İçimdeki tuhaf duygu...

Hanımlar tamam üzerime gelmeyin tabikide haklisiniz öyle bisey yapmam yapamam lütfen yorum yapmayın rica ediyorum

Hanımlar tamam üzerime gelmeyin tabikide haklisiniz öyle bisey yapmam yapamam lütfen yorum yapmayın rica ediyorum
Kuş öldü beybi diyorsun yani :işsiz:
Yorumlar acımasız gelebilir ama öyle bir şey yaşarsan, daha beteri bekler seni..Karısı, ailen..
Adamın oyuncağı olman ihtimali..

Eğer biz tepkili olmasaydık siz bu yolda yürüycektiniz belki de.. yanlış yaptığınızı anlamadan hem de.. asla yargılamıyorum..
Sadece sorduğunuz soru tepki almıycak cinsten bi soru değildi..

saplantı o aşk olsaydı eğer ona açılma düşüncesini aklından bile geçiremezdin kıyamazdın. Sen aşkı Çiçek böcek güneş bulut sanmışsın hey yavrum hey

Allah insanı şaşırtmasın.

Neyse ki alıntı yapan arkadaşlar var da silinen konu kaybolmuyor.

konu silindi silmek yasak
bi yerden alintidan duydum..
allah islah etsin ne diyim..
adam evli karısına aşık.. sakin ellemeyin onlari.. mutlu yuvasini dagitmayinnn...:sinirli:
ben gebertirirm öldürürüm o kadini..:KK62:

Yarın bir gün senin kocana açılırlarsa, kapatamazsin. Ne ayıp şey gelmiş birde soruyor. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma..

Böyle bir soru beklemiyordum.
Açılayım mı ne ya?
Pes. :KK12:

Bi bitemediniz ya. Bekar erkekler bitti degil mi. Ama senin kafadakilere gore sikicilar ama illa araya atraksiyon katmak lazim.

Sizin gibiler yüzünden kaç tane yuva yıkıldı..
Utanmadan hem evli hem eski sevgilinizin arkadaşına açılayım mı diye sorabiliyorsunuz ya..
Yazık..

Back
X