Içimdeki yangını söndürecek birşeyler söyleyin lütfen.

Çok ama çok haklısın. O lanet şüpheyle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorumki. Birde yapı olarak sakin bir insanım ben. Yani sorunları çok uzatamam çabuk affederim. Sabah bile pantolonunu ütüleyip işe gönderdim onu:(( İçim kan ağlasa bile hatta kahrolsam bile tepkimi ne kadar belli edebilirim onu bilmiyorum. Belki burnundan fitil fitil getirsem içim azda olsa soğur. Ama yok işte kendimi çok aciz ve çaresiz hissetmek daha da içimi yakıyor:(

Sen aciz ve çaresiz değilsin.

Sen herhangi birşey olduğun için haketmedin bunları.

Madem affettin arkasında durmaya çalış. Sürekli önüne getirme. Hır cıkarsan kavga cıkarsan ne olacak? Evde bir bebeğiniz var madem onun için kaldın, kaldığın gibi yaşamaya devam et. Sen hiçbirşey unutmak zorunda değilsin, eşin sana unutturmak zorunda. Erkekler nankör, iki gün sonra "affetmeseydin bana mı sordun" der içini acıtır.

sen kendini ona öyle göstermek istiyorsun aslında... o yüzden böyle hissediyorsun... ben de çok böyle dönemler geçirdim... içi acısın ben kahroldukça o da kahrolsun diye daha kendimi yıprattım... sonra baktım ki onlar unutuyor, ben kendimi yıprattığımla kalıyorum... üstelik hatasına hata eklemesine de engel olamıyorum...
sonra tavrımı değiştirdim, daha dik durdum, daha çok korkmaya başladı benden, ve daha dikkatli olmaya tabi ki...
yani sana tavsiyem asla kendini öyle hissetme ve ona da hissettirme...
ona hep çok üzülüyorum diye dert yanardım eskiden, sonra baktım ki üzülmem onu engellemiyor; senden nefret ediyorum dedim hata yaptığında, defol git hayatımdan, ne günah işledim de seni musattat ettim hayatıma filan dedim günlerce de tekrarladım bunu...
hatta hala aklıma geldikçe öyle nefretle davranıyorum ki onu silip atıcam hayatımdan diye çok korkuyor, ve sürekli çabalıyor kendini yeniden sevdirebilmek için...

Cok sacma bir bahane '' geyik '' yapmak icin acılmıs!
Bosanamayacaksanız unutacaksınız baska caresi var mı?

mail adresinin şifresini bilsen ne olacak ki canım yapmak isteyen adam senin haberin olmayan bir mail daha alır yapacağını o mail üzerinden yapar. Bu erkek milleti kendilerine bu kadar güvenen eşleri sevgilileri varken hayatılarında o güveni nasıl böyle yıkar harcarlar anlamıyorum. Bir insana güvenmek ne kadar zordur o güven tekrar naasıl yerine gelecek bunu hiç düşünebilyorlar mı acaba. Ben sana ne çek git boşan diyebilirm ne de affet söylediklerine inan hiçbirşey olmamış gibi davran diyebilirm. Yuvayı dağıtmak kavgaetmek işin en kolay kısmı acını gömer bitirir çeker gidersin ama bir çocuğun var yapacağın şeyleri yapmadan önce 3 kez düşün öyle karar ver derim. Bence gözün biraz daha eşinin üzerinde olsun. Çok belli etmeden hal ve hareketlerine dikkat et, neler yapıyor, internet geçmişine bak hangi sitelere girilmiş, telefonuna (kesinlikle eşin farketmeden) bir bak kimler aranmış kayıtlı isimler kimler vs diye devam ettiğinden şüphe edersen al karşına konuş sakince, empati kurmasını sağla. Sen evde çocuklasın oturup internet sitelerinde geyik yapsan veya başkalarıyla konuşsan vs kendini nasıl hisseder gibi aynı hissi ona ver içi bi cız etsin eğer gerçekten sana kıyamayıorsa dediği gibi birdaha yapmaz,, ama yapıyorsa budan sonra onunla devam edp etmemek hakkında iyi düşün derim.
Allah yardımcın olsun bu erkek milletine de Allahım biraz akıl fikir vijdan nasip etsin..

Son düzenleme:
Geyik yapmış boşluğunda öylemi.
Sorması ayıptırda neyin boşluğu sen varsın ya çocuğu varya.
O geyiklerin boynuzları biyerlerine batar inşallah

demekki eşinin arkasından gizli gizli saçma sapan iş çeviren biçok erkek var..saman altından su yürüten cinsten...bence kendini boşuna yıpratma derim...bikaç gün yada daha fazla konuşma...sonra eşini karşına alıp ciddi bir konuşma yapman en azından gözünü korkutman lazım...internet yüzünden biçok evliliğin yıkıldığına şahit oldum ben...sende eşine bunu hissettirmelisin....oldu paşam sen istediğin herzeyi ye ben sineye çekeyim...ben şahsen bunları çok kez yaşamış biri olarak eşimin anasından emdiğini burnundan getirip yaşadığı bu evi ona dar ettim...öyle kendimi üzeceğim haaa...korkması ve durması gereken yeri bilmeli eşin..üzülmek yıpranmak yrine harekete geçte burnunu sürt biraz...

