İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

bunu kabul etmedim zaten.benim nişanlı adamla işim olmaz dedim. niye senin hiç mi evli nişanlı arkadaşın yok diyo.saçmalama dedim biz normal arkadaş mıyız? olmaz dedim aralık yok bitti artık

Nisanlanmasina bir gun kala sana haber veriyor ve senle gorusuyor iki tarafa da yazik hem sana hem o kiza.

bunu kabul etmedim zaten.benim nişanlı adamla işim olmaz dedim. niye senin hiç mi evli nişanlı arkadaşın yok diyo.saçmalama dedim biz normal arkadaş mıyız? olmaz dedim aralık yok bitti artık

Yanlisi bile dogru gosteriyor kendi cikari icin yol yapiyor.
Baska arkadasi yok muymus bir sen mi kaldin???
Cakala bak.

Bigün gelecek ve nişanlandığı kız sen olmadığın için çoook dua edeceksin.
Tecrübeyi at cebe, yola devam...

Şeref olsa seni ortada yarı yolda bırakmazdi Su anda gözün kapalı ama zamanla anlayacaksın olup biteni kafanı taşlara vurmadan önce uyan kardeşim Ayrıca nişanlandığı kıza günah değil mi ayrılıp birleşecek Bu adam zerre kadar şeref sahibi olsa bunları söylemez ve yapmaz.Kendinden başkasini düşünmeyen insanları elinde oynatan bencil bir varlık. Belki şu andaki kıza senin için neler diyor belkide dalganı bile geçiyor.Cok şaşırdım sende inanıyorsun tüm bunlara .Bu şeref yoksunu adam olmayan bu adamdan uzaklaş...

Sen anlat karadeniz senaryosu gibi...

Dizide inandık,size de inanıyoruz diyeyim.

Hadi diyelim adamın haberi yok,kızın da mı yok acaba?
Burda bir sürü kız var,söyleyin kızlar,hanginiz nişanlanacak olduğunuz adamla tanışmıyorsunuz?
Yüzük seçmediniz?
Tanımadan kabul ettiniz vs vs.

Enteresan işler.

Allah sizi feraha çıkarsın konu sahibi,umarım bundan sonra "doğru" insanla mutlu olursunuz.

Karadeniz erkeklerine kimse zorla bsiey yaptramaz benim anne tarafim karadenizli.hic duymadim boyke sacmaligi bu devirde.seninki olaya razi gelmis gayette.kendinizi kandirmayin bence daha fazla onun icin

Belkide herkesin bildiği şeyleri de sizden gizliyordu ... Nasıl emin olabiliyorsunuz her şeyini bilirdim diye... Ve hangi yöre olursa olsun artık hiç bir genç hal hatır için, hayır diyemediği için evlilik gibi önemli bir konuda kurbanlık koyun gibi hazır da durmaz... unutmaya bakın...kandırılıyorsunuz

Adamın doğru söylediğini varsayıyorum. Bu adamdan kurtulduğunuz için kutlama yapın. Ailesi ondan habersiz kız istemiş, tepki vermemiş, ailesi istiyor diye evlenecek bir adam. Bu kadar kişiliksiz yani. Sizle evlense bile ailesi ne istese onu yapardı.

Oğullarından habersiz kız isteyen bir aileden bahsediyoruz. Kafa yapıları böyle. O yüzden, illa ki ailesiyle ters düştüğünüz bir konu olurdu. O da ailesinin yanında olup, sizi suçlar ve sizi deli ederdi. Ne kocanızla istediğiniz gibi yaşayabilirdiniz, ne istediğimiz tatile gidebilirdiniz, ne çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirebilirdiniz.

Özetle, ailesi size iyilik yapmış. Evleneceği kıza yazık.

"Senden iyisini bulamam." cümlesini övgü cümlesi olarak mı algıladınız? Bu düpedüz hakaret yahu.Senden iyisini bulamam , o yüzden seninleyim demek.Açın gözünüzü lütfen.Kandırıyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…