İçimdeki şüphe

Hersey alenen ortada zaten gerceklerin yüzüme vurmasi gibi birsey soz konusu degil..burda beni gömün diye yazmadım ben bunlari akıla ihtiyacim oldugu icin yazdım ama bazi yazilanlari yillarca dusunsem aklima gelmezdi beni aşan şeylerdi..yeni yaptığım beni gayet yoran bir yolculugun ardindan 2 günlüğüne tekrar gidip gelmem söylendi ayrica is yerinde izin alip alamayacağım goz ardi edilerek...bebegimide dusunmek zorundayım 7 aylik hamileyim o yolu bu kadar kisa sure icinde kaldırabilirmiyim...hersey ortada zaten illa birseyleri gözle gormek gerekmiyor Ben kendimi kandırmıyorum

Ben
Ben sizi anlıyorum arkadaşım..şu hamile halinizle dedektiflik yapmanızı isteyen arkafaslari anlayamıyorum.okadar saat yolculuğa hamile halinizle dayanmaniz çok zor.cocugunuzu düşünmek zorundasınız.hatta bence eşinizi falanca düşünmeyin..kendinizi yipratmayin.

Tesekkur ederim benide anlayan birileri cikti sonunda..herkes beni kendimi kandirmakla suçluyor ama alakasi yok ben günlerdir bu isin icinden nasil cikarim diye kendimi yiyip bitirdim..elimde olsa bir saniye durmam basar giderim zaten..kameralara da baktim 2 gun gidiyor sarji en fazla ya o uki gun icinde gelmezse eve buyun emeklerim bosa mi gidecek yani..nasil bunu yapar diye dusunmekten o kadar strese girdim ki aylardır ilkkez kananam oldu bugün..bugun ku yasadigim korku bana yeter...allah zaten bana gosterecegi kadar sey gösterdi bence hala inanmamak aptallik olur

Gebe halinizle kendinizi perişan etmeyin.
Eşinizle bu durumu konuşun. Endişelendiğinizi, üzüldüğünüzü belirtin. Eğer 7 aylık hamileyken sizi üzmekten çekinmiyorsa, durumu aynı ildeki eşiniz tarafından bir aile büyüğüne bildirebilirsiniz. Annesi, babası, ablası, abisi, yakın gördüğünüz kim varsa... Ama "beni aldatıyor, evde saç gördüm" gibi değil de, "sabahlara kadar eve gelmiyor, işe gitmiyor, onun için endişeleniyorum" tarzında daha yardım ister bir şekilde sorarsanız onlar da yardımcı olur bence. Aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama büyüklerin büyüklük yapması gereken zamanlar böyle zamanlar.

Onlarin soyledigi tek sey sen gelince hersey düzelecek senin yoklugunda boyle seyler yapıyor...baska da birsey dedikleri yok

Üzmemeye çalışın kendinizi, eşinizle hala konuşmadınız mı? Doğumda falan yanınızda olmayı hicbirseyi haketmiyor eşiniz..

Katılıyorum bu mesaja.
Siz doğumda gideceğim diyorsunuz ama doğum ve lohusalık vs dönemlerde zaten eşiniz hiçbi şey yapmaz. Yakalama şansınız o saatte sonra sıfır bence. Sonra da bebeğinizle ilgileneceksiniz hep

Onlarin soyledigi tek sey sen gelince hersey düzelecek senin yoklugunda boyle seyler yapıyor...baska da birsey dedikleri yok
Onlar da ayrı gamsızmış...
Bu olay eşinizi ve ailesini tanımanız için bir fırsat olmuş. Maalesef insanların binbir yüzü var ve bazı şeyleri yaşamadan yüzlerini görmek mümkün olmuyor.
Sizi üzmek istemem ama bu insanla geleceğinizi bu şartlarda parlak göremedim. Umarım kendine gelir ve sorumluluklarının bilincinde olur.

Kameraydi, dedektiflik yapmaktı şuan sizin yapabileceğiniz durumlar değil.şuan sizin önceliğiniz bebeğiniz olmalı.bir can taşıyorsunuz ve babasının hataları yuzunden strese girip yavrunuzu endiselendirmeyin.inanin o da stres oluyor.size tavsiyem bi teslim olun..bir tevekkül edin.bi sakin olun.mevlam neylerse güzel eyler deyin inşallah.sagliginizi bozmamaya gayret edin.suan sizi mutlu edecek ne varsa onu yapın.en sevdiginiz kuzeninizle konuşmak veya bir arkadaşınızla kahve içmek..kitap okumak..film izlemek gibi kafanızı dağıtacak sizi ufakta olsa mutlu edecek şeyler yapın.

