• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ölen kadıncağız.

aslinda bu durum normal,

kadinlarda orgazmin az olmasinin sebebi, kadinin cok cabuk konsantrasyonunun bozulmasidir denir.
E cocuk coguran kadinin akli fikri cocukta oluyor.
Ben ki uykuyu o kadar sever, otobuste ucakta dehset uyuyan bir insandim, cocuklarin emzirme donemleri boyunca nefes alis verislerindeki degisimin sesine uyandigimi bilirim. Kadin bu donemde tamamen buna odakli yasiyor evrimsel gelisimi ile saniyorum ki. Bu da cinsellik konusunda isleri zorlastiriyor haliyle.

Bu durumda sevismek isteyen erkek biraz elini tasin altina koyacak, esini dinlendirecek, ona surprizler yapacak, belki cocugu arada bir bir aile buyugune birakip soyle karisina 1 gunluk tatil yaptiracak vs vs gibi seylerle ancak olur o donemde sevisme isleri bence.
Hepsini yaptı biliyor musunuz :D altın bile taktı :D ama yokk benden olmuyor :D

Valla ben varım diyeceğim de konu en son nereye geldi bilmiyorum :KK70: Bebeğim 13 aylık ve bende baştan beri hiç öyle bi isteksizlik olmadı ama benim adam da beni darlamadı yani haftada 2 ye razı oldu açıkçası. Ben doğumdan sonra çok kötüydüm, insanın küçük ayak parmağı ağrır mı ağrıyordu yorgunluktan, vücudum sızlıyordu sürekli. Sonra bir B12 ve Dvit takviyesine başladım kendime canavar gibi oldum. Bebeyi uyutunca, biz uyutma aşamamızda bulaşıkları makineye dizmiş, çamaşırları sermiş veya katlamış, ortalıkta tek bir oyuncak bırakmadan toplamış ve tvnin karşısında bayılmış eşime "işin var mı" diye soran benim :KK70: Bence olay biraz eşlerin desteğiyle de alakalı olabilir.
Not: Eşim işten geç geliyor haftanın 3-4 günü ve yine de bu işleri bana bırakmıyor,dolayısıyla bana da biraz enerji kalıyor :KK66:
Ne takviyeler aldım:D eşim iş yap yapacaz desem cam bile siler :D of of ben umutsuz vakayım !

Hahahhaha diriltmemiz lazımmm ! Acilll !!!! :KK70: ayrıca bu devirde koca kolay bulunmuyooo boşayaam :KK70:
Tamam ciddi cevap veriyorum; doğum sonrası dönemi bilemem tecrübem yok. Ama sevişmeyi bırakınca hiç sevişesim gelmiyor benim de dönem dönem. Vücut kendini ona programlıyor sanırım. Şeytanın bacağını kırıp, kendini zorlayıp düzene sokunca mevzuyu istek de normale dönüyor. Hormonlar düzene giriyor muhtemelen. Bir dene bence.

Bir de içinde ginseng olan takviyeler bu konuda işe yarıyor sanırım. Ben bir süredir bi multivitamin takviyesi alıyorum içinde çok az da olsa ginseng var. Bir markanın kadınlar için çıkardığı bi takviye, her eczanenin vitrininde var. Onu da bi deneyebilirsin.

Hepsini yaptı biliyor musunuz :KK70: altın bile taktı :KK70: ama yokk benden olmuyor :KK70:

Tamam ciddi cevap veriyorum; doğum sonrası dönemi bilemem tecrübem yok. Ama sevişmeyi bırakınca hiç sevişesim gelmiyor benim de dönem dönem. Vücut kendini ona programlıyor sanırım. Şeytanın bacağını kırıp, kendini zorlayıp düzene sokunca mevzuyu istek de normale dönüyor. Hormonlar düzene giriyor muhtemelen. Bir dene bence.

Bir de içinde ginseng olan takviyeler bu konuda işe yarıyor sanırım. Ben bir süredir bi multivitamin takviyesi alıyorum içinde çok az da olsa ginseng var. Bir markanın kadınlar için çıkardığı bi takviye, her eczanenin vitrininde var. Onu da bi deneyebilirsin.

O zaman vitaminlenme zamanidir,

Keciboynuzu yeyin derlerdi eskiden :KK19:

Hayallerimi yiktin su anda sen ☹benim tekne kazintisi 1 yasinda bir 6 ay sonra tamamdir rahatlarim diyordum Ben yaa nolamazzz
Umut fakirin ekmeği😂😂 daha ayaklanacak hiç olmadık saatte yanınıza gelecek,hiç olmadı anneeaaağ diye bagiracak:halay:

Bakıyor. Ama ben o baktığı zamanda boş durmuyorum. Yemek saati geliyor hemencecik zaten.
Bir de cidden içimden gelmiyor :KK70:
İçinden gelmiyor o çok belli zaten yoksa illaki bı fırsat bulursun . Benim kızımda kasimda 2 yaşına girecek ama 40 gün geçtikten sonra gün aşırı ilişkiye devam ettik ,ilk 3 ay kolikti her gece sabahlardik, eşimin iş çıkış saati kizim uyuyor olurdu hemen yemekten önce hallederdik o işi 🤭 Adam regl olunca patlıyor 5 gün vallahi kaçarım yok yani normalde 😂 Ama tabi benimde içimden geliyor istiyorum bazen ben başlatıyorum bazen o hiç reddetmiyoruz birbirimizi . Kafayla alakalı biraz sen istemedikce soguyosun bebeği uyut uyut giris paldır küldür bakalım nolcak 😂😂

İçinden gelmiyor o çok belli zaten yoksa illaki bı fırsat bulursun . Benim kızımda kasimda 2 yaşına girecek ama 40 gün geçtikten sonra gün aşırı ilişkiye devam ettik ,ilk 3 ay kolikti her gece sabahlardik, eşimin iş çıkış saati kizim uyuyor olurdu hemen yemekten önce hallederdik o işi 🤭 Adam regl olunca patlıyor 5 gün vallahi kaçarım yok yani normalde 😂 Ama tabi benimde içimden geliyor istiyorum bazen ben başlatıyorum bazen o hiç reddetmiyoruz birbirimizi . Kafayla alakalı biraz sen istemedikce soguyosun bebeği uyut uyut giris paldır küldür bakalım nolcak 😂😂
Bu konunun piremsesi sensin :D maşallahhhhhhhh dedim kocaman :D

Back
X