Içimdeki yangını söndürecek birşeyler söyleyin lütfen.

evet yaptım demesini mi bekliyorsun hangi suçlu suçunu kabul etmiş ki :47:
ya da
bizim eşin doğru söylüyordur takma dememizi söylememizi bekliyorsun.... :26:

Allah sabır versin !!!!!!!!!!!
Allah ım hiçbir kadına bunu yaşatmasın
Allah ım beterinden saklasın............

içindeki yangını çok iyi biliyorum canım
biz ne dersek diyelim uzun süre geçmeyecek maalesef:50:
Allaha sığın bol bol dua et kendini ferahlatmaya çalış
eşine de gözdağını ver ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın:20:

Günahtır ya,küçücük çocuğun var.Böyle adamları Allah KİMSENİN(düşmanımızın bile) başına vermesin,Allah sana da yardım etsin inşallah.

aldatma konusunda konusan bır pıskolog tvde soyle konusuyordu
aldatan erkege 60gun ceza verılmelı 60gunden once affedılmemelı,erkek beynı 60gun ıcınde algılıyormus bazı seylerı,eger bır daha yaparsa esını kaybedıcegı sınyalını ozaman alıyormus
aylarca surundur arkadasım, kopek gıbı surunsun:47::47: yoksa bır daha yasaman an meselesı:50:

:) 60 gun mu o zaman benimki kesinlikle anladi...3 sene anasindan emdigi sut burnundan geldi...halada yeterli gelmiyor bana :)) Arkadasim Allah sabir versin kendini yipratmamaya calis...ve kimseyede soyleme esin icin degil senin icin soyluyorum..zamanla uzutun azalip her sey yoluna girerse sinirle ve uzuntuyle konustugun insanlar yarani deser belki olari gormek bile iyilesmeni geciktirir..ben yasadim biliyorum ...en buyuk hatam fazla paylasmam oldu...

Tüylerim diken diken oldu... 3-5 saçma arkadaş edinip geçirilecek bir kaç boş sohbet saati için yaptıklarına bakın. Kızından da utanmıyor. Allah sabır versin. Yalnız bence bu durumu eşinizin yanına bırakmayın. Gözü öyle korksun, sizi kaybetme korkusunu öyle bi yaşasın ki bir daha yapamasın.
Bence çocuğum var boşanamam- düşüncesini de eşinize asla belli etmeyin, rahatlamasın...

bu durumu mutlaka anne ve babasıyla paylaşmalısın.sakın ört-pas etme.
biz kadınlar hep gevreğini içine büküyoruz ama erkekler sustukca daha artırıyorlar.
kv ile durumu cok fazla ayrıntıya girmeden paylaş sonra birkaç gün ailenin yanına git.ama olnlara anlatma.

Erkeklerin %80 ni bunu yapiyor artik.burda affetme diyen kadinlarin cogunun kocasi yada sevgiliside yapiyor ama her kadin bunu farketmiyor yada henuz farketmemis.BUrdan erkek cocuklarini yetistiren annelere seslenmek istiyorum lutfen cocuklarimiza capkinligin bir meziyetmis havasindaki gulusmelerine izin vermeyin ta oralardan basliyor bu insaat bozuklugu.Heyecan aradigi icin yapiyor,halen begenildigini ilgi gordugunu ispatlayip egosunu tatmin etmek icin yapiyor, ve cinsel acidan bakiyorsa erkekler bu sekildeki massurbasyonla daha farkli haz aliyormus.

Muhtemelen eşin seni aldata-ma-yacağı için boyle sahte bir profil açmış ve hayal alemine dalmış, oonu ordan çıkarmak senin elinde. çocuğun olduğu için ve boyle sorunlar içinde olunca belki uzaklaşmışsındır kocandan oda bilinçaltında seni silmiş kendini boşanmış çocuklu biri olarak görmüş ve bunu da yaşama geçirmiş.
Önüne çek ve suçlu olduğunu söyleyerek gerçekten boyle bir durum olsa bunları yapacaksın demekki de, ayrıca insan hayal ettikleri ile var , boyle seyler hayal edersen boyle seyler gercekleşir de. Sakın kendini suçlama, yani sende de suç vardır mutlaka ama bunu ona belli etme suçluluk psikolojisi ile hemen tüm yükü omuzlarından sana atmaya hazır olacaktır.Yavaş yavaş affet, çok çemkirme ama bu konunun kapanmadıgını seni hala rahatsız ettiğini , üzdüğünü soyle, misilleme yapma, ama ortamlarda onu utandırıcak şeyler soyle, mesela bir yerde aldatma konusu açılınca atıyorum;
Ahmet le o konuda güvenimiz sonsuz, hatta komikliğine biz evli değilmiş gibi profiller açıyoruz internette yine birbirimizle sevgili oluyoruz , insanın içinde aldatma güdüsü olmayınca olmuyor gibi minik atmasyonlar da bulun. utansın biraz , hala yanında olduğunu anlasın, ama bu konuda ayıp ettiğini de unutmasın

