• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki mutsuzluk,huzursuzluk ve ağlama krizleri

35 yaşlarında kadın profesör, başka başka ünvanları v.s. var. kariyerinin zirvesinde
çalışacak herhangi üst seviye yok.
çok mutsuzum diyordu röportajında,
keşke herşey bu kadar mükemmel olmasaydı
çabalayacak, çözümleyecek birşeylerim olurdu olsaydı mutlu olurdum diyor o zaman.

İçindeki boşluk manevi bir boşluk arkadaşım..Yerini ne yaparsan yap hiçbir şeyle dolduramazsın istersen en zirvede ol..Ve kendine bir uğraş bul yapmaktan hoşlanabileceğin bir uğraş bir hedef edin kendine..

Ota b.ka ağlıyorum diyosun, belki de hamilesin :p Hamilelikte hormonlar pek bi hareketli oluyo,duygusallaşıyosun falan :P :) Ben de bu aralar şikayetçiyim , ama senin ki gibi mükemmel değil ben de herşey :) Bence yeni uğraşlar edin, sinemaya gidin mesela bol bol. Ben kızımı kimseye bırakamadığımdan dolayı gidemiyorum bak :P Yeni yerler keşfedin boş zamanlarınızda. Kitap okuyun şöyle bol maceralı olanlarından. :) Geceleri sürekli uyanan bi kızım var benim, hiç bişey yapamıyorum, bari benim yerime sen yap :D .

Bazen herkes iyi davranır ama alttan alta samimi olmadıklarını düşünür insan.
Doğum kontrol hapını bırakmışsın çocuk mu düşünüyorsunuz, bu konuda baskı mı hissediyorsun?
Kendine bile itiraf etmediğin duyguların olabilir...
İnsan hayatının iplerini başkalrının ellerinde hissederse bunalıma düşer.
İyice düşün ve gerçekten ne istediğinin ortaya çıkmasını sağla.
Naçizane önerilerim bunlar, Allah sağlık versin, hayat değişir aynı kalmaz...

insanın huzursuz olması için her şeyin mükemmel olmasına gerek yok ki...zaten hayatta mükemmel dört dörtlük bir şey yok
anlattıklarınız da bunu gösteriyor önemli olan "şükür,maneviyat"

canım o dediğinin gelgitler bende de oluyor bazen. eşim bazen dünyanın melek gibi oluyor kıyamam ben rahat edeyim üzülmeyeyim die neler yapıyor ama ben bu anlattıklarını yapaıyoum. ben sebebini şöyle düşünüyorum mesela sabah ben çıkarken eşim uyuyor akşamları eve gittiğimde yalnız gidiyorum yemek hazırlayana kadar eşim geliyor mutlaka bizde çıkıyoruz geziyoruz eğleniyoruz ama bşeyler eksik sanki. acaba diorum hani ne bilim evlendik evleneli çalışıyoruz bende kadınım tamam evde oturmaya alışkın değilim ve çalışmak benim tercihim ama e bilim belkide iş - ev stresi yıpratıyor beni evlendiğimizin farkına varmadan evliliğimizi yaşayamadan sorumlulukların altında olmakmı üzüyor acaba bizi geriye dönüyorum bakıyorum her geçen gün biraz daha evlilğe alışıyoruz birbirimizi daha ii tanıyoruz sanki

Ota b.ka ağlıyorum diyosun, belki de hamilesin :p Hamilelikte hormonlar pek bi hareketli oluyo,duygusallaşıyosun falan :P :) Ben de bu aralar şikayetçiyim , ama senin ki gibi mükemmel değil ben de herşey :) Bence yeni uğraşlar edin, sinemaya gidin mesela bol bol. Ben kızımı kimseye bırakamadığımdan dolayı gidemiyorum bak :P Yeni yerler keşfedin boş zamanlarınızda. Kitap okuyun şöyle bol maceralı olanlarından. :) Geceleri sürekli uyanan bi kızım var benim, hiç bişey yapamıyorum, bari benim yerime sen yap :D .

