• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki mutsuzluk,huzursuzluk ve ağlama krizleri

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar bu sıralar çok tuhafım ya nolur bana bir akıl verin.. 1.5 sene önce deliler gibi sevdiğim adamla evlendim.. dünyanın en anlayışlı şevkatli insanı.. hiçbir şikayetim yok bir kere üzmedi kırmadı beni.. melek gibi bir kayınvalidem var.. hasta olsam başımda bekler kızım der bana o derece yani.. melek gibi bir eltim var onu kırarım bir gün diye öyle korkarım o kadar iyi insanlar ki anlatmam şükrediyorum halime :109:

çalışıyorum.. ev hanımı değilim anlayacağınız.. henüz çocuğumuz yok.. hayatımda herşey mükemmel diyebiirim..

ama bu ağlama krizleri neden.. mutsuzluk, huzursuzluk neden.. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden..

düşünüyorum hiçbir nedenim yok.. çok daralıyorum hadi dışarı çıkalım canım sıkkın biraz diyorum eşime.. yavrum hemen çıkalım gezelim diyor.. yemek yapmasam bitanem dert değil dışardan alırım der.. temizliğime yardım eder.. daha mükemmel olunamaz yani..

ama bendeki bu durgunluk neden?... anlamıyorum hiçbir neden bulamıyorum :14: canım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşeyden tat almıyorum :25:

Kızlar bu sıralar çok tuhafım ya nolur bana bir akıl verin.. 1.5 sene önce deliler gibi sevdiğim adamla evlendim.. dünyanın en anlayışlı şevkatli insanı.. hiçbir şikayetim yok bir kere üzmedi kırmadı beni.. melek gibi bir kayınvalidem var.. hasta olsam başımda bekler kızım der bana o derece yani.. melek gibi bir eltim var onu kırarım bir gün diye öyle korkarım o kadar iyi insanlar ki anlatmam şükrediyorum halime :109:

çalışıyorum.. ev hanımı değilim anlayacağınız.. henüz çocuğumuz yok.. hayatımda herşey mükemmel diyebiirim..

ama bu ağlama krizleri neden.. mutsuzluk, huzursuzluk neden.. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden..

düşünüyorum hiçbir nedenim yok.. çok daralıyorum hadi dışarı çıkalım canım sıkkın biraz diyorum eşime.. yavrum hemen çıkalım gezelim diyor.. yemek yapmasam bitanem dert değil dışardan alırım der.. temizliğime yardım eder.. daha mükemmel olunamaz yani..

ama bendeki bu durgunluk neden?... anlamıyorum hiçbir neden bulamıyorum :14: canım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşeyden tat almıyorum :25:

Boş vakitlerinizde oturup halinize şükrederseniz depresyona girmek aklınıza gelmez.

mükemmellik dahi sürekli ise monotonluktur:) naçizane fikrim sıkıntın, derdin olmaması. ufak tefek değişiklikler yapmaya çalış, yeni insanlarla görüş geçecektir. Allah dert vermesin.

bir de birden bir değişim olduysa hormanlarına, demirine baktır. bu tip değişimler de duyguları etkiler. demirin çok düştüğünde ben de vara yoğa ağlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenen kadar bir heyecan yaşıyordun. bir hedefin vardı. o günün gelmesini bekliyordun. evlilik hazırlıkları falan da cabası.
evlendin ve olay bitti. galiba boşluğa düştün. hayatın amaçsız kaldı..
bence çocuk vakti gelmiş :)

mükemmellik dahi sürekli ise monotonluktur:) naçizane fikrim sıkıntın, derdin olmaması. ufak tefek değişiklikler yapmaya çalış, yeni insanlarla görüş geçecektir. Allah dert vermesin.

bir de birden bir değişim olduysa hormanlarına, demirine baktır. bu tip değişimler de duyguları etkiler. demirin çok düştüğünde ben de vara yoğa ağlarım.

ya haklı olabilirsin aslında 1.5 ay önce dkh bıraktım onunla alakalı bir durum yaşıyor olabilirmiyim?..

evlenen kadar bir heyecan yaşıyordun. bir hedefin vardı. o günün gelmesini bekliyordun. evlilik hazırlıkları falan da cabası.
evlendin ve olay bitti. galiba boşluğa düştün. hayatın amaçsız kaldı..
bence çocuk vakti gelmiş :)

hayatı amaçsız kalan insan ölürmüş tatlım hem benim de hayatım amaçsız değil.. evlilik sadece bir basamaktı hayatımda..

