- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Hahahhaha diriltmemiz lazımmm ! Acilll !!!!Okudum geldim, senin kuş ölmüş bence boşan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhaha diriltmemiz lazımmm ! Acilll !!!!Okudum geldim, senin kuş ölmüş bence boşan![]()
Hepsini yaptı biliyor musunuzaslinda bu durum normal,
kadinlarda orgazmin az olmasinin sebebi, kadinin cok cabuk konsantrasyonunun bozulmasidir denir.
E cocuk coguran kadinin akli fikri cocukta oluyor.
Ben ki uykuyu o kadar sever, otobuste ucakta dehset uyuyan bir insandim, cocuklarin emzirme donemleri boyunca nefes alis verislerindeki degisimin sesine uyandigimi bilirim. Kadin bu donemde tamamen buna odakli yasiyor evrimsel gelisimi ile saniyorum ki. Bu da cinsellik konusunda isleri zorlastiriyor haliyle.
Bu durumda sevismek isteyen erkek biraz elini tasin altina koyacak, esini dinlendirecek, ona surprizler yapacak, belki cocugu arada bir bir aile buyugune birakip soyle karisina 1 gunluk tatil yaptiracak vs vs gibi seylerle ancak olur o donemde sevisme isleri bence.
Klasik türk anaları bunu asla kabul etmez. Ben bebemden ayrı kalamam der, hakaret algılarbelki cocugu arada bir bir aile buyugune birakip soyle karisina 1 gunluk tatil yaptiracak
Ne takviyeler aldımValla ben varım diyeceğim de konu en son nereye geldi bilmiyorumBebeğim 13 aylık ve bende baştan beri hiç öyle bi isteksizlik olmadı ama benim adam da beni darlamadı yani haftada 2 ye razı oldu açıkçası. Ben doğumdan sonra çok kötüydüm, insanın küçük ayak parmağı ağrır mı ağrıyordu yorgunluktan, vücudum sızlıyordu sürekli. Sonra bir B12 ve Dvit takviyesine başladım kendime canavar gibi oldum. Bebeyi uyutunca, biz uyutma aşamamızda bulaşıkları makineye dizmiş, çamaşırları sermiş veya katlamış, ortalıkta tek bir oyuncak bırakmadan toplamış ve tvnin karşısında bayılmış eşime "işin var mı" diye soran benim
Bence olay biraz eşlerin desteğiyle de alakalı olabilir.
Not: Eşim işten geç geliyor haftanın 3-4 günü ve yine de bu işleri bana bırakmıyor,dolayısıyla bana da biraz enerji kalıyor![]()
Uyurken öslüyommm hahhahaKlasik türk anaları bunu asla kabul etmez. Ben bebemden ayrı kalamam der, hakaret algılar![]()
Ay valla bilemedim o zaman senin için ölmüş beybiNe takviyeler aldımeşim iş yap yapacaz desem cam bile siler
of of ben umutsuz vakayım !
Tamam ciddi cevap veriyorum; doğum sonrası dönemi bilemem tecrübem yok. Ama sevişmeyi bırakınca hiç sevişesim gelmiyor benim de dönem dönem. Vücut kendini ona programlıyor sanırım. Şeytanın bacağını kırıp, kendini zorlayıp düzene sokunca mevzuyu istek de normale dönüyor. Hormonlar düzene giriyor muhtemelen. Bir dene bence.Hahahhaha diriltmemiz lazımmm ! Acilll !!!!ayrıca bu devirde koca kolay bulunmuyooo boşayaam
![]()
Hepsini yaptı biliyor musunuzaltın bile taktı
ama yokk benden olmuyor
![]()
Tamam ciddi cevap veriyorum; doğum sonrası dönemi bilemem tecrübem yok. Ama sevişmeyi bırakınca hiç sevişesim gelmiyor benim de dönem dönem. Vücut kendini ona programlıyor sanırım. Şeytanın bacağını kırıp, kendini zorlayıp düzene sokunca mevzuyu istek de normale dönüyor. Hormonlar düzene giriyor muhtemelen. Bir dene bence.
Bir de içinde ginseng olan takviyeler bu konuda işe yarıyor sanırım. Ben bir süredir bi multivitamin takviyesi alıyorum içinde çok az da olsa ginseng var. Bir markanın kadınlar için çıkardığı bi takviye, her eczanenin vitrininde var. Onu da bi deneyebilirsin.
Keçiboynuzu pekmezi ve mesir macunu bizim evin olmazsa olmazlarından. Sağlık için bağışıklık kuvvetlensin diye tüketiyoruz ama kudurukluğumuzun sebebi bunlar mı acabaO zaman vitaminlenme zamanidir,
Keciboynuzu yeyin derlerdi eskiden![]()
Umudunu kesme diyosun yaniOnda iş bitmemiş ya gecen tv de gördüm kibariyedrn daha iyi göbek atıyordu![]()
Klavyem fransiz kaldi iyimiUmudunu kesme diyosun yanikadinin disi curumus amma icinde 18lik citir var
ben ic cephe dis cephe busbutun curieusement vah ki ne vahh
![]()
Sağ ol ya ne güzel teselli ettinAy valla bilemedim o zaman senin için ölmüş beybiHormonlar desen (ben de emziriyorum hala) sanmıyorum..
![]()
![]()
VavvvvKeçiboynuzu pekmezi ve mesir macunu bizim evin olmazsa olmazlarından. Sağlık için bağışıklık kuvvetlensin diye tüketiyoruz ama kudurukluğumuzun sebebi bunlar mı acaba![]()
Umut fakirin ekmeğiHayallerimi yiktin su anda sen ☹benim tekne kazintisi 1 yasinda bir 6 ay sonra tamamdir rahatlarim diyordum Ben yaa nolamazzz
Mecbur yulaf yenilecekMaşallah , inşallah hojamadnan oktara bağladım bu yorumu görünce.
İçinden gelmiyor o çok belli zaten yoksa illaki bı fırsat bulursun . Benim kızımda kasimda 2 yaşına girecek ama 40 gün geçtikten sonra gün aşırı ilişkiye devam ettik ,ilk 3 ay kolikti her gece sabahlardik, eşimin iş çıkış saati kizim uyuyor olurdu hemen yemekten önce hallederdik o işiBakıyor. Ama ben o baktığı zamanda boş durmuyorum. Yemek saati geliyor hemencecik zaten.
Bir de cidden içimden gelmiyor![]()
Bu konunun piremsesi sensinİçinden gelmiyor o çok belli zaten yoksa illaki bı fırsat bulursun . Benim kızımda kasimda 2 yaşına girecek ama 40 gün geçtikten sonra gün aşırı ilişkiye devam ettik ,ilk 3 ay kolikti her gece sabahlardik, eşimin iş çıkış saati kizim uyuyor olurdu hemen yemekten önce hallederdik o işiAdam regl olunca patlıyor 5 gün vallahi kaçarım yok yani normalde
Ama tabi benimde içimden geliyor istiyorum bazen ben başlatıyorum bazen o hiç reddetmiyoruz birbirimizi . Kafayla alakalı biraz sen istemedikce soguyosun bebeği uyut uyut giris paldır küldür bakalım nolcak
![]()
Benim saçımı topladığım toka bile ağrıyoray ne güldüm yazdıklarınıza
ben zamanında kirpik diplerimin bile ağrıdığını bilirim.
Hahaha teşekkür ederim canımBu konunun piremsesi sensinmaşallahhhhhhhh dedim kocaman
![]()