• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki ses

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
içimde bi ses boşan diyor sürekli , ama nasıl ?
eşimle şuan da hiçbir sorunumuz yok ilk 2 yıl çok mücadeleler verdik ayrılmamak için 8 yılda çok fazla şey yaşadık eşimi çok ama çok kırdım erkekliğine bile laf ettim defalarca hep ezdim oda sinir hastası oldu sonunda
eşim değil ama ailesi çok yıprattı beni bende sinirimi hırsımı eşimden çıkardım
şimdi tedavi görüyorken onu boşamam yanlış olur biliyorum
üstelik ne iş ne eğitim ne tecrübem var ailemde boşanır boşanmaz yeniden evlenmem için gözüme bakacak sırf laf gelmesin diye
işin garip tarafı eşimi seviyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum
Anksiyite bozukluk tedavisi görüyorum bana yuvamı yıkmamam için nedenler söyleyin

Eşini seviyorsan bırakma onu. Özellikle de o da seni seviyorsa... Adam ne hale gelmiş yazık değil mı? 3. Şahıslar yüzünden bir evlilik bitmemeli, özellikle de 3.sahislar yüzünden sinir hastası ettiğin adamı bırakmalısın

Eşini seviyorsan bırakma onu. Özellikle de o da seni seviyorsa... Adam ne hale gelmiş yazık değil mı? 3. Şahıslar yüzünden bir evlilik bitmemeli, özellikle de 3.sahislar yüzünden sinir hastası ettiğin adamı bırakmalısın
haklısınız çok eziyet ettim çok

içimde bi ses boşan diyor sürekli , ama nasıl ?
eşimle şuan da hiçbir sorunumuz yok ilk 2 yıl çok mücadeleler verdik ayrılmamak için 8 yılda çok fazla şey yaşadık eşimi çok ama çok kırdım erkekliğine bile laf ettim defalarca hep ezdim oda sinir hastası oldu sonunda
eşim değil ama ailesi çok yıprattı beni bende sinirimi hırsımı eşimden çıkardım
şimdi tedavi görüyorken onu boşamam yanlış olur biliyorum
üstelik ne iş ne eğitim ne tecrübem var ailemde boşanır boşanmaz yeniden evlenmem için gözüme bakacak sırf laf gelmesin diye
işin garip tarafı eşimi seviyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum
Anksiyite bozukluk tedavisi görüyorum bana yuvamı yıkmamam için nedenler söyleyin

karı koca tedaviniz tamamlanana kadar bi beklemede kalın derim.

eşinizin ailesiyle mi yaşıyorsunuz?
eğer öyleyse, eşinizden değil ailesinden ayrılmak istiyorsunuz aslında, bu durumda resti çekin, ya sizi ya onları seçsin,
bir de 8 yıldır cinsel sorunlarınız varsa ve daha yeni tedavi görüyorsa bıkıp soğumanız normal, taş olsa çatlardı nasıl dayandınız 8 koca yıl...

Bence bunu tedaviye gittiğin kişiye danışmalısın, sana mutlaka yol gösterecektir. Ruh halinize bağlı olarak boşanma düşüncesinin aklınıza gelmesini anlayabilirim, ama eğer bunun için geçerli sebepleriniz yoksa aklınıza eşinizin iyi sevdiğiniz huylarını getirin. Az da olsa yardımı olur muhakkak.

yok ayrıyız ama 3 4 yıl sürekli ayırmaya çalıştılar sürekli iftiralar yalanlar attılar kendi ogullarına bile iftira attılar sırf boşamam için cinsel soguklugum 1 yıldır var
eşinizin ailesiyle mi yaşıyorsunuz?
eğer öyleyse, eşinizden değil ailesinden ayrılmak istiyorsunuz aslında, bu durumda resti çekin, ya sizi ya onları seçsin,
bir de 8 yıldır cinsel sorunlarınız varsa ve daha yeni tedavi görüyorsa bıkıp soğumanız normal, taş olsa çatlardı nasıl dayandınız 8 koca yıl...

Back
X