İçimdeki şüphe

Saatlerdir engelli ulaşamıyor ve sadece iki kere mi aradı yani eşiniz şaka gibi gerçekten.
Normalde konuşurken nasıldı, size ilgili sevgili miydi ?
Başka konuştuğunuz aileden kimse varmı sizden haber alma ihtimali var mı yanı

Evet tek kalıyor..evi taşıdık ev temizlendi hemde 2 kez halilar yikamaya gitti geldi ve ogunden sonra eve kimse girmedi ve sari sac teli buldum evde
eve kamera koy ondan gizli.
böylece suçüstü yapmıs olursun veya telefonunu takıbe al

Şimdi size ulaşamıyor ve yalnızca 1-2 kez mi arıyor? Aldatma olsun olmasın boşa sen bu adamı güzel kardeşim

Evet tek kalıyor..evi taşıdık ev temizlendi hemde 2 kez halilar yikamaya gitti geldi ve ogunden sonra eve kimse girmedi ve sari sac teli buldum evde
Üzgünüm ama şüpheniz yersiz değil gökten zembille düşmedi ya o saç teli.... Eşinize söylerseniz muhtemelen anahtarı bi arkadaşıma verdim o eve kadın almış der, hiçbir şey söylemeden takipte kalın derim.

Bir ay sonra gitcem ben degil ama o iphone kullaniyor
Eve gittiğinizde hat tın uygulamasından geçmiş arama kayıtlarına bakabilirsiniz. Ama telefonunu almanız lazım uyurken duştayken olabilir.

Sizde iphone kullansaydınz iphone da arkadaşımı bul uygulaması var oradan takip edebilirsiniz eşinizi gittiği yerleri. Konum gösteren bi uygulama

Onu bile demez emin olun bilmiyorum der cikar isin icinden

Bence siz biraz kafanızı toparlayin çünkü burda sorduğunuz sorunun cevabini hepimiz verdik ve çözümde sunduk. Ama görüyoruz ki size yardım edemeyiz artık. Gelişme olursa bildirirsiniz sanirim. Dinlenin bence .

Bir ay sonra gitcem ben degil ama o iphone kullaniyor
Ozur dileyerek birşey sormak istiyorum.Senelerdir bu siteye uyeyim, sizin gibi eşiyle farklı şehirlerde çalışıp başka kadından şüphelenen üyeler gördüm.Hepsine de esine habersizce baskın yapmasını,muhakkak yakalayacağını söylüyoruz.Ama üyeler ısrarla bunu yapmıyor,şimdi siz de 1 ay sonra gideceğim diyorsunuz muhtemelen gideceğiniz günden eşinizin haberi var. Gerçekten merakımdan soruyorum,neden 1-2gun izin alıp haftsonuyla birleştirip gizlice eşini izlemiyorsun ? O ulasamadigin yani eşinin ise gitmediği gün basıp gitseydin belki evinde bulacaktın

Nasil gidecektim ayni dakika yola bile çıksam gece orda olurdum zaten olan olmus olurdu..tek basima nasil izleyecem mesela esimi hamile halimle peşine nasil dusucem biri bana yardım etmezse..yasamadiginiz için kendinizi benim yerime koyamamaniz cok normal insallah yasamazsinizda suphesi bile cok kotu zira...eliniz kolunuz hicbiseye yetişmiyor ustelik hamilesiniz is yerim sıkıntılı izin alamiyorum ulkenin bir ucundayim ve asla kafamin basmadığı islerle uğraşıyorum..biraz kendinizi benim yerime koyun lütfen

Çünkü gerçeklerin tokat gibi yüze çarpma ihtimali var.
Birçok kişi yakalarsam affetmem dese de aslında böyle bir şey varsa bile yakalamaktan korkuyor.
Dışardan bakınca insan deliriyor ama içinde olan herkes aynı şeyi yaptığına göre demek ki farklı bir psikoloji oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…