ama bunu sanal alemde yapan yarın başka şeyler de yapar dersen ona soyleyecek sozum yok.altacakcak erkek gözünden bellidir. bunu anlarsın eğer saflığından yaptıysa sadece onarmaya çalış hınç almaya çalışma, ve kimseye rezil etme unutma yapmadıgı birşeyden suçlanır ve bu konuda bir kere bekareti bozulursa artık folloş olur onu boşanmaktan başkası paklamaz. bir kere aldatan sadece kendini fiilen tutar, gece senin koynunda başkalarını düşünmesi de aldatmaktır nitekim bunun olmasına izin verme

hem aileni bırak gel, hem aile apartmanında otur, ses çıkarma huzursuzluk olmasın diye, hem maddi destek olmak için çaba sarfet el kadar bebeyle, hem de bunları yaşa. canım helal olsun sana, peygamber sabrın varmış... allah yardımcın olsun. boşanmam diyorsan(ki bence de bebek var, bu çok zor) unutmaya çalışacaksın. kendine sürekli bi, meşgale bul ve düşünmemeye çalış. ya da eşinle çok kötü kavga et, döv söv belki rahatlarsın...

Böyle bir şey duyduğumda çok üzülüyorum, ya benim de başıma gelirse ne yaparım diyorum, sonra çocuğum yok, alır başımı giderim diyorum, asla affetmem diyorum. Ya çocuğum olduğunda böyle bir şey olursa ne yaparım? Ozamanda alır çocuğumu giderim diyorum ama bekara karı boşamak kolay derler ya çocuğum olmadığı için düşünemiyor olabilirim. Eşim karşımda şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Boşanamam diyosan eşinin bir süre burnundan getir, senin canının nasıl yandığını bu acının nasıl bir kızgınlığa dönüştüğünü anlasın, çocuğunu alıp gidebileceğini hissetsin kızını seni kaybedeceğini hissetsin. Allah aşkına dik dur, susup kalma, sen sustukça o daha kolay unutur

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır üyeyim ama hiç derdim olmadığını sanırdım. Yada geçiştirirdim bilmiyorum. Kısaca durumu anlatayım size. 4 Yıllık evliyim. 14 aylık bir kızım var. Evlendiğimde ailemden uzağa geldim. Ailemi 3-4 ayda bir görebiliyorum. Kayınvalidem ve bir eltimle aynı binada oturuyorum. Burada 1 tane bile arkadaşım yok. Kızım doğmadan 1 ay önce işten ayrıldım. Halen evde kızımla ilgileniyorum. Bu arada da bana çok değer verdiğini düşündüğüm eşime maddi problemlerimiz için yardımcı olmaya çalıştım. Evde kendimce birşeyler yapıp bunları pazarlamaya çalıştım. Aile apartmanı olunca haliyle herkesin yaşadığı sorunları bende yaşadım. Ama bunları çok büyütmemeye ve eşimi üzmemeye çalışarak yuttum, yutmaya devam ediyorum.

İki gün öncesine kadar çok şükür allahıma beni seven evladının üzerine titreyen bir eşim var diye dualar ediyordum. Ama tesadüfen gördüğüm bir mail adresini görene kadarmış bu düşünceler. Eşime sorduğumda gülerek aaa face bir adres o geyik yapmak için kullanıyorum, zaten bir sürü yerden saçma sapan mailler geliyor falan dedi. Maili açması için ısrar ettiğimde ise onun adına açılmış birsürü arkadaşlık sitesinde resmi ile birlikte profilini gördüm. Profillerinin hepsinde boşanmış ve çocuksuz olduğunu belirtmiş. Üstelik birkaç ay önce açılan profiller. Bunları gördüğümde tahmin edersinizki yıkıldım. İki gün boyunca ağladım bağırdım ama o kadar. Kızım olmasa kesinlikle çeker giderdim bundan eminim. Eşim kesinlikle seni üzecek birşey yok ortada yalnızca boş bir anımda geyik yapmak için yaptığım saçma sapan şeylerdi diyor. Ama inanın hala boğazımda bir yumruyla dolaşıyorum. Ailesine sizin oğlunuz bunları bunları yaptı dememek için inanın kendimi zor tutuyorum. Boşan çek git demeyin yapamam çocuğum var. Ama ne olur içimi soğutacak birşeyler söyleyin bana:(((

