Içimdeki yangını söndürecek birşeyler söyleyin lütfen.

O da allah kahretsinki haklısın o yüzden ne yaparsan yap sesimi çıkaramıyorum. Ama yeterince utanıyorum zaten o yüzden sürekli önüme getirip durma bu durumu diyor. Bakalım allahım hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.

Utansın ki yuvayı bu kadar kolay harcamanın, sizin kalbinizi hiçe saymanın ne kadar kırıcı olduğunu görsün. Bunu söyleyin ona.

Fakat eşiniz bir nevi haklı. Bir konuşma yaptıktan, onunda içine yangını koyduktan sonra artık bu konuyu hiç gündeme getirmeyin.
Bunu hareketlerinizdeki, sizdeki değişikliklerle gösterin.

VE ÇOK ÖNEMLİ, NE OLURSA OLSUN ailesinden tek bir kişiye, arkadaşlarınıza, ailenize bu durumdan söz etmeyin.
Bu sizin için iyi olmaz sonraki zamanlarda. Eşinizde yüzgöz olur daha çok.

Zaten mail adresini fark edince alelacele mail adresini kapattı üyeliklerinin bir kısmını sildi. Ama sonraki gün mail adresinin şifresini ver deyip ısrar edince tamam al için rahat etsin diye verdi. Ama daha kötü oldu çünkü başka profillerde buldum:((( Dün akşam çok üzgündü kıyamam senin gözyaşlarına keşke seni üzeceğime ölseydim falan dedi. Bir daha yaparsam gençliğimin hayrını görmeyeyim dedi. Dedi ama ben artık nasıl güvenirimki ona. Yada nasıl geçerki bu acı inanın bilmiyorum.

orda bi plani vardi bence
heycanlandi hemen sildi uyeliklerini,ama ertesi gun pek sorun degil,zaten gizliycek biseyim yok diyip verdi(sana israr ettrmeside bisey anlama diye)
bence gizli sakli yasak ne varsa herseyi sildi bi onceki gun,sonra verdi iste sifreyi sana
ama obur uyelikleri hesaba katmadi, orda takildi

benımde bu durumlarda sasırdıgım konu su;benım kızım hareketlı bır cocuktu 14 aylıkken ne esımın ne benım nete gırecek yada kımıldayacak halımız kalmıyordu.les gıbı yatıyoduk valla.madem bosanamam yazdınız bız sıze ne dıyebılırızkı rahatlayasınız?unutmaya calısın oda zor.bu durumla beraber yasamaya alısacaksınız mecburen

ayrılma fikrini elediğin zaman, geriye barışmaktan başka çare kalmıyo ki cnm.. biz burda ne yazarsak yazalım, senin için de soğumaz, olamları unutmazsın da...
zamana bırakacaksın... sürekli bu konuyu açmıcaksın.. söyleyeceğini söyledikten sonra gözlemleyeceksin... bebişiniz de varmış..şu an sana çok zor geliyo biliyorum eskisi gibi olmanız... ama bundan sonra herşey onun tutumuna bağlı... eşin, akılanır, gerçekten pişman olur ve pişmanlığına seni ikna ederse, zamanla eskisi gibi olacağınıza inanıyorum...

Utansın ki yuvayı bu kadar kolay harcamanın, sizin kalbinizi hiçe saymanın ne kadar kırıcı olduğunu görsün. Bunu söyleyin ona.

Fakat eşiniz bir nevi haklı. Bir konuşma yaptıktan, onunda içine yangını koyduktan sonra artık bu konuyu hiç gündeme getirmeyin.
Bunu hareketlerinizdeki, sizdeki değişikliklerle gösterin.

