• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ölen kadıncağız.

Kurdeleyi kestik :KK70: açılış yapıldı şükür:KK70: dün squid game izledim. O esarette bile şekş yapıyorlar :KK70: hadi kızım dedim hadiii🤘 SONUÇ; başım ağrıdı🙈
Olm twd’de bile zombilerin arasında seks yapıyorlar hatta utanmayıp bebe yapıyorlar. Sekis bu hayatın gerçeği, yapılacak 😂😂

Baş ağrının geçmesi gerekiyordu sanki.

Olm twd’de bile zombilerin arasında seks yapıyorlar hatta utanmayıp bebe yapıyorlar. Sekis bu hayatın gerçeği, yapılacak 😂😂

Baş ağrının geçmesi gerekiyordu sanki.
Eşime diyorum ki beni motive et :D bebek yapalım diyor:D sanki motive ediş şekli biraz şey 😱

Ahahaha korku filmi gibi 😂😂

Sen git beyin gelsin biz ona anlatalım ne yapması gerektiğini.
Hahahah :D ona böyle bir yeri anlatsam kafanı onlar bulandırıyoo der :D sanki kafa kaldı da :D dün saçıma fön filan çektim. Adam hemen oo güzellik diyor dhjsjdjd ama bir ÇOŞKUN gibi :D

Hahahah :KK70: ona böyle bir yeri anlatsam kafanı onlar bulandırıyoo der :KK70: sanki kafa kaldı da :KK70: dün saçıma fön filan çektim. Adam hemen oo güzellik diyor dhjsjdjd ama bir ÇOŞKUN gibi :KK70:
Hiç de bile gaza getirmeye çalışıyorum ben, ne kafa bulandıracam.

Yalnız fön çekmeye enerjin var sevişmeye yok. Tam dayaklıksın 😂😂

Hiç de bile gaza getirmeye çalışıyorum ben, ne kafa bulandıracam.

Yalnız fön çekmeye enerjin var sevişmeye yok. Tam dayaklıksın 😂😂
Bebekten sonra saçım kalıp halini aldı:D ev topuzu:D hani şu tarak fönler varya onla yaptım :D yani ona fön denirse, düşün ne haldeyim hdjsjdj izledin mi squid game i :D

Bebekten sonra saçım kalıp halini aldı:KK70: ev topuzu:KK70: hani şu tarak fönler varya onla yaptım :KK70: yani ona fön denirse, düşün ne haldeyim hdjsjdj izledin mi squid game i :KK70:
😂😂

Ay yok ya izleyemedim. Kocam birlikte izleyelim dedi, işleri yoğun bu ara bi tv başına birlikte oturamadık. Dün söyleniyordum esprileri anlamıyorum, karikatürlere boş boş bakıyorum izleyelim artık şunu diye 😂

Back
X