valla 1 değil yeri gelince 10 çocuğuda olsa cekip gidilir.sonuçta mahkeme diye bişey var cocuğunu alırsın yanına calışır gül gibi yasarsın.bir ömür acaba hala yapıyor mu diye içinde süphe olacağına.. canına yazık..ha boşan demiyorum haddimede değil ama cocuğun var diyede kendini mahkum görmen çok yanlış.kendine su anda eziyet ediyorsun

çok merak ediyorum bunca boşananların hiç mi çocuğu yok

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun insanı çok yaralar inşallah düzelir dua et bol bol,bu arada bence kimseye aranızda geçen tartışmayı konuyu söylemeyin kendi ailenizede eşinizin ailesinede.. başkalarıyla sanmıyorum görüşüp ettiğini sadece netten klavye adamlığı yapmıştır Allah huyunu ıslah etsin inşallah....bence bu konuda çok kırgın oldunu bikere belirt tepkini göster ve hemen yumuşama kararında bırak süreklide tartışma sonra iyice arsızlaşır ayıbını anlamasını sağla ..tövbe ya sinir oluyorum böyle doyumsuz insanlara hanımlarını üzüp duruyolar çoçuklarındandamı utanmıyorlar...

acaba eşin çocuğum var eşim var böyle sitelerde geyik yapmiyim diye düşündümü üyelik açarken,

Arkadaşlar allah hepinizden razı olsun. İnanın dört duvarla konuşmaktan başka çarem yoktu burada. Allahtan sizler varsınız. Azda olsa anlatmak inanın iyi geldi. Ha unuttummu derseniz tabiiki hayır. Hala burnundan getirmeye devam ediyorum. O da allah kahretsinki haklısın o yüzden ne yaparsan yap sesimi çıkaramıyorum. Ama yeterince utanıyorum zaten o yüzden sürekli önüme getirip durma bu durumu diyor. Bakalım allahım hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.

Gecmis olsun :(

Bu olayi unutmaniz mumkun degil. 10 sene sonra bile unutmayacaksiniz sadece bu kadar aci vermeyecek o kadar.

Zamana birakmaktan baska careniz gorunmuyor. Bu arada kimse bu kadar fedakarligi haketmiyor.

netten klavye adamlığı

ben bunu cok sevdim, güzel bi özet olmuş, bunu yapmış sadece eşiniz sanırım. sanal alemde de olsa bi süreliğine o şekilde yaşamak istemiş ''boşanmış ve çocuksuz''... hiç bir haklı tarafı yok ama tabi bunun için cekip gidilir mi:45::45: cok hassas bir durum. allah yardımcınız olsun

Kadınlar affeder ama unutmaz..

Affetmeye çalışın, fakat bu içinizde olsun, bunu sadece siz bilin.
Eşinize karşı hep kırgınlığınız devam etsin uzun süre.
Bu yaptığının sizde büyük değişikliklere sebep olduğunu, kırgın olduğunuzu görsün.
Bu değişiklikleri sizde görmezse onun için tekrarlamak kolay olur.
Hayatı zindan etmeden kırgınlıklarınızla belli edebilirsiniz.
Ona her zamanki ilginiz olmasın.
....

''Eşinize, bununla kendi karşılaşşsa ne yapardı, canı nasıl yanardı bir sorun. ''Benimde hayatı milim milim kazanacağıma,düşüneceğime geyik yapma hakkım var, boşluğa düşebilme durumum var.
Bir geyiğe yuvamı hemen boşama durumum benimde var bende insanım, benimde nefsim, duygularım var. '' şeklinde bir konuşma yapabilirsiniz eşinizle.

Bu onu kızdırır ama onunda içinde yangını yakar.

Back
X