VE ÇOK ÖNEMLİ, NE OLURSA OLSUN ailesinden tek bir kişiye, arkadaşlarınıza, ailenize bu durumdan söz etmeyin.
Bu sizin için iyi olmaz sonraki zamanlarda. Eşinizde yüzgöz olur daha çok.

size katılıyorum.... eşinin ailesine bu konuda bişey söyleme ve sürekli bu konuyu açma...

kusura bakamıyın ama derdinizi okuduktan sonra içimden eşinize şöyle güçlü kuvvetli bi yumrukla ağzının ortasına çakasım geldi

sahte profiller açıp boşanmış çocuksuz diye kendini adlandırıp site site gezerken utanmadımı
akşam eve gelip nasıl kızınızın başını okşadı
sizin gözünüzün içine nasıl bakabildi utanmadan arlanmadan

bunları yapıpta elini ne geçti
sizin güveninizi kaybetmekten başka

arkadaşınız yok kayınvalideniz ve eltinizle aynı binadasınız bazı şeyleri yutup sussuzmuşsunuz
eşinizde size bunu yapıyorsa o kadar da uzun boylu değil sizi sahipsiz güçsüz bulupta kalkıp size bunları yapamaz değer kıymet bilip evli bir adamın sorunluluğunu yerine getirecek getirmiyorsa siz bi hatırlatın

elbette boşanmayın o masum yavruya yazık günah
belliki evladınıza çok düşkünsünüz
pişmanım diyorsa eşiniz olacak adam toparlansın kendine gelsin
gelmiyorsa onu bir yol hizaya koyun :41:

(kusura bakmayın okurken sinirlendim )

kusura bakamıyın ama derdinizi okuduktan sonra içimden eşinize şöyle güçlü kuvvetli bi yumrukla ağzının ortasına çakasım geldi

sahte profiller açıp boşanmış çocuksuz diye kendini adlandırıp site site gezerken utanmadımı
akşam eve gelip nasıl kızınızın başını okşadı
sizin gözünüzün içine nasıl bakabildi utanmadan arlanmadan

bunları yapıpta elini ne geçti
sizin güveninizi kaybetmekten başka

arkadaşınız yok kayınvalideniz ve eltinizle aynı binadasınız bazı şeyleri yutup sussuzmuşsunuz
eşinizde size bunu yapıyorsa o kadar da uzun boylu değil sizi sahipsiz güçsüz bulupta kalkıp size bunları yapamaz değer kıymet bilip evli bir adamın sorunluluğunu yerine getirecek getirmiyorsa siz bi hatırlatın

elbette boşanmayın o masum yavruya yazık günah
belliki evladınıza çok düşkünsünüz
pişmanım diyorsa eşiniz olacak adam toparlansın kendine gelsin
gelmiyorsa onu bir yol hizaya koyun :41:

(kusura bakmayın okurken sinirlendim )
,,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kusura bakmadım aksine gerçekten sizin düşündüklerinizi düşünüyorum bende. Çok çok pişman olduğunu anlayabiliyorum ama pişman olacak birşey yapmadan önce bunları düşünmeliydi. Evet zamanla unutmaya yada üstünü örtmeye çalışacağım. Ama aldığım kesin kararlar var. Doğumdan çıktığımda hamile kaldığım kiloyla çıktığım halde bana ara ara sen hiç kilo veremiyorsun bak yine kilo almaya başladın bak dikkat etmiyorsun diye yakıştırmalar yapan adam sağolsun 3 günde yalnızca kahve ve sigarayla 2 kilo daha vermeme sebep oldu. Bu saatten sonra çok daha bakımlı olmak ve etrafımda pervane olmasını sağlayarak pişmanlığını kat be kat arttırmak niyetindeyim. Umarım bu düşüncelerimi çok yakında hayata geçirebilirim.

:20:
:) 60 gun mu o zaman benimki kesinlikle anladi...3 sene anasindan emdigi sut burnundan geldi...halada yeterli gelmiyor bana :)) Arkadasim Allah sabir versin kendini yipratmamaya calis...ve kimseyede soyleme esin icin degil senin icin soyluyorum..zamanla uzutun azalip her sey yoluna girerse sinirle ve uzuntuyle konustugun insanlar yarani deser belki olari gormek bile iyilesmeni geciktirir..ben yasadim biliyorum ...en buyuk hatam fazla paylasmam oldu...

