- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Kızlar bu sıralar çok tuhafım ya nolur bana bir akıl verin.. 1.5 sene önce deliler gibi sevdiğim adamla evlendim.. dünyanın en anlayışlı şevkatli insanı.. hiçbir şikayetim yok bir kere üzmedi kırmadı beni.. melek gibi bir kayınvalidem var.. hasta olsam başımda bekler kızım der bana o derece yani.. melek gibi bir eltim var onu kırarım bir gün diye öyle korkarım o kadar iyi insanlar ki anlatmam şükrediyorum halime :109:
çalışıyorum.. ev hanımı değilim anlayacağınız.. henüz çocuğumuz yok.. hayatımda herşey mükemmel diyebiirim..
ama bu ağlama krizleri neden.. mutsuzluk, huzursuzluk neden.. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden..
düşünüyorum hiçbir nedenim yok.. çok daralıyorum hadi dışarı çıkalım canım sıkkın biraz diyorum eşime.. yavrum hemen çıkalım gezelim diyor.. yemek yapmasam bitanem dert değil dışardan alırım der.. temizliğime yardım eder.. daha mükemmel olunamaz yani..
ama bendeki bu durgunluk neden?... anlamıyorum hiçbir neden bulamıyorum
canım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşeyden tat almıyorum 
çalışıyorum.. ev hanımı değilim anlayacağınız.. henüz çocuğumuz yok.. hayatımda herşey mükemmel diyebiirim..
ama bu ağlama krizleri neden.. mutsuzluk, huzursuzluk neden.. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden..
düşünüyorum hiçbir nedenim yok.. çok daralıyorum hadi dışarı çıkalım canım sıkkın biraz diyorum eşime.. yavrum hemen çıkalım gezelim diyor.. yemek yapmasam bitanem dert değil dışardan alırım der.. temizliğime yardım eder.. daha mükemmel olunamaz yani..
ama bendeki bu durgunluk neden?... anlamıyorum hiçbir neden bulamıyorum