İçimdeki sıkıntı, kv

...kv arkandayım destek olucam dedi hatta yapması için çok ısrar etti.
Bi miktar para verdikten sonra çekildi yarı yolda bıraktı eşim krediler çekti filan. Ki kvnin yüklü parasi var. (sırf Eşim maaşını bana verdiği için bizi borca soktu eminim.onlarda evi kadın yönetiyor) Verdiği paralarida hep başımıza kaktı .

Sonra eşim kv ye baya ağır konuştu küstüler.

Sürekli para beklentisi içinde zaten kv. Her lafında eşime bana para vermiyosun vs vs diyo. Kpde işten çıkmış gözleri eşimde şimdi.

Hmm.

O yüzünüze iyi olsada siz iyi olmayın soğuk mesafeli olun. Birde kocanız para falan vermesin kimseye ya
Vermeyecegini söylüyor sureklı ama guvenemiyorum duygu sömürüsü yaparsa dayanamaz diye düşünüyorm şimdiye kadar hic vermedi ama bide ucu ucuna yetiyor zaten para şuan istesede veremez ama kredilerinde bitmesine az kaldı biraz düze çıknca istiyciklerdir :(

Çok zor konu bacım vallahi. Bence bir süre daha sabret ama sakın kendini ezdirme. O nasıl senin yüzüne gülüyorsa sen de onun yüzüne gül. Biraz belinizi doğrultun da sonra hemen çıkın gidin o evden.
Evet canim aynen öyle ya :( ne evlendiğimi anladım ne cocuklarımın en güzel zamanlarini hep kafam bunlarla dolu. Bende takıntılı biriym zaten. Ama düşünüyorumda hiç yoksa 2 sene daha bu evde kalıcaz en az oda :(

Back
X