haklısınızAdamın doğru söylediğini varsayıyorum. Bu adamdan kurtulduğunuz için kutlama yapın. Ailesi ondan habersiz kız istemiş, tepki vermemiş, ailesi istiyor diye evlenecek bir adam. Bu kadar kişiliksiz yani. Sizle evlense bile ailesi ne istese onu yapardı.
Oğullarından habersiz kız isteyen bir aileden bahsediyoruz. Kafa yapıları böyle. O yüzden, illa ki ailesiyle ters düştüğünüz bir konu olurdu. O da ailesinin yanında olup, sizi suçlar ve sizi deli ederdi. Ne kocanızla istediğiniz gibi yaşayabilirdiniz, ne istediğimiz tatile gidebilirdiniz, ne çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirebilirdiniz.
Özetle, ailesi size iyilik yapmış. Evleneceği kıza yazık.
haklısınız şuan daha duruldum size hak veriyorumBelkide herkesin bildiği şeyleri de sizden gizliyordu ... Nasıl emin olabiliyorsunuz her şeyini bilirdim diye... Ve hangi yöre olursa olsun artık hiç bir genç hal hatır için, hayır diyemediği için evlilik gibi önemli bir konuda kurbanlık koyun gibi hazır da durmaz... unutmaya bakın...kandırılıyorsunuz
o da tabii haklısın. bu arada how you doing?"Senden iyisini bulamam." cümlesini övgü cümlesi olarak mı algıladınız? Bu düpedüz hakaret yahu.Senden iyisini bulamam , o yüzden seninleyim demek.Açın gözünüzü lütfen.Kandırıyor sizi.
Seven adam aile falan dinlemezdi.Sizden baya vazgeçmiş , nasıl vazgeçemeyişi bundan falan diyorsunuz.Bu adam sizi arar tekrar.Yüz vermeyin.Sizi de diğer kızı da cepte tutuyor.Bunu hazzı , ego tatminini ona yaşatmayın.Erkek kıtlığı mı var , bile bile acı çekmeye gerek yok.beni sevdi ama kendine bunu itiraf edemedi.takıntılı biri. önceden büyük bi aşk yaşamış kız evlenmiş bunu bianda terketmiş.bu o olayı atamadı.bana da ben seni severken kendimi suçlu hissediyorum demişti ayrılacağımız an. ama o külden ben yeniden sevgi çıkarmıştım.benimle tekrar yaşanabileceğini görmüştü. benden vazgeçemeyişi bundan. ve şuan benim için üzüldüğünü beni en iyi kendisinin anladığını söylüyo. ama gitti sırf ailesi istiyo diye hiç alakasız biriyle nişan takıcak.
evet üstelik benim hak ettiğim kesinlikle bu değil. ben bunları haketmiyorum şuan daha iyiyim duruldum kaç kişiyle paylaştım açıldım hepsi aynı şeyleri söylüyo. benim sever körlüğümmüşSeven adam aile falan dinlemezdi.Sizden baya vazgeçmiş , nasıl vazgeçemeyişi bundan falan diyorsunuz.Bu adam sizi arar tekrar.Yüz vermeyin.Sizi de diğer kızı da cepte tutuyor.Bunu hazzı , ego tatminini ona yaşatmayın.Erkek kıtlığı mı var , bile bile acı çekmeye gerek yok.
Evet bende bunu eklemeyi unutmuşum kendi yorumumaSeven adam aile falan dinlemezdi.Sizden baya vazgeçmiş , nasıl vazgeçemeyişi bundan falan diyorsunuz.Bu adam sizi arar tekrar.Yüz vermeyin.Sizi de diğer kızı da cepte tutuyor.Bunu hazzı , ego tatminini ona yaşatmayın.Erkek kıtlığı mı var , bile bile acı çekmeye gerek yok.
o da tabii haklısın. bu arada how you doing?
abla allaah razı olsun inanın insan sevince körleşiyo ben kaç kişiye tavsiye verip gözünü açtım da kendim düştüm hepsine ama açıldım duruldum şuan daha iyiyim haklısınız ben bunları haketmiyorumYapmayın konu sahibi lütfen ya
5 yaşında çocuğa istemediği kıyafeti giydiremiyoruz
kazık kadar adama istemediği kızı alacağız ha?
Etmeyin inanmayın bu yalanlara lütfen
Şunu dileyin rabbim size yaptığı bu haksızlığı ondan çıkarsın!!!
