• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ölen kadıncağız.

Baby herife şap at dicem olmayacak şimdi. :KK45: Sen iyisi mi aklı selim olanları dinle. :KK70:
İçime camda ki kızım giydiği korseden giyesim var canım :D adama hadi buyur yapabilirsen yap dicem jdnejdjdjdjjdjdjd Aklım hep itliğe çalışıyor yawww.

Bizim adamları toplayıp bi odaya mı kapatsak ? :KK70: benim eşim öyle takık ki konuya. Eve geç geliyor (işi gereği ) ben uyurken gel bi sarılayım diyor :KK70: HORLUYOR taklidi yapıyorum hxnejdjsjjdjd
Bende çoğunluk ölü taklidi yapıyom :KK70::KK70::KK70: bazen kızların uyanması işime gelir oldu

Emzirdigin sürece o istekler tam eskisi gibi olmuyor,zaman zaman oluyor diyelim...😄
Bu şuh bakışlı profilden bir metot bekliyorum :D şahika izleye izleye ona döndüm beaaaa. Çizgimden çıktım :D Bu arada meme korkulu rüyam :D süt fışkıracak diye hdjejdj Çok açık oldu ya 🤫

Geçen kızım uyanıp ağlasın diye dua ettimmm hahahha ve uyandı :KK70: galiba senle ben paralel evrende yaşıyoruz :KK70: benim yansımamsın sen
Olabilir :KK53: herşeyi geçtim duş almaya üşeniyom. Hayır normal zamanda az kızlarla ilgilen bi rahat duş alim desem söver sayar. İş ona gelince hadi hayatım rahat ol ben ilgilenirim uyanırlarsa der :KK70::KK70::KK70::KK70:

Olabilir :KK53: herşeyi geçtim duş almaya üşeniyom. Hayır normal zamanda az kızlarla ilgilen bi rahat duş alim desem söver sayar. İş ona gelince hadi hayatım rahat ol ben ilgilenirim uyanırlarsa der :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hepsi aynıı :D eşim bebek ağlayınca susar diyor ama kızım kıç yırtıyor hahaha:D ninni söyleyerek yapmaya çalıştığı günler olmadı değil ahhahahah bağırıyor ee eeee :D

Hepsi aynıı :KK70: eşim bebek ağlayınca susar diyor ama kızım kıç yırtıyor hahaha:KK70: ninni söyleyerek yapmaya çalıştığı günler olmadı değil ahhahahah bağırıyor ee eeee :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: benimki de öyle hadi kızım sus yat diyo . Sanki anlayacak hemen susacak . Sanki ben akıl edemiyom yat demeyi

:KK70::KK70::KK70::KK70: benimki de öyle hadi kızım sus yat diyo . Sanki anlayacak hemen susacak . Sanki ben akıl edemiyom yat demeyi
Küsüyor bebeğe :D senin yüzünden olmadı diye hdjsjdh bende hayatım diş çıkartıyor acısına saygı göster diyorum :D bana kim saygı gösterecek diyor :D git diyorum konulu film izle bişi yap yeterki beni bırak be adam ! :D

Gel sarılalım :KK70:
3 yıl heeee ! Kocam her halde o zaman tımarhanelik falan olur :KK70: bende hep çamaşır asıyorum boş vakitlerde jdjejdj
Noldu bize yaw. Göze nazara mı geldik :KK70: inan konulu film izlesem uyurum o derece uzağım :KK70:
Ya bilmiyorum ben de son cümlenin aynısını düşünüyorum :) ama kendimden de memnun değilim nasıl düzeleceğiz

Ya bilmiyorum ben de son cümlenin aynısını düşünüyorum :) ama kendimden de memnun değilim nasıl düzeleceğiz
Yaptıkça açılınıyormuş :D melese kurdeleyi ilk kesmekte. Çocuk olmuş işte , üremişiz daha ne istersin be adam :D

Bu şuh bakışlı profilden bir metot bekliyorum :KK70: şahika izleye izleye ona döndüm beaaaa. Çizgimden çıktım :KK70: Bu arada meme korkulu rüyam :KK70: süt fışkıracak diye hdjejdj Çok açık oldu ya 🤫
Hahaha fışkırmaz ya bence,bende olmadı hic doğrusu 😄😄 olursa da yani ne yapılabilir ki...çok yüklenmeyin oralara 🤣

Küsüyor bebeğe :KK70: senin yüzünden olmadı diye hdjsjdh bende hayatım diş çıkartıyor acısına saygı göster diyorum :KK70: bana kim saygı gösterecek diyor :KK70: git diyorum konulu film izle bişi yap yeterki beni bırak be adam ! :KK70:
Gözünü oyarım 🤣🤣🤣 tek başına izlemesin. Zaten izlemekle yapmak aynı şey mi söylenir

Aynı derecede olmasa da benzer şeyleri bende yaşadım. Çocuklarımın ikisi de iki yıl boyunca uyku konusunda beni perişan etmişti. Emzirmeyi bırakıp, gece de 15 defa olan uyanmalar 2-3'e düşünce normale dönmeye başladım bende.

Hahaha fışkırmaz ya bence,bende olmadı hic doğrusu 😄😄 olursa da yani ne yapılabilir ki...çok yüklenmeyin oralara 🤣
Hahahhahahah :KK70:
Ona dokunma buna dokunma diyorum sürekli :KK70: hayır bırak ben talep edeyim dimi:KK70: o kadar konu bu ki yumurta nasıl pişmiş diye sorunca konu bana dönüyor :KK70: dirty takta da çok başarısız bir adam :KK70: gülüyorum , tahrik olamıyorum :KK70:

Back
X