Yanlış anladınız, ben sizin şahsınıza yazmadım, arkadaşa cevap yazdım doğrudan.
Gömmek falan nerden çıkarıyorsunuz.
Üzdüysem özür dilerim gerçekten niyetim öyle değildi

Ben saça takılmadım heryerde gelebilir gecen iğrenç ama halı yıkamadan gelen halılarım da kara kara saçlar vardı marketteki poşetten camdan vs her yerden gelebilir kendinizi huzursuz etmeyin bi halt yiyorsa eninde sonunda patlar

Ay cevaba bak ver gazı ver gazı nerden hissettin acaba belki yanıı başındaki yapıyordur haberin yok gazlayan bir gurup var burda hemen kesin hüküm

Cok tesekkur ederim inanin bebegim olmasaydi simdiye kadar defalarca gidip ortalığı dağıtmıştım ama su an onuda dusunmek zorundayım ve icimi kemiren bu duyguyla nasil stressiz kalirim bilemiyorun isin icinden çıkamıyorum

Yanlış anladınız, ben sizin şahsınıza yazmadım, arkadaşa cevap yazdım doğrudan.
Gömmek falan nerden çıkarıyorsunuz.
Üzdüysem özür dilerim gerçekten niyetim öyle değildi
Ben sadece sizin icin demedim bir suru arkadas yazmis gerceklerle yüzleşmekten korkuyor diye..biraz banada akil verin ben gizli kameralari sadece dizi ve filmlerde görmüş bir insanım isten eve evden ise gelen giden biriyim bunlar benim icin uc noktalar ve dun gece internetten kendimi gizli kamera ararken buldum bi an düşündüm noluyo dedim...bunlar benin aklıma bile gelmeyecek seylerdi..biraz kendinizi benim yerime koyun psikolojimi düşünün hem yalniz hem hamileyim tek basima bişeylerin çabasını veriyorum..iki gundur düşünüyorum basip gitsem nerde kalacam aileme ve ailesine duyurmadan..kamera alsam nasil yerleştircem vs vs bunlarla bozdum kafayı..hamile bir kadin olarak su an benim bunlari degil bebeğime kavuşacağım günleri dusunmen gerekliydi....lutfen yorum yaparken icinde bulunduğun durumuda goz ardi etmeyin..tesekkur ederim

Saç için kafanızda kurmayın bence bi sakin kalın. Önce bebeğinizi düşünün.

Zaten yanlış yapılan bir şey varsa siz araştırmasınız bile gün yüzüne çıkacaktır. İçiniz ferah olsun.

Kamera vs değil de kendinizi iyi hissettiğinizde izin vs alabildiğiniz bir zaman diliminde kendiniz gözlemleyin. İş yerine gidin. Baskın gibi değil ama habersiz o an ki tavırları gözlemlersinizz

Bana olay aldatma gibi değilde sorumsuz, vur patlasın çal oynasın modunda olan bir eş gibi geldi.

Insallah dediginiz gibidir..hicbisey sakli kalmıyor dediginiz gibi

Bence önceliğiniz bebeğiniz olmalı böyle gergin olmak size de ona da iyi değil
Her durumda kalkıp gidemezsiniz pat diye bunu çıkarın aklınızdan Allah korusun erken doğum falan olur
Ama eşinizin yaptığı da iş değil böyle bir durumda sizi daha da stresten uzak tutacağına daha çok strese sokuyor
Bence açık açık arayın konuşun rahatsız olduğunuz her şeyi içinizdeki şüpheleri söyleyin bir daha telefonunu hep açık tutmasını her an ulaşmak istediğinizi söyleyin kafanızın rahat olması lazım çekineceğiniz hiç bir şey yok sonuçta eşiniz ve sizde hamilesiniz hormonlar zaten kafanızı karıştıryor bide eşiniz bulandırmasın. Siz gidemiyorsunuz ama o izin alabiliyorsa söyleyin o gelsin yüz yüze her şeyi rahatsız olduğunuz her şeyi anlatın ona içmesinde rahatsız olduğunuzu sonuçta baba olacak böyle olmayacağını söyleyin.
inş her şey istediğiniz gibi olur ve inş o kıl camdan veya bir eşyadan gelmiştir.

Ay cevaba bak ver gazı ver gazı nerden hissettin acaba belki yanıı başındaki yapıyordur haberin yok gazlayan bir gurup var burda hemen kesin hüküm

Sizi ilgilendirir mi benim yorumum ? Ben bir şey hissettim demedim okuduğunuzu iyi yorumlayın. Siz aldatıldığınız için mi bu kadar tepkilisiniz acaba? :)

Bana gelince hep işleri var isinin basinda olmasi gerekir ama konu keyif gezme tozma olunca calisma saatleri esnek olabilir..inanin defalarca soyledim ama bir sonraki olayi daha beter oldu konuşmak artik cozum degil bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…