- 10 Ağustos 2018
- 166
- 239
- 18
- 28
Neden öyle dediniz çok merak ettim. Benimde 6 yıllık bir ilişkim vardaEsine guven olmaz bence.. ihanet var mi bilememde kuskulanmakta haklisin. Senle yapmiyosa baskasiyla yapma ihtimali yuksek. Buarada 10 yillik sevgilik ne ya?
Eve gizli kamera taktırsanEvet ortada bi yalan var evdeyim deyip sabahlara kadar sokakta gezmesi ve alkollu..ayrica evde buldugum sac teli bilmiyorum icimde cok kotu hisler var
eve kamera koy ondan gizli.Evet tek kalıyor..evi taşıdık ev temizlendi hemde 2 kez halilar yikamaya gitti geldi ve ogunden sonra eve kimse girmedi ve sari sac teli buldum evde
Çok sevindim en azından böyle bir derdiniz olmadı. ŞükürDoktora gittim bi sorun çıkmadı sanırım kafayı fazlasyla takinca herseyi kendime dert eder oldum..
Sağolun cok sukur bisey çıkmadıÇok sevindim en azından böyle bir derdiniz olmadı. Şükür
Ekmegine yag sürdüm iste daha güzel gezip tozsun şimdiŞimdi size ulaşamıyor ve yalnızca 1-2 kez mi arıyor? Aldatma olsun olmasın boşa sen bu adamı güzel kardeşim
Eve ne zaman gideceksiniz? İphone mu kullanıyorsunuzEkmegine yag sürdüm iste daha güzel gezip tozsun şimdi
Bir ay sonra gitcem ben degil ama o iphone kullaniyorEve ne zaman gideceksiniz? İphone mu kullanıyorsunuz
Üzgünüm ama şüpheniz yersiz değil gökten zembille düşmedi ya o saç teli.... Eşinize söylerseniz muhtemelen anahtarı bi arkadaşıma verdim o eve kadın almış der, hiçbir şey söylemeden takipte kalın derim.Evet tek kalıyor..evi taşıdık ev temizlendi hemde 2 kez halilar yikamaya gitti geldi ve ogunden sonra eve kimse girmedi ve sari sac teli buldum evde
Eve gittiğinizde hat tın uygulamasından geçmiş arama kayıtlarına bakabilirsiniz. Ama telefonunu almanız lazım uyurken duştayken olabilir.Bir ay sonra gitcem ben degil ama o iphone kullaniyor
Ben tavrınızı anlamakta güçlük çekiyorum zaten.Ekmegine yag sürdüm iste daha güzel gezip tozsun şimdi
Onu bile demez emin olun bilmiyorum der cikar isin icindenÜzgünüm ama şüpheniz yersiz değil gökten zembille düşmedi ya o saç teli.... Eşinize söylerseniz muhtemelen anahtarı bi arkadaşıma verdim o eve kadın almış der, hiçbir şey söylemeden takipte kalın derim.
Ozur dileyerek birşey sormak istiyorum.Senelerdir bu siteye uyeyim, sizin gibi eşiyle farklı şehirlerde çalışıp başka kadından şüphelenen üyeler gördüm.Hepsine de esine habersizce baskın yapmasını,muhakkak yakalayacağını söylüyoruz.Ama üyeler ısrarla bunu yapmıyor,şimdi siz de 1 ay sonra gideceğim diyorsunuz muhtemelen gideceğiniz günden eşinizin haberi var. Gerçekten merakımdan soruyorum,neden 1-2gun izin alıp haftsonuyla birleştirip gizlice eşini izlemiyorsun ? O ulasamadigin yani eşinin ise gitmediği gün basıp gitseydin belki evinde bulacaktınBir ay sonra gitcem ben degil ama o iphone kullaniyor
Nasil gidecektim ayni dakika yola bile çıksam gece orda olurdum zaten olan olmus olurdu..tek basima nasil izleyecem mesela esimi hamile halimle peşine nasil dusucem biri bana yardım etmezse..yasamadiginiz için kendinizi benim yerime koyamamaniz cok normal insallah yasamazsinizda suphesi bile cok kotu zira...eliniz kolunuz hicbiseye yetişmiyor ustelik hamilesiniz is yerim sıkıntılı izin alamiyorum ulkenin bir ucundayim ve asla kafamin basmadığı islerle uğraşıyorum..biraz kendinizi benim yerime koyun lütfenOzur dileyerek birşey sormak istiyorum.Senelerdir bu siteye uyeyim, sizin gibi eşiyle farklı şehirlerde çalışıp başka kadından şüphelenen üyeler gördüm.Hepsine de esine habersizce baskın yapmasını,muhakkak yakalayacağını söylüyoruz.Ama üyeler ısrarla bunu yapmıyor,şimdi siz de 1 ay sonra gideceğim diyorsunuz muhtemelen gideceğiniz günden eşinizin haberi var. Gerçekten merakımdan soruyorum,neden 1-2gun izin alıp haftsonuyla birleştirip gizlice eşini izlemiyorsun ? O ulasamadigin yani eşinin ise gitmediği gün basıp gitseydin belki evinde bulacaktın
Çünkü gerçeklerin tokat gibi yüze çarpma ihtimali var.Ozur dileyerek birşey sormak istiyorum.Senelerdir bu siteye uyeyim, sizin gibi eşiyle farklı şehirlerde çalışıp başka kadından şüphelenen üyeler gördüm.Hepsine de esine habersizce baskın yapmasını,muhakkak yakalayacağını söylüyoruz.Ama üyeler ısrarla bunu yapmıyor,şimdi siz de 1 ay sonra gideceğim diyorsunuz muhtemelen gideceğiniz günden eşinizin haberi var. Gerçekten merakımdan soruyorum,neden 1-2gun izin alıp haftsonuyla birleştirip gizlice eşini izlemiyorsun ? O ulasamadigin yani eşinin ise gitmediği gün basıp gitseydin belki evinde bulacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?