Içimdeki yangını söndürecek birşeyler söyleyin lütfen.

bankadilekm29

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
164
0
296
45
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır üyeyim ama hiç derdim olmadığını sanırdım. Yada geçiştirirdim bilmiyorum. Kısaca durumu anlatayım size. 4 Yıllık evliyim. 14 aylık bir kızım var. Evlendiğimde ailemden uzağa geldim. Ailemi 3-4 ayda bir görebiliyorum. Kayınvalidem ve bir eltimle aynı binada oturuyorum. Burada 1 tane bile arkadaşım yok. Kızım doğmadan 1 ay önce işten ayrıldım. Halen evde kızımla ilgileniyorum. Bu arada da bana çok değer verdiğini düşündüğüm eşime maddi problemlerimiz için yardımcı olmaya çalıştım. Evde kendimce birşeyler yapıp bunları pazarlamaya çalıştım. Aile apartmanı olunca haliyle herkesin yaşadığı sorunları bende yaşadım. Ama bunları çok büyütmemeye ve eşimi üzmemeye çalışarak yuttum, yutmaya devam ediyorum.

İki gün öncesine kadar çok şükür allahıma beni seven evladının üzerine titreyen bir eşim var diye dualar ediyordum. Ama tesadüfen gördüğüm bir mail adresini görene kadarmış bu düşünceler. Eşime sorduğumda gülerek aaa face bir adres o geyik yapmak için kullanıyorum, zaten bir sürü yerden saçma sapan mailler geliyor falan dedi. Maili açması için ısrar ettiğimde ise onun adına açılmış birsürü arkadaşlık sitesinde resmi ile birlikte profilini gördüm. Profillerinin hepsinde boşanmış ve çocuksuz olduğunu belirtmiş. Üstelik birkaç ay önce açılan profiller. Bunları gördüğümde tahmin edersinizki yıkıldım. İki gün boyunca ağladım bağırdım ama o kadar. Kızım olmasa kesinlikle çeker giderdim bundan eminim. Eşim kesinlikle seni üzecek birşey yok ortada yalnızca boş bir anımda geyik yapmak için yaptığım saçma sapan şeylerdi diyor. Ama inanın hala boğazımda bir yumruyla dolaşıyorum. Ailesine sizin oğlunuz bunları bunları yaptı dememek için inanın kendimi zor tutuyorum. Boşan çek git demeyin yapamam çocuğum var. Ama ne olur içimi soğutacak birşeyler söyleyin bana:(((

Keşk söylenecek sözler yangınını söndürebilse sayfalarca yazardık ama bu mümkün değil.Bir insan sırf bir kaç arkadaş yada her neyse edinmek uğruna kızını ve eşini yok gösterebiliyorsa söylenecek ne kalır ki!!!!!

Canım benim okurken tüylerim diken diken oldu..Bu erkek milleti ne kadar utanmaz..
Daha hala nasıl sabredip susuyorsun..Çocuk için bile olsa çok zor buna katlanmak....

İnanın çok ama çok zor. Kimseyle buluştumu yada yalnızca konuşmaktanmı ibaret inanın bilmiyorum. Sormaya da cesaret edemiyorum. İçim çok acıyor ve geçirecek hiçbirşey bulamıyorum inanın.

Bu nasıl bir geyik anlayışıdır ya!
Evli adamın o sitelerde işi olamaz bence..
Geyik yaparken tanışsa biriyle sohbet ilerlese aman allahım ne fena bi durum olur..
Bence bütün profillerini sildirin ve bi daha arkadaşlık sitelerine üye olmayacağına söz versin öyle affedin.

Senin canın yanarken o ne yapıyor peki...?
Kendini affettirme çabası içinde mi yoksa.....?
utanmadan kaç ay senin yüzüne nasıl bakmışş

Zaten mail adresini fark edince alelacele mail adresini kapattı üyeliklerinin bir kısmını sildi. Ama sonraki gün mail adresinin şifresini ver deyip ısrar edince tamam al için rahat etsin diye verdi. Ama daha kötü oldu çünkü başka profillerde buldum:((( Dün akşam çok üzgündü kıyamam senin gözyaşlarına keşke seni üzeceğime ölseydim falan dedi. Bir daha yaparsam gençliğimin hayrını görmeyeyim dedi. Dedi ama ben artık nasıl güvenirimki ona. Yada nasıl geçerki bu acı inanın bilmiyorum.