ben bu adamları vallahı bıllahı anlamıyorum arkadas
gerçekten ya
o sebebten artık aldatan kadınlara kızmayacagım ya evlılıklerın erkek ayrılmak ısteyen evlılıklerı yuzdeye vurursak %80 evlılıkten kurtulmak bekar olup alayına gıtmek ıcın oldugunu dusunuyorum artık Allah cezasını versın ınsallah

yapabılecek bıseyın yok esının soyledıgı yalan co k basıt senı hafıfe almaktır
sen yapsaydın senı balkondan asagıya sallandırırlardı ne geyıgı ne oylesıne konusması
ızahı yok kı bunun

Şu durumda kimse bu durumu yaşamak istemez kesinlikle. Erkekleri anlamak zor, yıllar sonra bile karşındakinin senin sevdiğin adam olmadığını yıllar boyu kandırıldığını anlayabiliyorsun. Ancak genel çerçeveden olaya bakarsak her insan eşini az çok bilir. Eve geliş saatleri nasıl, telefonla olan ilişkisi nasıl(saklıyor mu?, bekliyor mu bir şeyler, tedirgin mi çalınca?) sana olan tavırları nasıl? Özelde mi çalışıyor kendi işini mi yapıyor? Bu soru önemli bak. Çünkü özelde çalışıyorsa nette geçireceği zaman fazladır. Şimdi herkes face vs dolaşıp duruyor akşama kadar. Her gün masa başı iş yapan insanlar gazeteleri ezberlemiştir. Yani böyle bir zamanda can sıkıntısından yapmış olabilir. kesinlikle kabul edilemez ben olsam burnundan getirirdim ama genel hatlarıyla hayatına nasıl lanse oldu bu olay onu değerlendir. Bir daha olmayacağına inandırsın seni..

Eve geliş saatleri nadiren gecikir. Telefonu da hep ortadadır. O yüzden yalnızca sanalda kalmıştır diyerek kendimi avutuyorum. Ama tabiiki emin olamam hiçbir zaman:((

su evlı erkekler kendılerını ergen mı sanıyorlar:26:geyık ıcın gırdım,meraktan gırdım,oylesıne gırdım vs vs :27:
aynı seylerı bız yapsak bukadar masumane algılarlarmı acaba:47::47:

okurken gözlerimi gitgide ayırarak okudum canım...öncelikle yeni annesinn seni tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun evladının...eşine destek olmak için evde bişeyler yapmışsın yine elini sıkarak tebrik ediyorum duyarlı bir insansın bu belli
gelelim maymunnn eşinee (kusura bakma ne olur)...
içine suyu buradan kimse serpiştiremez bunu sen yapacaksın ...çünkü olayın sonunda senin kocanı evire çevire burdaki bütün kadınların dövmesi gerek...içi,ne böylede su serpilmez...ortada '' amannnnn ne kafa yoruyosun onlar bişey değil'' diye sırıtan biiiii ...... var...şimdi hayatım bu internetteki ark. sitelerine üye olan adamlar bu sitelerden vazgeçmiyor buna emin olabilirsin...kanlarına girmiş bir virüs gibi bu siteler en azından bizi düşünün ben derdi olanın sorununu ne yaptıki diye merak edip şu siteden yıllardır vazgeçmedim...buda böyle bişey...önce bunu kabul etmelisin ki yapacağın şeyi sindirmen gerek....
yıllarca girmez sonra yine girer merak edecek çünkü sitede kimler var meraklı çünkü adamlar....sigara gibi düşün 1 taneyle başlar 1 pakete çıkar...bunları neden mi anlattım.. şöyleki
bu adamın asla bir daha asla bu sitelere girmem dedirtebilmen için
-boşanma ama soğuk davran aynı yatağa asla girme...çünkü yarım aldatma şeklinide görüp affedersen nasıl olsa affediyor diye düşündüreceksin ve bunu yapmaya devam edecek...
-yüzüne bakma , soğuk savaşın devam etsin...1 hafta geçtikten sonra ailenin yanına git...ona boşanacakmı acaba benimle diye düşündürmen lazım...oda biliyor senin çocuk varken boşanmayacağını...
-onu bu ikilemde bırak çocuğunu al ve o evden uzaklaş...yoksa dersini veremezsin...ancak o senin ayaklarına bütün bunlardan sonra kapandığında senin içine su serpilcek...
-şimdi ailesine bişey söyleme g...ü üç buçuk atsın ha söyledi ha söyleyecek diye...yüz verirsen tamam ailemde duymayacak diye emin olur...
-ailene giderken söylemeyeceğini söyle ...gittiğinde söylemeye karar verdim içime sindiremiyorum sana güvenim sıfır...bunu bütün büyükler bilecek de işte o zaman kendini serin sulara atmış gibi olacaksın...

