- 19 Şubat 2021
- 7.239
- 22.149
- 298
- 39
- Konu Sahibi bubendegilim
Libidonun yerlerde gezdiği konuyu okuyup libido yükselmesiMaşallah o ablaya![]()

Böylede fanteziler varmış demek ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libidonun yerlerde gezdiği konuyu okuyup libido yükselmesiMaşallah o ablaya![]()
Belki oda böyle haz alıyordurLibidonun yerlerde gezdiği konuyu okuyup libido yükselmesi
Böylede fanteziler varmış demek ki![]()
Sorun ettiğiniz şey umarım çözülür ki bence çok büyük bir sorun değil . Ben de sizdenim sanırımMerhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Ruhumu kemirdi vallahi. Bir de eşim faktörü var ki tam kafayı yemelik.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonraAma adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorumBöyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Ay çok teşekkür ederimSorun ettiğiniz şey umarım çözülür ki bence çok büyük bir sorun değil . Ben de sizdenim sanırımama kendinizi ifade edişiniz çok tatlı bunu söylemek istedim
Maşallah 2. YapabilmişsinizBenim bebegim de 23 aylık .Ellerinizden öper .İkincisi de iki ay sonra düşecek yuvamiza yolda .Ben de öyle oldum ilk doğumdan sonra .Analikla bozdum kafayı .Kolik bir bebek ,emziriyorum ,dikiş ağrısı ,gelen giden falan derken .Beş dakika uyuyabilsem ne âlâ diyordum .İki ay yaklastirmadim hiç yanıma .Sonrasında da o isterse oldu hep .Şimdi de durum farklı değil .Yatağa zor atıyorum kendimi .Yatakta zor donuyorum zaten.Aklima hiç öyle kötü şeyler gelmiyor![]()
Benim libidom her zaman yükseklerde canım.Libidonun yerlerde gezdiği konuyu okuyup libido yükselmesi
Böylede fanteziler varmış demek ki![]()
Masallah o zamanBenim libidom her zaman yükseklerde canım.![]()
Amin.keşke paylaşa bilseydikMasallah o zaman
Allah olmayanlara da versin![]()
Çektiğiniz şeyler zor ama eşinizi de anlamanız gerekir onun da ihtiyaçları var ve bunu dile getirmesi normal. Benim için olmasa da olur deyip kenara çekilmek yanlış. Burda kaç kadın forum açıyor eşim yaklaşmıyor diye yakınıyor. Evlilikte cinsellikte önemli. Evet annesiniz çok güzel bir şey ama eş olduğunuzu da unutmayınMerhabaynn sevgili kadınlar.
Çok keyifsiz olduğum bir dönemden geçiyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden öper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini çıkartıyor, ve bu dönem nasıl zor tahmin edersiniz.
Ruhumu kemirdi vallahi. Bir de eşim faktörü var ki tam kafayı yemelik.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım sürekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parça parça uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya çalışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, çaki gibi) gün ölüyor. Tabi bende ölüyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gözlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Sürekli ağzında bu. Benim ise içimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kaçtı gitti resmen. Sürekli reddetmekte kötü oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim için. Olmasa da olur bu saaten sonraAma adamın nefes alış sebebi oldu.
Ben sadece bebeğim uyuyunca açıp bir dizi izlemek, kahve içmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik hariç her şeyi yapmak istiyorumBöyle yazsam daha kısa olurdu ama o zamanda linçlerdiniz jdjsjjd
Doğumdan sonra böyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz süre ver düzelecek dedi. Ben çıkmaz ayın son perşembesine kadar süre vermeye hazırım da , herif değil.
Çocuk doğunca yeniden size yazıcamÇektiğiniz şeyler zor ama eşinizi de anlamanız gerekir onun da ihtiyaçları var ve bunu dile getirmesi normal. Benim için olmasa da olur deyip kenara çekilmek yanlış. Burda kaç kadın forum açıyor eşim yaklaşmıyor diye yakınıyor. Evlilikte cinsellikte önemli. Evet annesiniz çok güzel bir şey ama eş olduğunuzu da unutmayın
Olsun yazın tabiÇocuk doğunca yeniden size yazıcam![]()
Adamı düşündükçe uykum kaçıyorOlsun yazın tabi
Ama gerçekten adamı da düşünün ya![]()
YapıyorBekarım, 34'ü yeni doldurdum, işim rahat sayılır, yorucu bi hayatım yok ama libidom yerlerde. 2 yıl öncesine kadar neredeyse hergün, bazen günde birkaç kere elizabeth takılabilirdim. Simdi içimden gelmiyor, sıfır istek. Biraz da yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum bu yüzden. 30'lu yaşlar hiç öyle anlatılanlar gibi kadınlığın zirvesi değilmiş, illah bi yaş aralığı seçilecekse 25 32 arası derdim ben.
Bu arada kendinizi yıpratmayın, olmuyorsa olmuyordur. Olacak diye kendinizi zorlarsanız iyice soğursunuz bence.Ancak bu şekilde bu evlilik yürür mü onu da düşünmeniz lazım. Yani o eşin içinde biriken enerji farklı şekillerde patlama yapmasın
Yazık adama yahu.valla benim için zaman mekan farketmiyor bacım.sabahın köründe adamın gönlünü yapıp öyle işe gönderdiğimi bilirim.ben de ne azgınmışım be..Yapıyoradam sürekli gergin ve sinirli. Ama beni hiç anlamıyor cidden. Sabah 5 te bugün gel yanıma sarılayım diyor
yemezler dedim. Hemen küstü
![]()
Allahım çok bişi de gözüm yokYazık adama yahu.valla benim için zaman mekan farketmiyor bacım.sabahın köründe adamın gönlünü yapıp öyle işe gönderdiğimi bilirim.ben de ne azgınmışım be..![]()
![]()
Valla arkadaşım keşke paylaşacak bi şey olsaydı da paylaşsaydık.bak bu sabah erkenden gitti mesela uyandım baktım yok.güne güzel başlayamadım.Allahım çok bişi de gözüm yokşunun yarısını isterem AMEN.
Ablaaaağ KEŞKE BENİM OLSA. Al sana nazarValla arkadaşım keşke paylaşacak bi şey olsaydı da paylaşsaydık.bak bu sabah erkenden gitti mesela uyandım baktım yok.güne güzel başlayamadım.![]()