haklısın ben şuan sadece bütün bunları göremiyorum. demiş ya türkü, ben sevdim eller aldı niye ben ölmüş müyüm?
Biz inanmadık eski sevgiline çünkü başımıza yada etrafimizda olan yakinlarimizin başına geldi o yüzden inanmadık ve seni uyariyoruzBazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .
demi ya ay ben çok mu salağımvalla çok canım sıkkın inanamıyorum sadece olanlara
30 yıllık karadenizliyim hiç zorla evlendirilene rastlamadım. İlginçbende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
evet ben hiç kötü insanlarla karşılaşmadım ama demek ki varlar ve karşılaşılabiliyomuş.teşekkür ederimBiz inanmadık eski sevgiline çünkü başımıza yada etrafimizda olan yakinlarimizin başına geldi o yüzden inanmadık ve seni uyariyoruz
Bu yaşadığinda sana tecrübe olacak daha mesafeli yaklaşmayı öğreneceksin
allah razı olsun kapattım zaten.benimle arkadaş olarak kalmayı da teklif etti bu nişan illa düğünle sonuçlanacak diye bişey yok belki anlaşamıycaz ben zaten kıza ilk bunun benim rızam olmadan gerçekleştiğini söyliycem dedi.ben istemedim.Üzüldüm okuyunca. Güvenilir, iyi biri olabilir. Şeref, onur değerlerini önemsiyor olması sizi üzdüğü gerçeğini değiştirmiyor. Bir genç kıza ümit verip "yarın zoraki nişanım var" diyerek vedalaşmak dürüstük değil ki. Sizi hak etmiyor. Kolay olmayacaktır ama lütfen önünüze bakın ve tüm iletişim kanallarını kapatın.
bu onlardan yani.kabullenmesi o kadar zor ki.Malesef çevremde evli olup ya ben hiç mutlu değilim zorla evlendilirdim diyip başkalarıyla beraber olup sonrada karısiyla çoluk çocuk sahibi olanlar oldu.
bu onlardan yani.kabullenmesi o kadar zor ki.
Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .
yalan inanama bizde karadenizliyiz ne alaka:) silah zoruyla evlendirmiyorlar ya ... sacma inanmabende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
ya seninle evlenmez ve hikaye uyduruyor... bukadar basitakrabası
denemek istediği an bitti zaten.ben ona değil kendime yanıyorum. aramızdakilerin bitmesi kolay gönlün durulması zorAh be kuzum, bu filmi gördüm ben, kandırılıyorsun inan
Bunun bir adım sonrası aslında ben onu hiç istemedim , sensiz yapamıyorum görüşelim olacak. Kestirip at gitsin, şahsiyetsiz bir adam o kadar
denemek istediği an bitti zaten.ben ona değil kendime yanıyorum. aramızdakilerin bitmesi kolay gönlün durulması zor
biliyorum inanın hepsini biliyorum. sadece kalbim sönmüyo öyle kolay. ben bunları haketmedimÜzülmekte haklısın çok acı çektiğinden eminim ama istese ve gerçekten sevmiş olsa inan her şeyi göze alır senden vazgeçmezdi. Evet bunlar seni daha da üzecek ama en azından soru işaretiyle yaşama çünkü o zaman umudunda kalmaz gerçeklerle yüzleşmez isen atlatamazsın kuzum..
herkes bunu dedi yanıldığımı kabullenmem gerekiyo. kalbime onun bi pislik olduğunu ikna etmem gerekiyo.beni kandırdı. her sözü asılsızdı buydu demek ki.İlk zamanlar zor , kendine telki et, o şerefsiz bir pislik, sevilmeyi hak etmiyor
allah razı olsun kapattım zaten.benimle arkadaş olarak kalmayı da teklif etti bu nişan illa düğünle sonuçlanacak diye bişey yok belki anlaşamıycaz ben zaten kıza ilk bunun benim rızam olmadan gerçekleştiğini söyliycem dedi.ben istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?