İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

haklısın ben şuan sadece bütün bunları göremiyorum. demiş ya türkü, ben sevdim eller aldı niye ben ölmüş müyüm?

bak o bile sevmiş tekrar.
sende seversin.
zamanla daha objektif bakacaksın zaten. şimdi aşık olduğun için mantıklı düşünememen normal.
o gün geldiğinde de şükredeceksin iyi ki anası gidip o kızı istemiş diye.
zaten oğlan nerden baksan elinde kalır.
düşünsene seni seviyor ama senden ayrılmış sevdiği ile bile evlenmeye korkuyor ama sevmediği ile evlenecek. sebep?
anasının lafı ortada kalmasın..

senden 2 ay önce ayrılmasının sebebi bile bu olabilir. sevgili iken pat diye evleneceğini söylemek uygun olmazdı. bu mevzu eskidir bence.

Biz inanmadık eski sevgiline çünkü başımıza yada etrafimizda olan yakinlarimizin başına geldi o yüzden inanmadık ve seni uyariyoruz

Bu yaşadığinda sana tecrübe olacak daha mesafeli yaklaşmayı öğreneceksin

30 yıllık karadenizliyim hiç zorla evlendirilene rastlamadım. İlginç

Üzüldüm okuyunca. Güvenilir, iyi biri olabilir. Şeref, onur değerlerini önemsiyor olması sizi üzdüğü gerçeğini değiştirmiyor. Bir genç kıza ümit verip "yarın zoraki nişanım var" diyerek vedalaşmak dürüstük değil ki. Sizi hak etmiyor. Kolay olmayacaktır ama lütfen önünüze bakın ve tüm iletişim kanallarını kapatın.

evet ben hiç kötü insanlarla karşılaşmadım ama demek ki varlar ve karşılaşılabiliyomuş.teşekkür ederim

allah razı olsun kapattım zaten.benimle arkadaş olarak kalmayı da teklif etti bu nişan illa düğünle sonuçlanacak diye bişey yok belki anlaşamıycaz ben zaten kıza ilk bunun benim rızam olmadan gerçekleştiğini söyliycem dedi.ben istemedim.

Böyle saçma sapan yalanlara nasıl inanıyorsunuz arkadaşlar. Bir de karadenizliymiş falan. Ben de karadenizliyim kimse kimseye böyle bi emrivaki yapmaz kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz Allah aşkına. Karadeniz insanı aksine asidir, dikbaşlıdır. Ne yalan söyliyim birazda çapkınlardır. Doğu deseniz hadi neyse onlar daha ataerkildir ama karadeniz yahu !

Erkek arkadaşınız belli ki ajitasyon, entrika, dram seven bi tip. Bi insana sevdikde kavuşamadık acısı yaşatıp ego kasacak kadar da merhametsiz.

Valla biri bana şöyle bişey dese "sen benim zekamı mı küçümsüyorsün, yoksa kendinin ki bu kadarına mı yetiyor" der yoluma bakarım. İnanmayın bunlara.

bu onlardan yani.kabullenmesi o kadar zor ki.

Eğer daha az acı çekmek ve güçlü olmak istiyorsan Önce bu gerçeği kabullenmen gerekiyor
İnsan seviyorsa herşeyi herkesi karşısına alır
Isınamadığımız biriyle bir kahve içmek bile sohbet etmek bile cehennem azabıyken kalkıp nişanlanmak evliliğe adım atmak imkansız gibi birşey
Bu güzel yalanları bir kenara bırak
Şuanda ona bunu yakıştıramıyorsun ama elbette anlayacaksın bize hak vereceksin ilerde
o yüzden güçlü ol ve atlatmaya çalış
Ve seni bu yalanlarla kandırmasına müsade etme

Ah be kuzum, bu filmi gördüm ben, kandırılıyorsun inan
Bunun bir adım sonrası aslında ben onu hiç istemedim , sensiz yapamıyorum görüşelim olacak. Kestirip at gitsin, şahsiyetsiz bir adam o kadar

yalan inanama bizde karadenizliyiz ne alaka:) silah zoruyla evlendirmiyorlar ya ... sacma inanma

Ah be kuzum, bu filmi gördüm ben, kandırılıyorsun inan
Bunun bir adım sonrası aslında ben onu hiç istemedim , sensiz yapamıyorum görüşelim olacak. Kestirip at gitsin, şahsiyetsiz bir adam o kadar
denemek istediği an bitti zaten.ben ona değil kendime yanıyorum. aramızdakilerin bitmesi kolay gönlün durulması zor

Üzülmekte haklısın çok acı çektiğinden eminim ama istese ve gerçekten sevmiş olsa inan her şeyi göze alır senden vazgeçmezdi. Evet bunlar seni daha da üzecek ama en azından soru işaretiyle yaşama çünkü o zaman umudunda kalmaz gerçeklerle yüzleşmez isen atlatamazsın kuzum..

biliyorum inanın hepsini biliyorum. sadece kalbim sönmüyo öyle kolay. ben bunları haketmedim

İlk zamanlar zor , kendine telki et, o şerefsiz bir pislik, sevilmeyi hak etmiyor
herkes bunu dedi yanıldığımı kabullenmem gerekiyo. kalbime onun bi pislik olduğunu ikna etmem gerekiyo.beni kandırdı. her sözü asılsızdı buydu demek ki.

Arkadaş kalalım diyerek hala bir ümit veriyor, ama nişanlanıyor! Yarın başkasının ellerini tutarak yüzük takacak. Yüzükler de mi habersiz alındı? Sen onu seviyorken arkadaş kalabilir, örneğin anlattıklarını sakince dinleyebilir misin? Her nişan evlilikle sonuçlanmayabilir, bu olasılık tüm nişanlılar için geçerli. Ama ihtimaller üzerinden ümitle, hatta daha çok ümitsizlikle arkadaşlık sürdürme lütfen. Sana ve nişanlandığı kıza günahtır bu. Önerdiği şey seni daha fazla incitecek, depresyona sürükleyecek kadar kötü. Yapma. Ağlamana değmez inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…