çocuk için daha erken bacım yaa biz büyümedik hala baksana bu depresif halimle çocukmu yapabilirim ben :9:

vitamin eksikliğinden kaynaklanan hormonal dengesizlik, olur öyle arada, imkanın varsa vücudunda demir eksikliği, b12 ve d vitamini eksikliği olup olmadığına baktırabilirsen iyi olur.
Birde mevsimsel olarak güneşi az gördüğümüz için oluyo bunlar.
Bende sonbaharın gelmesiyle böyle kendi kendime bunalım takılırım, sonra oyalanacak şeyler bulurum, gelir geçer...:))))
Hem ilkbahara ne kaldı ki..:)))

Son düzenleme:
ıcınde bulundugun ruh halını sorgulamaktan vazgec sadece ve bu durumu kabullen. ınan bır kac gune kalmaz cok daha ıyı olacaksın.

inan ruh halimi sorgulamıyorum böyle göğüsümde bir sancı oluyor hani nedensiz sıkıntı deriz yaa öyle ama ben ota boka ağlıyorum duygusallaştım iyice..

Benim de Hayatım Senin Gibi Öncelikle Maşallah Diyelim.. :nazar:
Bu Ara Beni de Ölüm Korkusu Sardı..
Ara Ara Canım Sıkılıyor..
Depremler Falan..:31:

Ev Hanımı İsen; Yap Bir Bebek Beraber Vakit Geçirirsiniz.. :34:

vitamin eksikliğinden kaynaklanan hormonal dengesizlik, olur öyle arada, imkanın varsa vücudunda demir eksikliği, b12 ve d vitamini eksikliği olup olmadığına baktırabilirsen iyi olur.
Birde mevsimsel olarak güneşi az gördüğümüz için oluyo bunlar.
Bende sonbaharın gelmesiyle böyle kendi kendime bunalım takılırım, sonra oyalanacak şeyler bulurum, gelir geçer...:))))
Hem ilkbahara ne kaldı ki..:)))

teşekkür ederim canım yaa bu durum devam ederse doktora gidebilirim..

canım ev hanımı değilim çalışıyorum ben şu ölüm korkusu bende de var ama ben ölücem diye değil eşime bişey olur diye manyak oldum iyice o kadar çok düşünüyorum ki onu saplantı gibi oldu bende.. ya ona bişey olursa diye kafayı yiyorum.. azcık öksürse ödüm kopuyor..

bide bunun sebebi eşim 4 sene önce ağır bir ameliyat geçirdi kanser riski vardı.. :14: o zamanlar evli felan değildik ordan kaldı bende :50:

canım ev hanımı değilim çalışıyorum ben şu ölüm korkusu bende de var ama ben ölücem diye değil eşime bişey olur diye manyak oldum iyice o kadar çok düşünüyorum ki onu saplantı gibi oldu bende.. ya ona bişey olursa diye kafayı yiyorum.. azcık öksürse ödüm kopuyor..

bide bunun sebebi eşim 4 sene önce ağır bir ameliyat geçirdi kanser riski vardı.. :14: o zamanlar evli felan değildik ordan kaldı bende :50:

hep bu havalar bunların sebebi :) insanın dönem dönme ruh halinin değişmesi çok normal bence. ben de bu aralar işte sıkılıyorum, evde sıkılıyorum her yerde sıkılıyorum. mümkünse yakın kız arkadaşlarınızla görüşün, kız kıza kaynatın. gündelik şeylerin dışında arada değişiklik yapın kendinize zaman ayrılın. bir de kendinizi çok dinlemeyin, yoksa takılıp kalıyor insan o modda.

Burada ailesiyle problemleri olan okadar çok insanın hikayesini okuduktan sonra seninkine üzüleyim mi üzülmeyeyim mi anlam veremedim canım :27: şaka bir tarafa belkide bu kadar ilgi seni bunaltıyor olabilir, kocanın her istediğini anında yapması bir zaman sonra "noluyoruz ya bir kerede olmaz desin" evresine getirebilir. Çalışan bir hanımsında bence sen aşırı ilgiden sıkılmış durumdasın naçizane fikrim canım.

Belki de ..:19:
Ama Bak Ne Kadar Güzel Sıcacık Bir Yuvan Var..:nazar::16:
Mutlu Olmaya Bak..:34:
Garantisi Var mı Yarına Çıkacağımızın..:50:
Herşey Bizler İçin.. :31:

Back
X