- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
bilmiyorum sürekli ruh halim değişiyor elimde olan bişey değilEşını sevmen yetmiyor mu bosanmaman icin
kocacı yaftası yemek istemem ama iyidir sagolsun çırpınıp duruyor benim için oglumuz içinOrtam kotu iyi biriyse kocana saril ve daha fazla yipratma lutfen ozellikle de ucuncu sahislar yuzunden.
haklısınız çok eziyet ettim çokEşini seviyorsan bırakma onu. Özellikle de o da seni seviyorsa... Adam ne hale gelmiş yazık değil mı? 3. Şahıslar yüzünden bir evlilik bitmemeli, özellikle de 3.sahislar yüzünden sinir hastası ettiğin adamı bırakmalısın
içimde bi ses boşan diyor sürekli , ama nasıl ?
eşimle şuan da hiçbir sorunumuz yok ilk 2 yıl çok mücadeleler verdik ayrılmamak için 8 yılda çok fazla şey yaşadık eşimi çok ama çok kırdım erkekliğine bile laf ettim defalarca hep ezdim oda sinir hastası oldu sonunda
eşim değil ama ailesi çok yıprattı beni bende sinirimi hırsımı eşimden çıkardım
şimdi tedavi görüyorken onu boşamam yanlış olur biliyorum
üstelik ne iş ne eğitim ne tecrübem var ailemde boşanır boşanmaz yeniden evlenmem için gözüme bakacak sırf laf gelmesin diye
işin garip tarafı eşimi seviyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum
Anksiyite bozukluk tedavisi görüyorum bana yuvamı yıkmamam için nedenler söyleyin
Sende tedavi görüyorsun bu yüzden gel-gitlerin olabilir. Lütfen hayat dışardan bakıldığı kadar pembe değil. Seni seven birisi varken asla bunu ona yapmamalisin.haklısınız çok eziyet ettim çok
geçmişi ailesinin yaptıklarını unutamıyorum eşimin pasifliği de var 6 yıldır toparlanıp bu evden tasınamadık biliyorum elinde degil ama sinirleniyorum soguyorumYazık adama seviyormuşsun sorun ne peki?
haklısınızkarı koca tedaviniz tamamlanana kadar bi beklemede kalın derim.
+1Eşini seviyorsan bırakma onu. Özellikle de o da seni seviyorsa... Adam ne hale gelmiş yazık değil mı? 3. Şahıslar yüzünden bir evlilik bitmemeli, özellikle de 3.sahislar yüzünden sinir hastası ettiğin adamı bırakmalısın
eşinizin ailesiyle mi yaşıyorsunuz?
eğer öyleyse, eşinizden değil ailesinden ayrılmak istiyorsunuz aslında, bu durumda resti çekin, ya sizi ya onları seçsin,
bir de 8 yıldır cinsel sorunlarınız varsa ve daha yeni tedavi görüyorsa bıkıp soğumanız normal, taş olsa çatlardı nasıl dayandınız 8 koca yıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?