canımsın :16: bebek düşünmüyoruz şu an sadece hapın zararları yüzünden bıraktım yani korunmaya devam..

canım o dediğinin gelgitler bende de oluyor bazen. eşim bazen dünyanın melek gibi oluyor kıyamam ben rahat edeyim üzülmeyeyim die neler yapıyor ama ben bu anlattıklarını yapaıyoum. ben sebebini şöyle düşünüyorum mesela sabah ben çıkarken eşim uyuyor akşamları eve gittiğimde yalnız gidiyorum yemek hazırlayana kadar eşim geliyor mutlaka bizde çıkıyoruz geziyoruz eğleniyoruz ama bşeyler eksik sanki. acaba diorum hani ne bilim evlendik evleneli çalışıyoruz bende kadınım tamam evde oturmaya alışkın değilim ve çalışmak benim tercihim ama e bilim belkide iş - ev stresi yıpratıyor beni evlendiğimizin farkına varmadan evliliğimizi yaşayamadan sorumlulukların altında olmakmı üzüyor acaba bizi geriye dönüyorum bakıyorum her geçen gün biraz daha evlilğe alışıyoruz birbirimizi daha ii tanıyoruz sanki

hayatın vermiş olduğu genel bir yorgunluk var galiba üzerimde.. her şeyi zamanından önce yaşadım hayatta :) 5 yaşında ilkokul- 16 yaşında üniversite 18 yaşında iş hayatı ve 21 yaşında evlilik...

şu anda senin yerinde olup o mutlu hayatı yaşamayı isteyen birsürü insan vardır inanki onun içim şükret o zaman bence rahatlarsın ama bukadar mutluğun içinde seni mutsuz eden birşey vardır ruhunda yaşattığın umarım rahatlarsın hiç bişrşay nedensiz değildir şu amda ben kendimi dünyanın en şanssız en mutsuz insanı gibi hissediyorum:((

canım bence seni monotonluk sıkmış. bir hobi edin, kendi arkadaşlarınla dışarı çık, biraz tek başına kalmayı dene.

insan mutlu huzurlu olmaktan sıkılır bunalırmı yaa çok ilginç ..eltinle kayın validenle falan kavga et belki ağlama krizlerine bi anlam katarsın:))şaka biyanaa haline şükretmelisin vee madem eşin her istediğine evet diyor seni kırmıyor herkesin hayatnda hep yapmak istyyipte ertelediği şeyler vardır bi kursa falan yazılın haftasonları yarım saat bile gitseniz hayatınıza renk katacaktr..yada sıkıldığnda yürüyş yapıp dolaşmak yerine daha eğlenceli şeyler yapmayı önerki bu durumdan kurtul güzelim hayatını saçma sebeplerden mahvetmee

hayatımız sadece eşimiz ve ailesinden ibaret değil..Belki onlarla ilişkilerin yolundadır fakat başka şeyler vardır bilinçaltında..başkalarıyla ilişkilerini sorgulamaya çalış kendi kendine..inşallah sonsuz mutluluğu yakalarsın..

bende de ayni sey var ama ben stresliyim biraz da o yuzden sanirim ama bir aglama krizine girdim mi butun gunu artik halsiz geciriyorum nasil atlatilir bu bilemedim ki :(

kendinize yeni uğraşlar bulun mesela akşam kursları olabilir halkeğitimin .biraz değişiklik yapmayı deneyin hayatınızda.yenilikler katmayı .

canım olaya farklı bir bakış açısı katıcam...kansız olabilirsin.kan testi yaptırmanı tavsiye ederim...
bende böyleydim.meğer kansızlıktanmış..ilaçları kullanmaya başlayınca içim hayat sevinciyle doldu,
kendi kendime şarkılar söylemeye başladım..:)

Back
X