Ona bunları hakettimmi diye sorduğumda. İnan haketmediğin birşey yapmadım diyor. Yalnızca bir bunalım anında yaptığım bir saçmalıktı diyor. İnan senin yüzüne bakamayacağım birşey yapmadım diyor. Diyorda diyor ama işte bana göre yalnızca diyor...

Çok yanlış yapmış gerçekten, benim başıma gelseydi affetmem hiç kolay olmazdı en azından 3 4 ay sürünürdü... Hak etmediğin şekilde kırmış seni, için nasıl soğur bilmiyorum ama konuşmanız gerek en iyisi biraz sakinleş ve tartışmadan konuş öyle şeyler söyle ki bir daha yapması ihtimal dahi olmasın...

Bu adamları boşluklarıda bir türlü dolmak bilmiyor.
Eşin var, çocuğun var neyin boşluğudur bu??
Niyettir önemli olan.
Saçma sapan heyecanlar, ego tatmini uğruna yuvasını nasıl hiçe sayıyor.
Sizi yok saymaya, yazmaya gönlü elveriyor demek ki.
Yazıklar olsun ne diyeyim.

Evden siparişler alıp üç beş kuruş para kazanabilmek için inanın çok ama çok çabaladım. Bu kadar uğraştıktan sonra yetiştirmem gereken siparişlerim var. Ama sanki herşeyi unutmuş gibiyim. Hiçbirşey yapmak istemiyor canım:((( Üstelik ona artık hiçbir zaman güvenemeyeceğimi söyledim. Aynı şey bir daha olursa kesinlikle yalnız kalacağını ve kızımı alıp gideceğimi söyledim. Kızına çok düşkünür. Bana da düşkündür sanıyordum ama öyle değilmiş işte:((( İki gündür hiç aramadığı kadar arıyor. Sürekli nasılsın iyimisiniz diye soruyor. Ama ben hiiiiçbirşey hissetmiyorum şuanda onun için.

madem bunun için boşanamam çocuğum var diyorsun ozaman unutmaya çalışacaksın başka çaren yok...
Umarım eşin de bu konuda sana destek olur elinden ne geliyorsa yapar kendisini affettirmek için.yaptığı tabi ki basit birşey değil ama en azından iş reel bi ilişkiye dönüşmeden ( umarım öyledir ) yakaladığına sevinip bununla kendini avutmaya çalışacaksın...
ya da evde ona cehennem hayatı yaşatıp intikam alacaksın... bu evde duruyorum ama çocuğum için asla senin karın değilim bundan sonra diyeceksin... bunu unutmak çok zamanını alacak ama insanlar neleri affetmek zorunda kalıyor diyip buna şükredeceksin mecburen çünkü zaten sen kararını vermişsin boşanmam diye ki bence de çocuklu bir aile sanal birşey için kolay kolay yıkılamaz...
bunların hepsinde en önemli faktör eşinin seni tekrar kazanmak için nekadar çabalayacağı... herşeyini ortaya koyar var gücüyle unutturmaya çalışırsa unutmazsın ama en azından içini daha az yakar zamanla...

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır üyeyim ama hiç derdim olmadığını sanırdım. Yada geçiştirirdim bilmiyorum. Kısaca durumu anlatayım size. 4 Yıllık evliyim. 14 aylık bir kızım var. Evlendiğimde ailemden uzağa geldim. Ailemi 3-4 ayda bir görebiliyorum. Kayınvalidem ve bir eltimle aynı binada oturuyorum. Burada 1 tane bile arkadaşım yok. Kızım doğmadan 1 ay önce işten ayrıldım. Halen evde kızımla ilgileniyorum. Bu arada da bana çok değer verdiğini düşündüğüm eşime maddi problemlerimiz için yardımcı olmaya çalıştım. Evde kendimce birşeyler yapıp bunları pazarlamaya çalıştım. Aile apartmanı olunca haliyle herkesin yaşadığı sorunları bende yaşadım. Ama bunları çok büyütmemeye ve eşimi üzmemeye çalışarak yuttum, yutmaya devam ediyorum.

