kardeş kimseyle uğraşacak gücüm yok inan inanma serbestsinYa sen bizi kandiriyorsun ya arkadasin seni kandiriyor.
bunu kabul etmedim zaten.benim nişanlı adamla işim olmaz dedim. niye senin hiç mi evli nişanlı arkadaşın yok diyo.saçmalama dedim biz normal arkadaş mıyız? olmaz dedim aralık yok bitti artıkArkadaş kalalım diyerek hala bir ümit veriyor, ama nişanlanıyor! Yarın başkasının ellerini tutarak yüzük takacak. Yüzükler de mi habersiz alındı? Sen onu seviyorken arkadaş kalabilir, örneğin anlattıklarını sakince dinleyebilir misin? Her nişan evlilikle sonuçlanmayabilir, bu olasılık tüm nişanlılar için geçerli. Ama ihtimaller üzerinden ümitle, hatta daha çok ümitsizlikle arkadaşlık sürdürme lütfen. Sana ve nişanlandığı kıza günahtır bu. Önerdiği şey seni daha fazla incitecek, depresyona sürükleyecek kadar kötü. Yapma. Ağlamana değmez inan.
bunu kabul etmedim zaten.benim nişanlı adamla işim olmaz dedim. niye senin hiç mi evli nişanlı arkadaşın yok diyo.saçmalama dedim biz normal arkadaş mıyız? olmaz dedim aralık yok bitti artık
evet o kıza daha çok yazık.Nisanlanmasina bir gun kala sana haber veriyor ve senle gorusuyor iki tarafa da yazik hem sana hem o kiza.
benden geçmek istemiyo ama varlığımı da istemiyo bilmiyorum ne istiyoYanlisi bile dogru gosteriyor kendi cikari icin yol yapiyor.
Baska arkadasi yok muymus bir sen mi kaldin???
Cakala bak.
ben safım gerisinii Allah bilirAnlattıklarına inandıysan safsın
Anlattıkları doğruysa o saf
inşallahBigün gelecek ve nişanlandığı kız sen olmadığın için çoook dua edeceksin.
Tecrübeyi at cebe, yola devam...
benden geçmek istemiyo ama varlığımı da istemiyo bilmiyorum ne istiyo
Şeref olsa seni ortada yarı yolda bırakmazdi Su anda gözün kapalı ama zamanla anlayacaksın olup biteni kafanı taşlara vurmadan önce uyan kardeşim Ayrıca nişanlandığı kıza günah değil mi ayrılıp birleşecek Bu adam zerre kadar şeref sahibi olsa bunları söylemez ve yapmaz.Kendinden başkasini düşünmeyen insanları elinde oynatan bencil bir varlık. Belki şu andaki kıza senin için neler diyor belkide dalganı bile geçiyor.Cok şaşırdım sende inanıyorsun tüm bunlara .Bu şeref yoksunu adam olmayan bu adamdan uzaklaş...inanın bana karşı hep dürüsttü benden bugüne kadar zararına bile olsa hiç bişeyi gizlemedi ben inandım çünkü onu biliyorum onur izzet şeref önemser bunları.bana ayrıca bunun sonu düğünle bitecek diye bişey yok anlaşamadık deriz vazgeçeriz ama şuan yapamam dedi
Maddenin gaz haline dönüş toz ol hemen ordan arkana bakmadan varlığını hissedemesin artık gururun varsa eğerbenden geçmek istemiyo ama varlığımı da istemiyo bilmiyorum ne istiyo
Karadeniz erkeklerine kimse zorla bsiey yaptramaz benim anne tarafim karadenizli.hic duymadim boyke sacmaligi bu devirde.seninki olaya razi gelmis gayette.kendinizi kandirmayin bence daha fazla onun icinbende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
Belkide herkesin bildiği şeyleri de sizden gizliyordu ... Nasıl emin olabiliyorsunuz her şeyini bilirdim diye... Ve hangi yöre olursa olsun artık hiç bir genç hal hatır için, hayır diyemediği için evlilik gibi önemli bir konuda kurbanlık koyun gibi hazır da durmaz... unutmaya bakın...kandırılıyorsunuzbana karşı hep dürüsttü, kendi zararına bile olsa bana hep söyler gizlemezdi benden bişey. kimsenin bilmediği şeyleri bilirim ben. ve o başka şehirdeydi söyledikleri hazmedilmiyo biliyorum ama maalesef gerçek.
bana karşı hep dürüsttü, kendi zararına bile olsa bana hep söyler gizlemezdi benden bişey. kimsenin bilmediği şeyleri bilirim ben. ve o başka şehirdeydi söyledikleri hazmedilmiyo biliyorum ama maalesef gerçek.
"Senden iyisini bulamam." cümlesini övgü cümlesi olarak mı algıladınız? Bu düpedüz hakaret yahu.Senden iyisini bulamam , o yüzden seninleyim demek.Açın gözünüzü lütfen.Kandırıyor sizi.konu uzun ama ben özetledim. ailesiyle arası yok. onur şeref takıntısı var.daha öncede sırf onurunu zedelediler diye yanlışlar yapmış.o yüzden bu konuyu önemsiyo. biz zaten anlattığım gibi 2 aydır ayrıydık farkında değildi beni sevdiğini, ama 2 ayda gidemedi bile. hala konuşuyoduk. ailesi sorgusuz sualsiz bunun evlenmede gönlü yok, biz halledelim bu da mecbur kalsın diye yapıyolar. o beni silemez ne kadar söylesede kendi bile itiraf ediyo ben senden iyisini bulamam diye.benim salaklığım diyo. bu teklifteki amaç aradaki bağı koparmamak, inan aldığı nefesi bile niye alıyo bilirdim.benden iyi kimse anlamadı onu.bunları biliyo o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?