İçimdeki Kurgu

Daha öncede "fazla samimi" davranişlari olan çok samimi arkadaşınızı yeni yılda evinizde yedirmis ,icirmis yatırmış bir rahatsızlık duymamışsınız Sonra yanınızda evli adamlara asılmış siz de tık yok.Otelde lut kavmi gibi gruplasinca mi kafanıza saksı düştü? Oturup geçmişte bonuzlandımmı diye düşünüp duruyorsunuz.Karakterinize uymuyorsa selam bile vermeyin,evinize alacak kadar güveniyorsanız yanında olun..........

Evet Ferhans hepimiz acayip insanlariz, bir sen normalsin😂 Su yorumundan sonra arkadaslik hakkinda bir sey bilmedigine emin oldum, yakin arkadaslarin ayagini denk alsin, iftiraya ugrarlarsa bile oturup cekirdek citleyeceksin demek ki sana yetistirenle.
Bu konuya göre de normaliz yani.bu nedir yaaa 🤮

Evet Ferhans hepimiz acayip insanlariz, bir sen normalsin😂 Su yorumundan sonra arkadaslik hakkinda bir sey bilmedigine emin oldum, yakin arkadaslarin ayagini denk alsin, iftiraya ugrarlarsa bile oturup cekirdek citleyeceksin demek ki sana yetistirenle.
Kadının kırdığı cevizler 1000 i geçmiş.hepsi mi dedikodu yani ? Bu nasıl iyimserliktir.o kadınla senin çevrendekiler bir değil kuzucuğum.fazla.iyimsersin.bu rezil oartamdan bile erdemli insan davranışı dersi çıkartmaya çalışıyorsun.

Selam arkadaşlar iş yerinden yıllardır tanıdığım son iki buçuk yıldır aynı birimde çalıştığım ve çok yakın arkadaşım olan bir kız var. Bu gün bu arkadaşla ilgili çok sıra dışı şeyler öğrendim. İş yeri ile gidilen bir şehir dışı toplantısında kadın erkek bi kaç kişi aynı yatakta uygunsuz vaziyette görülmüş, doğruluk mu cesaret mi oyununda yine yakın arkadaşları bir kadın ile öpüşmüşler (bu kadın evli çocuklu ortak arkadaşımız) bu iş toplantılarının yemeklerinde erkeklerle samimi danslar falan filan. Ben şok oldum. Çünkü bazı taşlar oturdu gibi. İş yerinde evli bir adamın sürekli ona asıldığını anlatıyor ama mesajları gördüm kendiside adama cevap veriyor baya. Başka evli bir adamla takılıyor kahve içmek, yemek yemek gibi. Bu gece bunları duyunca uyuyamadım (kaynak sağlam biri ve benim şüphelerimi doğruluyor) Aldatılma travmam var ve şöyle bir durum oldu. İki yıl önce her yer pandemiden dolayı kaplıyken yılbaşı akşamı bu arkadaşı sevgilimin evine davet ettim. Yemek yedik alkol aldık. Ben sevgilimle uyudum arkadaş başka bir oda da uyudu. sabah kalktık kahvaltı yaptık. Biz mutfakta oturduk çay kahve içtik sevgilim yanımıza gelmedi tv seyretti bana ne zaman gidecek artık falan diye msj atmıştı. Akşam beş gibi gitmişti diye hatırlıyorum. Şimdi düşünüyorum acaba bişey mi oldu da sevgilim böyle yapmıştı. Aralarında bişey mi yaşandı gibi şeyler beynimi kemiriyor. Bunları anlatan kişiye bunu anlattım dikkatli ol dedi.
Sevgilin senden daha normal davranmış, anlamış kadının kumaşını da rahatsız olmuş. Evli heriflerle fingirdeyen tipi yakınına kadar sokmak sana nasıl normal geldiyse adamın duyduğu rahatsızlığı anlamamışsın bile, şimdi kara kara düşünüyorsun. Sevgilin öyle düşük profil bir kadını yanında gezdiriyorsun diye senden şüphe duymadıysa sen de ondan şüphe etme.

Eee arkadaşlık etme.sizin işyeri maşallah seks an the city gibi.bu ne len.yorumlar da bir acayip, neymişmiş arkadaşınızı koruyup, konuşanlara ağzının payını verecekmişmişsiniz. Yav arkadaşlar ... neyse konu bir acayip, cevap verenler bir acayip.... en iyisi normal insanlar oladk susalım.bu konu bizim ufkumuza fazla geldi.

Vallla bu konuda haklisin Ferhanscim, yine kibar yazmissin. Ben dimdirekt sizin isyeri k.rhane mi yazacaktim, millet calisicaz ayagina grup olmus resmen :KK51:

Bu aynı konunun devamı mıi sevgili ben o kızdan rahatsız oluyorum demişti zaten herhalde sevgiline de sarkıntılık yaptı konu sahibesi. Hala kızı getirip sevgilinle aynı ortama sokma çabası neden adam istemiyor işte :KK51:

Back
X