• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ölen kadıncağız.

Herkes işini gücünü bırakıp şu mesajı Şahika'nın sesiyle okusun lütfen :KK70:
Eşim diyor kii bu kadının izleye izleye buna dönüştün :D hakikaten Lahmacuna ayrı aşık oldum :D Ne bekliyor anlamıyorum ,charlize theron temel iç güdü falan mı izliyim :D

Aynı derecede olmasa da benzer şeyleri bende yaşadım. Çocuklarımın ikisi de iki yıl boyunca uyku konusunda beni perişan etmişti. Emzirmeyi bırakıp, gece de 15 defa olan uyanmalar 2-3'e düşünce normale dönmeye başladım bende.
2 yıla bu adam evden çıkamaz hhejdjd neden diye sorma çıkamaz :D

Yorgunsunuz. Sadece yorgunsunuz.
Akşama kadar dip köşe temizlik yapsanız akşam sadece dinlenmeyi düşünürsünüz. Çocuk bakımı her gün yapılan derin temizlikten daha zor birşey. Üstelik sağlıklı ve kaliteli bir uyku da yok. Derin bir vücut ve kafa dinlenmişliği olacak ki eşinizi arzulayın.
Eşiniz her daim ateş gibi bir kadın istiyorsa bir yardımcı bulup yorgunluğunuzu azaltabilir. Maddi durum nedir bilmiyorum ama temizlik için gelen biri yükünüzü hafifletebilir.
Çocuğum 8 aylıkken henüz 30 yaşındaydım ve yemin ederim Kibariye’ye benzemiştim. Uykusuzluk ve yorgunluk kadını çook yıpratan bir şey maalesef.

Yorgunsunuz. Sadece yorgunsunuz.
Akşama kadar dip köşe temizlik yapsanız akşam sadece dinlenmeyi düşünürsünüz. Çocuk bakımı her gün yapılan derin temizlikten daha zor birşey. Üstelik sağlıklı ve kaliteli bir uyku da yok. Derin bir vücut ve kafa dinlenmişliği olacak ki eşinizi arzulayın.
Eşiniz her daim ateş gibi bir kadın istiyorsa bir yardımcı bulup yorgunluğunuzu azaltabilir. Maddi durum nedir bilmiyorum ama temizlik için gelen biri yükünüzü hafifletebilir.
Çocuğum 8 aylıkken henüz 30 yaşındaydım ve yemin ederim Kibariye’ye benzemiştim. Uykusuzluk ve yorgunluk kadını çook yıpratan bir şey maalesef.
Maddiyatı şu an toparlanma aşamasında :D ödüm kopuyor yine kapanma olur diye. Kapanma olursa her halde 2/3 bebek daha yaparız :D Allahım sen koruuu.

Kibariye iyiymiş. Yıldız tilbe gibiyim her saç teşim ayrı bir renk :D

Valla ne diyim ben de 2 yılda normale döndüm o emzirme süreci + yorgunluk
Yani o kadar haklısın ki 😄
Isteksizlik yapan yiyecek yok mu ya onlardan ver 😂😂😂
Öyle aksi bir adam ki anlar :D
Durmadan ceviz ve muz yiyor. Sonra da vay efendim enerji :D bundan sonra saklıcam onları hdjsjdh

O kadar iyi anlıyorum ki sizi😔😔 kızım bebekken en az 1300 kere kalkardı. Sürekli emmek isterdi. Kolikti zaten. En son aklıma gelen şey bile değildi cinsellik. Çünkü kızım uyanmadan işin banyo kısmını bile halletmem gerekiyordu.
Maksimum yarım saat kesintisiz uyurdu zaten. Kimse bana dokunmasın sadece tepkisiz böyle afedersiniz ama mal gibi oturup kalayım isterdim uyuduğu nadir zamanlarda 🙈🙈🙈

kızlarrrr. seks yaptıkca 2 3 gun ust uste lıbıdo yukselıyormus, yanı vucut alıskanlık kazanıyormuş herseyde oldugu gıbı. belkı bıraz hatırlatmak lazımdır bedenınıze. dişiliğini hatırla bacım sana da ıyı gelır bılıyorum cok yorgunsun . bı öneri 🤣🥰

Back
X