. Şimdi düşünüyorum acaba bişey mi oldu da sevgilim böyle yapmıştı. Aralarında bişey mi yaşandı gibi şeyler beynimi kemiriyor. Bunları anlatan kişiye bunu anlattım dikkatli ol dedi.