İçimdeki şüphe

Bana gelince hep işleri var isinin basinda olmasi gerekir ama konu keyif gezme tozma olunca calisma saatleri esnek olabilir..inanin defalarca soyledim ama bir sonraki olayi daha beter oldu konuşmak artik cozum degil bizim icin
Inanin cok uzuldum esiniz cok rahat biri tabi onunda sizinde kendinize ayiracaginız ozel vakit olmali ama bu durumda siz hamileyken oncelik siz ve bebek olmalı yine bi deneyin ama bu sefer daha kararli bi sekilde gelmesini soyleyin hatta gelmezse sonuclarina katlanacagini soyleyin.

Doktora gittim bi sorun çıkmadı sanırım kafayı fazlasyla takinca herseyi kendime dert eder oldum..
Çok sevindim. Benimde aklımdaydınız.
En iyisi bi süre yokmuş gibi davranmak galiba.
Bebeğiniz ve kendiniz için.

Bence kapıcı ya oda yoksa bir komşuya sor. Ablam gelecekti uğradimi falan diye

Bence kapıcı ya oda yoksa bir komşuya sor. Ablam gelecekti uğradimi falan diye
Cok büyük bir sitede oturuyoruz kapicinin gorme ihtimali cok düşük karsimizda bos ancak kamera kayıtlarına bakmam gerekir onuda vermiyorlarmis gidip beraber bakmak lazım

saç teline takılma derim, insanın üzerine farklı ortamlardan bulaşıp eve gelebiliyor bu teller :) mesela benim saçlarım kısadır, iş yerinde oturduğum sandalyede ya da başka bir ortamda üzerime başkalarının saçları yapışıp benimle eve kadar gelebiliyor, böyle bir şey olmuş olabilir.

inanın benimde aklımdaydınız
limonsuz çay benden önce davrandı.
bebeğiniz ve siz iyimisiniz.

Tesekkur ederim cok iyiyim bebekte cok iyi...esimle konuştum yalan mevzusunu sadece aklin bende kalmasin diye yalan soyledim dedi ogunden beridirde hic bi yanlisini görmedim..sac mevzusnu sormadim emin olmadan yuz goz olmamak icin ama evdeyim dedigi birgun bir arkadaşımdan rica ettim gidip bakti ve tek basina oturuyordu evde

Çok sevindim inşallah her şey istediğiniz gibi olur
Bebişinize ve size sağlıklı günler.

İnş daha da iyi olursunuz.
Keşke ulaşamadığınız gün de arkadaşınıza baktırsaydınız.O kadar üzülmemiş olurdunuz.
Neyse sağlık olsun.

İnş daha da iyi olursunuz.
Keşke ulaşamadığınız gün de arkadaşınıza baktırsaydınız.O kadar üzülmemiş olurdunuz.
Neyse sağlık olsun.
Cok tesekkur ederim...arkadasimn eşide benim esimle tanışıyor cay icme bahanesi ile gidip baktılar sürpriz niyetine ama arkadasimin esinin bundan haberi yok gercekten caya gittiler sandi...o anda oyle denk geldi ogun icin gidip bakicak kimse yoktu

Evet tek kalıyor..evi taşıdık ev temizlendi hemde 2 kez halilar yikamaya gitti geldi ve ogunden sonra eve kimse girmedi ve sari sac teli buldum evde
Evi temizleyen kadinin saci sari miyd i diye iyimser yaklasicam simdi oyle degilse eve hayat kadini getirmis iciyor sabahliyor eve gelmiyor kadinlarla yatmamasi zaten beklenemez ki bekar gibi yasiyor malum korkacak bir seyi yok belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…