Inanin cok uzuldum esiniz cok rahat biri tabi onunda sizinde kendinize ayiracaginız ozel vakit olmali ama bu durumda siz hamileyken oncelik siz ve bebek olmalı yine bi deneyin ama bu sefer daha kararli bi sekilde gelmesini soyleyin hatta gelmezse sonuclarina katlanacagini soyleyin.Bana gelince hep işleri var isinin basinda olmasi gerekir ama konu keyif gezme tozma olunca calisma saatleri esnek olabilir..inanin defalarca soyledim ama bir sonraki olayi daha beter oldu konuşmak artik cozum degil bizim icin
Çok sevindim. Benimde aklımdaydınız.Doktora gittim bi sorun çıkmadı sanırım kafayı fazlasyla takinca herseyi kendime dert eder oldum..
Bence kapıcı ya oda yoksa bir komşuya sor. Ablam gelecekti uğradimi falan diyeHanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Inanin oyle yapıyorum muhattap olmuyorum hicÇok sevindim. Benimde aklımdaydınız.
En iyisi bi süre yokmuş gibi davranmak galiba.
Bebeğiniz ve kendiniz için.
Cok büyük bir sitede oturuyoruz kapicinin gorme ihtimali cok düşük karsimizda bos ancak kamera kayıtlarına bakmam gerekir onuda vermiyorlarmis gidip beraber bakmak lazımBence kapıcı ya oda yoksa bir komşuya sor. Ablam gelecekti uğradimi falan diye
Kalp kalbe karşı da diyebilir miyiz o zaman :)inanın benimde aklımdaydınız
limonsuz çay benden önce davrandı.
bebeğiniz ve siz iyimisiniz.
aynen :) Hamilelik zor birde anlattıkları baya etiledi beni inşallah her şey yolundadır.Kalp kalbe karşı da diyebilir miyiz o zaman :)
İnşAllah ya. Eski mesajlarımı arayıpta buldum nasıl olduğunu merak ettiğim için.aynen :) Hamilelik zor birde anlattıkları baya etiledi beni inşallah her şey yolundadır.
Çok sevindim inşallah her şey istediğiniz gibi olurTesekkur ederim cok iyiyim bebekte cok iyi...esimle konuştum yalan mevzusunu sadece aklin bende kalmasin diye yalan soyledim dedi ogunden beridirde hic bi yanlisini görmedim..sac mevzusnu sormadim emin olmadan yuz goz olmamak icin ama evdeyim dedigi birgun bir arkadaşımdan rica ettim gidip bakti ve tek basina oturuyordu evde
İnş daha da iyi olursunuz.Tesekkur ederim cok iyiyim bebekte cok iyi...esimle konuştum yalan mevzusunu sadece aklin bende kalmasin diye yalan soyledim dedi ogunden beridirde hic bi yanlisini görmedim..sac mevzusnu sormadim emin olmadan yuz goz olmamak icin ama evdeyim dedigi birgun bir arkadaşımdan rica ettim gidip bakti ve tek basina oturuyordu evde
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..Çok sevindim inşallah her şey istediğiniz gibi olur
Bebişinize ve size sağlıklı günler.
Cok tesekkur ederim...arkadasimn eşide benim esimle tanışıyor cay icme bahanesi ile gidip baktılar sürpriz niyetine ama arkadasimin esinin bundan haberi yok gercekten caya gittiler sandi...o anda oyle denk geldi ogun icin gidip bakicak kimse yoktuİnş daha da iyi olursunuz.
Keşke ulaşamadığınız gün de arkadaşınıza baktırsaydınız.O kadar üzülmemiş olurdunuz.
Neyse sağlık olsun.
Evi temizleyen kadinin saci sari miyd i diye iyimser yaklasicam simdi oyle degilse eve hayat kadini getirmis iciyor sabahliyor eve gelmiyor kadinlarla yatmamasi zaten beklenemez ki bekar gibi yasiyor malum korkacak bir seyi yok belli..Evet tek kalıyor..evi taşıdık ev temizlendi hemde 2 kez halilar yikamaya gitti geldi ve ogunden sonra eve kimse girmedi ve sari sac teli buldum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?