benimde pişmanlıgım çok bu konuda :(

,,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kusura bakmadım aksine gerçekten sizin düşündüklerinizi düşünüyorum bende. Çok çok pişman olduğunu anlayabiliyorum ama pişman olacak birşey yapmadan önce bunları düşünmeliydi. Evet zamanla unutmaya yada üstünü örtmeye çalışacağım. Ama aldığım kesin kararlar var. Doğumdan çıktığımda hamile kaldığım kiloyla çıktığım halde bana ara ara sen hiç kilo veremiyorsun bak yine kilo almaya başladın bak dikkat etmiyorsun diye yakıştırmalar yapan adam sağolsun 3 günde yalnızca kahve ve sigarayla 2 kilo daha vermeme sebep oldu. Bu saatten sonra çok daha bakımlı olmak ve etrafımda pervane olmasını sağlayarak pişmanlığını kat be kat arttırmak niyetindeyim. Umarım bu düşüncelerimi çok yakında hayata geçirebilirim.

İSTERSEN İÇİNDEKİ BU HIRSLA BAŞARIRSIN arkadaşım
25 yaşındayım ve dogumdan sonrada kilo sorunum hiç olmadı hemen içim alev alev yanarken bu hırsla kinle bu uygulamaya geçtim ve öyle başarılı oldum ki
roller degişti artık ben kıskanmıyorum takipte degilim
takip görevini alan o şimdi azim et ve başar...
rabbim güç versin bize...

Son düzenleme:
Çok şükür arkadaşların uyarısı doğrultusunda kimseyle paylaşmadım zaten. Paylaşmayı da düşünmüyorum. Anladımki birileriyle paylaşmak kendimi küçük düşürmeme sebep olacak. O yüzden sizler ve benim aramda yalnızca:)

ah bu insanların doyumsuzlugu.başlığı açan arkadaısm peki eşinize arada sıradada olsa mutlumusun diye sorarmısınız yani iletişim halindemisiniz sürekli.erkekler pohpohlanmaktan hoşlanırlar aynen bir çocuk gibi belliki bir duygusal açlık içinde eğer bu duurm karşısında boşanmak gibi bir fikriniz yok ise bu duygusal açlığı kapatacak tek kişi sizsiniz eşinizi hiç bir şey haklı çıkaramaz ancak çocuktan sonra biraz ihmalmi ediyoruz acaba?

Bu soruyu sorduğunuza inanın çok memnun oldum. Gerçekten bunları yaşadığıma inanamıyorum. Evet çocuk olduktan sonra belki birazcık ihmal etmiş olabilirim. Sebepleri hem çocuk, hem evin sorumluluğu, hemde evden maddi anlamda para kazanmaya çalışmak olabilir. Ama eşimle her konuştuğumuzda mutlaka beni çok sevdiğini ve ben olmasaydım kesinlikle bir başkası ile hayatta evlenmeyeceğini dile getirir. Hiçbir zaman beni kırmadın ben senden razıyım der. Yani açıkçası bu olay ortaya çıkana kadar inanın en mutlu ve kıskanılan çiftlerden olduğumuzu sanırdım:(

sen çok güçlüsün başaracağına inanıyoruz
kocanı etrafında pervane etme çabalarında başarılar diliyorum

Bence siz affetmeye meyillisiniz. Bari affedecekseniz öyle hemen affetmeyin. Ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim.
Ayrıca affettikten sonra dikkatli olun. Genelde bu tür tür durumlarda hep devamı geliyormuş.

hani bi laf vardır ya bekara karı boşamak kolay gelir diye.... Bazen elimde değil ama sinir oluyorum size kızlar ne diye insanı kötü anında daha fazla gaza getirirsiniz bilmem kadıncağız zaten uzuntulu szden destek beklıyor yangına körukle gıdıyorsunuz.... Canım erkekler böyle boş zamanlarnı neyle değerlendıreceklerını şaşırıyolarmdır nedır ınternnet denen zıkkım çıktığından beri de iyice bi acaba benı kım ıster kım kabul eder merakına mı gırıyolardır nedır ... bir de ben onu bunu bilmem arkadaş kocanın aileyle aynı yerde yaşamıcaksın kocan senınle ayrı bi aile olduğunun ve sana karşı sorumlulukları olduğunun hep farkında olacak birde çok boş vakti olmayacak öyle net başında geçirebilecek.... Biz kadınlar hem kocamızın ardını araştırırız ama iş boşanmaya gelınce yapamayız ve sadece üzüldüğümüzle kalırız genede herşeyı öğrenmek ısterız... tabıkı hemen affetme suç bastırcaktır bi süre ama sen bağırıp çağırmak yerıne tavır al bana kalırsa.. en guzel cevap susmaktır