Arkadaşlar gerçekten herkese tek tek teşekkür ederim. İnanın halen ne yapacağımı bilmiyorum. Burnundan fitil fitil getirmeye kararlıyım. Çünkü bu durumu biz daha çıkarkende yaşamıştık. Ha bir hatasını daha tekrarlarsa kesinlikle telafisi yada geri dönüşü olmaz olamaz. Bunu ona iyice anlattığıma inanıyorum. Ama inanın ailesiyle hergün yüzyüze bakıp onlara anlatmamak beni çok zorluyor. Biliyorumki anlatsam kıyamet kopacak hatta babası mahfeder. Ama bu kadar rezilliği ben kaldırabilirmiyim. Beni çekemeyenleri bu şekilde mutlu etmezmiyim. İşte o yüzden yalnızca ben ve sizler biliyorsunuz bu durumu. Sanırım kendimi tutabilmeye devam edebildiğim sürecede yalnızca bizlerin arasında kalacak.

aldatma konusunda konusan bır pıskolog tvde soyle konusuyordu
aldatan erkege 60gun ceza verılmelı 60gunden once affedılmemelı,erkek beynı 60gun ıcınde algılıyormus bazı seylerı,eger bır daha yaparsa esını kaybedıcegı sınyalını ozaman alıyormus
aylarca surundur arkadasım, kopek gıbı surunsun:47::47: yoksa bır daha yasaman an meselesı:50:

nekadar ıyı bır es olursan erkeklere okadar hata yapmaya meyıllı oluyorlar.bızım sevgımıze cokta fazla guvenmeseler bence daha az uzuluruz:19:

Arkadaşlar gerçekten herkese tek tek teşekkür ederim. İnanın halen ne yapacağımı bilmiyorum. Burnundan fitil fitil getirmeye kararlıyım. Çünkü bu durumu biz daha çıkarkende yaşamıştık. Ha bir hatasını daha tekrarlarsa kesinlikle telafisi yada geri dönüşü olmaz olamaz. Bunu ona iyice anlattığıma inanıyorum. Ama inanın ailesiyle hergün yüzyüze bakıp onlara anlatmamak beni çok zorluyor. Biliyorumki anlatsam kıyamet kopacak hatta babası mahfeder. Ama bu kadar rezilliği ben kaldırabilirmiyim. Beni çekemeyenleri bu şekilde mutlu etmezmiyim. İşte o yüzden yalnızca ben ve sizler biliyorsunuz bu durumu. Sanırım kendimi tutabilmeye devam edebildiğim sürecede yalnızca bizlerin arasında kalacak.

bence de iş boşanmaya gitmeyecekse kimse bilmemeli hele ki böyle özel durumları... kendi ailen, onun ailesi kimse... şunu da unutma nekadar çok kişi bilirse senin acını azaltman bi okadar zor olacak...

Bence eşinin ailesine anlatma.Ne olsa oğullarını tutarlar.Sana karşı haklısın kızım, idare et falan derler.Arkandan da her erkek yapar nolmuş der sırtını sıvazlarlar oğullarının.bir de şu var.Sanal da olsa aranızda bu tür bir olay olmuş ve siz affetmişsiniz izlenimini vermeyin eşinizin ailesine.Bence evdeki interneti kapattırın.Tekrarlamaması için değil.Cezalandırmak için.Evladınızı Allah başışlasın.Analı babalı büyüsün:nazar:

bence resminide koymuş siteye sanırım pekte boşlukta degıl baya bır kendınıde göstere göstere birilerini arıyo bu adam ne kadarda ıyı kalplisin arkadaşımya bu adamın emınım ayrı bir tlf hattıda vardır bahsede girerim hepsiaynı ben olsam kızımıda alır giderdim
arasın dursun bakalım orda karı kız arıcana senı arar faydalı bişilerle ugraşmış olur sapşil adamya nasıl sinir oldum şimdi sende adresi varsa kurcala bakalım grştükleri buluştukları varmı araştır bakalım bence bir süre uzaklaş canım evden hem kadınlar en büyük hatayı hayat yolunda erkeklere yardımcı olmakla yapıyolar bende dahılımdır ama ıyılıkten maraz dogar lafını hatırlayıpta parmagımı bıle oynatmıyorum

Zaten mail adresini fark edince alelacele mail adresini kapattı üyeliklerinin bir kısmını sildi. Ama sonraki gün mail adresinin şifresini ver deyip ısrar edince tamam al için rahat etsin diye verdi. Ama daha kötü oldu çünkü başka profillerde buldum:((( Dün akşam çok üzgündü kıyamam senin gözyaşlarına keşke seni üzeceğime ölseydim falan dedi. Bir daha yaparsam gençliğimin hayrını görmeyeyim dedi. Dedi ama ben artık nasıl güvenirimki ona. Yada nasıl geçerki bu acı inanın bilmiyorum.

Külahını koy önüne anlatıp dursun, rahatlar.

madem boşanmayacaksın çok düşünmemeye çalış bunu...
çok çok zordur eminim ama takıip etmeye devam et....
ve onu bırakamayacağını hissettirme ona....
biraz daha sürt burnunu bakalım....

Back
X