- 28 Mart 2020
- 21.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.971
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
Herkes işini gücünü bırakıp şu mesajı Şahika'nın sesiyle okusun lütfenBacımm herif kemiriyor beniçocuk tatlı da herifin ki berbat
ona bi çare deyiver.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes işini gücünü bırakıp şu mesajı Şahika'nın sesiyle okusun lütfenBacımm herif kemiriyor beniçocuk tatlı da herifin ki berbat
ona bi çare deyiver.
4. Ayda çıkarttı dişiniBizim de her şey 10 aylıkken diş çıkarmasıyla başladı.
Eşim diyor kii bu kadının izleye izleye buna dönüştünHerkes işini gücünü bırakıp şu mesajı Şahika'nın sesiyle okusun lütfen![]()
2 yıla bu adam evden çıkamaz hhejdjd neden diye sorma çıkamazAynı derecede olmasa da benzer şeyleri bende yaşadım. Çocuklarımın ikisi de iki yıl boyunca uyku konusunda beni perişan etmişti. Emzirmeyi bırakıp, gece de 15 defa olan uyanmalar 2-3'e düşünce normale dönmeye başladım bende.
Hahhahahahah![]()
![]()
katibi bilemem de ben yanlış bir seçeneğimmmm
Sen zaten alışverişe kendini vurmuşsunkatibi bilemem de ben yanlış bir seçeneğimmmm![]()
amazon kadınları favorimdirrrSen zaten alışverişe kendini vurmuşsunoradan anlamam lazımdı
![]()
Amazon kadınıyım desem eşim avlamaya kalkaramazon kadınları favorimdirrr![]()
Maddiyatı şu an toparlanma aşamasındaYorgunsunuz. Sadece yorgunsunuz.
Akşama kadar dip köşe temizlik yapsanız akşam sadece dinlenmeyi düşünürsünüz. Çocuk bakımı her gün yapılan derin temizlikten daha zor birşey. Üstelik sağlıklı ve kaliteli bir uyku da yok. Derin bir vücut ve kafa dinlenmişliği olacak ki eşinizi arzulayın.
Eşiniz her daim ateş gibi bir kadın istiyorsa bir yardımcı bulup yorgunluğunuzu azaltabilir. Maddi durum nedir bilmiyorum ama temizlik için gelen biri yükünüzü hafifletebilir.
Çocuğum 8 aylıkken henüz 30 yaşındaydım ve yemin ederim Kibariye’ye benzemiştim. Uykusuzluk ve yorgunluk kadını çook yıpratan bir şey maalesef.
Öyle aksi bir adam ki anlarValla ne diyim ben de 2 yılda normale döndüm o emzirme süreci + yorgunluk
Yani o kadar haklısın ki
Isteksizlik yapan yiyecek yok mu ya onlardan ver![]()