Aldatma hikayelerini okudum hep, adamlar hep pc den yapmıs bu isi netleri kapatın bilgisayarları da pencerenden fırlatın kesmedi mi eve gelen adamı da atın pencereden gitsin hiç birine güvenmiyorum hepsini bir kuyuya kyup üstüne toprağı örtesim var..

arkadaş böyle adamlar neden evlenir ki karılarını üzmekten zevk mi alıyorlar yasak mı tatlı geliyor?? nedir bu internette karı kızla yazışmak.. egolarını mı tatmin ediyorlar bence çok zavallı durumuna düşüyorlar..bizde internet yok evde. ihtiyaç duymuyoruz zaten.. bence siz de kapattırın interneti ama iş yerinde giriyosa bilemiycem ona bi çözüm yok :50: off Allah yardımcın olsun canım. Umarım kendini affettirebilir..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır üyeyim ama hiç derdim olmadığını sanırdım. Yada geçiştirirdim bilmiyorum. Kısaca durumu anlatayım size. 4 Yıllık evliyim. 14 aylık bir kızım var. Evlendiğimde ailemden uzağa geldim. Ailemi 3-4 ayda bir görebiliyorum. Kayınvalidem ve bir eltimle aynı binada oturuyorum. Burada 1 tane bile arkadaşım yok. Kızım doğmadan 1 ay önce işten ayrıldım. Halen evde kızımla ilgileniyorum. Bu arada da bana çok değer verdiğini düşündüğüm eşime maddi problemlerimiz için yardımcı olmaya çalıştım. Evde kendimce birşeyler yapıp bunları pazarlamaya çalıştım. Aile apartmanı olunca haliyle herkesin yaşadığı sorunları bende yaşadım. Ama bunları çok büyütmemeye ve eşimi üzmemeye çalışarak yuttum, yutmaya devam ediyorum.

İki gün öncesine kadar çok şükür allahıma beni seven evladının üzerine titreyen bir eşim var diye dualar ediyordum. Ama tesadüfen gördüğüm bir mail adresini görene kadarmış bu düşünceler. Eşime sorduğumda gülerek aaa face bir adres o geyik yapmak için kullanıyorum, zaten bir sürü yerden saçma sapan mailler geliyor falan dedi. Maili açması için ısrar ettiğimde ise onun adına açılmış birsürü arkadaşlık sitesinde resmi ile birlikte profilini gördüm. Profillerinin hepsinde boşanmış ve çocuksuz olduğunu belirtmiş. Üstelik birkaç ay önce açılan profiller. Bunları gördüğümde tahmin edersinizki yıkıldım. İki gün boyunca ağladım bağırdım ama o kadar. Kızım olmasa kesinlikle çeker giderdim bundan eminim. Eşim kesinlikle seni üzecek birşey yok ortada yalnızca boş bir anımda geyik yapmak için yaptığım saçma sapan şeylerdi diyor. Ama inanın hala boğazımda bir yumruyla dolaşıyorum. Ailesine sizin oğlunuz bunları bunları yaptı dememek için inanın kendimi zor tutuyorum. Boşan çek git demeyin yapamam çocuğum var. Ama ne olur içimi soğutacak birşeyler söyleyin bana:(((

hım canım geçmiş olsun ama ne bileyim çok büyük bi sorun değil sanki en sonuna kadar mücadele et derim tabi eşini seviyosan ve yuvanı kurtarmak istiyosan inan bana çok zor durumda olan bayanlar var ve sırf çocukları için herşeye göz yumuyolar kabulleniyorlar herşeyi ama şuda var eğer karşındaki senin duygularını iyi niyetini kullanıyorsa o zaman ne kadar fedakarlık edersen kendini o kadar ezdirmiş oluyosun çünki taviz tavizi doğuruyor her zaman :(

Back
X