İki gün öncesine kadar çok şükür allahıma beni seven evladının üzerine titreyen bir eşim var diye dualar ediyordum. Ama tesadüfen gördüğüm bir mail adresini görene kadarmış bu düşünceler. Eşime sorduğumda gülerek aaa face bir adres o geyik yapmak için kullanıyorum, zaten bir sürü yerden saçma sapan mailler geliyor falan dedi. Maili açması için ısrar ettiğimde ise onun adına açılmış birsürü arkadaşlık sitesinde resmi ile birlikte profilini gördüm. Profillerinin hepsinde boşanmış ve çocuksuz olduğunu belirtmiş. Üstelik birkaç ay önce açılan profiller. Bunları gördüğümde tahmin edersinizki yıkıldım. İki gün boyunca ağladım bağırdım ama o kadar. Kızım olmasa kesinlikle çeker giderdim bundan eminim. Eşim kesinlikle seni üzecek birşey yok ortada yalnızca boş bir anımda geyik yapmak için yaptığım saçma sapan şeylerdi diyor. Ama inanın hala boğazımda bir yumruyla dolaşıyorum. Ailesine sizin oğlunuz bunları bunları yaptı dememek için inanın kendimi zor tutuyorum. Boşan çek git demeyin yapamam çocuğum var. Ama ne olur içimi soğutacak birşeyler söyleyin bana:(((

Bizim söyleyeceğimiz hangi cümle senin icini soğutur arkadaşım? Senin yaranın merhemi bizde değil ki eşinde? Bizim söyleceklerimiz seni üzer, kanatır. Madem boşanamazsın unutmaya çalış lütfen.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Dedikleriniz çok doğru birçok kişi gibi bunları unutmaya çalışmaktan başka çarem yok. Ama unutmak mümkünmü onu bilmiyorum işte.

Bu tip erkek müsvetteleri prostat olsun inşallah..

O kadar çok duyar olduk ki , yazık ya valla yazık bir de utanma arlanma kalmamış açıklama olarak ' geyik maçlı ' diyor..

Geyik denilen şey komik olmaz mı.. Eee neden bu olayda gülebilen kimse yok o zaman... :19:

Zaten mail adresini fark edince alelacele mail adresini kapattı üyeliklerinin bir kısmını sildi. Ama sonraki gün mail adresinin şifresini ver deyip ısrar edince tamam al için rahat etsin diye verdi. Ama daha kötü oldu çünkü başka profillerde buldum:((( Dün akşam çok üzgündü kıyamam senin gözyaşlarına keşke seni üzeceğime ölseydim falan dedi. Bir daha yaparsam gençliğimin hayrını görmeyeyim dedi. Dedi ama ben artık nasıl güvenirimki ona. Yada nasıl geçerki bu acı inanın bilmiyorum.

Eşini en iyi sen tanırsın. O bunları söylerken inandın mı onun samimiyetine? Biraz daha gözlemle düzeldiyse anlarsın zaten hareketlerinden..

Her acı bir gün unutulur,,ya da unuttuğumuzu sanarız....
Zaman en iyi ilaç her şey için ...

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Dedikleriniz çok doğru birçok kişi gibi bunları unutmaya çalışmaktan başka çarem yok. Ama unutmak mümkünmü onu bilmiyorum işte.

Unutulmaz dilek. Her dokunduğunda eline gelir kabuk bağlayan yaran. Ona her sarıldığında içinde şeytanları dans ederken bulursun; yine girmiştir kanına o lanet şüphe. Ya yapıyorsa?

Unutulmaz dilek. Her dokunduğunda eline gelir kabuk bağlayan yaran. Ona her sarıldığında içinde şeytanları dans ederken bulursun; yine girmiştir kanına o lanet şüphe. Ya yapıyorsa?

Çok ama çok haklısın. O lanet şüpheyle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorumki. Birde yapı olarak sakin bir insanım ben. Yani sorunları çok uzatamam çabuk affederim. Sabah bile pantolonunu ütüleyip işe gönderdim onu:(( İçim kan ağlasa bile hatta kahrolsam bile tepkimi ne kadar belli edebilirim onu bilmiyorum. Belki burnundan fitil fitil getirsem içim azda olsa soğur. Ama yok işte kendimi çok aciz ve çaresiz hissetmek daha da içimi yakıyor:(

Back
X