Hayatınızdan çıkıyor adam çıksın
amenna ama kendi hayatına oh mis devam edecek
sizi de öyle acılara acabalara gark ediyor ki sittin sene aklınızdan çıkmayacak
Yani ayrıldığınıza ayrı üzüleceksiniz onun - güya- çaresiz olduğuna ayrı üzüleceksiniz
Bu nasıl vicdansızlıktır
Allah selamet versin deyin geçin!
“Ben bir seçenek değilim
Kendini Benimle birisi arasında kalmış hissetme
Ömür boyu mutluluklar
Bitti nokta”
Söyleyeceğiniz şey bu
acemilik diyelim yaşanacağı varmış allah beterinden korusun.ben mantığıma dönerim artıkaç bi' iki bölüm friends izle , keyfin yerine gelir.Bak komedi dizisi görünür ama çok feminist bi' dizidir.Bu oğlandan sana fayda yok zarar da çok.Hayatına bak.Yarın sabah yeni bir güne uyan aramasını sormasını bekleme.Ararsa da açma.Ha seviyor madem kızla nişanlanmasın sana dönsün.Ama sanmıyorum böyle bişey yapacağını.Söyledikleri de yalan bence.Üzülme ama insanların çoğu böyle artık.Bu olayları yaşıyorsun ki büyüyebilmek için.
düşenin halinden düşen anlıyo Allah razı olsun kardeşimO sana yalan söylemiş canim. Bende bir zamanlar sevgilimle ayrılmıştık. Sonra görüştük ayrıldık derken. İki hafta sonra nisanlandigini öğrendim. Nasıl oldu dedim biz doguluyuz artık yaşım geç oldu dedi. Babamın camiden arkadaşının kızı dedi bir kez gördüm evlenmiş olmak için kabul ettim dedi. Bana geri dönmek istedi bende kabul ettim. Nisanimizdan sonra öğrendim ki bu kız aynı yerde çalıştıkları biriymis kız istemiş hep ısrarcı olmuş başkalarından duyduğum kadarıyla. Ne değişti devam ettim kavga dövüş burnundan getirdim. İki yıl unutmadım bunu evliliğimin ilk yılları perişan oldum. Şimdi diyorum nasıl inanmisim bir kez gördüm babamın camiden arkadaşının kızı. Kayınpederim bile dedi benim oğlum seni kandirmis seni kaybetmemek için sende inanmak istemişsın dedi. Hiç üniversite mezunu biri bu devirde bir kez gördüğü biriyle nisanlanir mi diye. Anlayaacagin seni seviyordur ama diğeri daha mantigina uyuyordur gibı düşün ve sen üzülme diye böyle demistir.
benimkiside baya uzun aslında ben atladım çoğu şeyi anladım ben seni canım sağ olTabi bizim konu bu kadar basit değil. Yani biraz uzun bir hikaye yani gitmiş sen orda duruyorken başkası ile nisanlanmis gibi basit bir konu değil. Hayli uzun ve karmaşık. Ama senin konun benzeyen kısmı bu ailem istedi kısmı emin ol yalannnnnn.
ben nişanlı evli bi adamla görüşmem her şey aşk sevgi değil.Çok geçmiş olsun , büyük bir sahtekardan kurtulmuşsun ..
Şu devirde kim anasının istediği kızla evleniyor ? Bir elin 5 parmağını geçmez .. o da köylerde genelde akraba evliliği falan ..
Bu adam gitti kızla görüştü anası istiyor diye ,sonra kafasına yattı ..bu süreçte seni de cepte tuttu .. anam anam garip anam , nasıl lafının üstüne laf söylerim diyip seni de kandırdı . Arada arar sorar ,hatta görüşmek ister .ağlar ,unutamadım der .. arar telde ,ama evlisin ,benim değilsin dinletir yıldız abladan :) böyle böyle irtibatınız da kopmaz .. sonra Bu evlenir ,çoluk çocuğa karışır ,bir süre sonra yine aramaya başlar , bu sefer tarkan dan dön bebeğim dinletir :)) nasıl senaryo ? Valla seninkinden iyi ..konu gerçekse ve bunlar olmazsa gel at elini beline çemkir bana :)))
Aklının başında olmasına sevindim .. kör aşık olma ,hayatın kayar gider ellerinin arasından da tutamazsınben nişanlı evli bi adamla görüşmem her şey aşk sevgi değil.
abla/kardeş şükür kendimi bilen bi insanım bazen karşıdakini bilemiyo insan ama Allahtan korkarım ben.Aklının başında olmasına sevindim .. kör aşık olma ,hayatın kayar gider ellerinin arasından da tutamazsın
şerefsizlerOfff offf bir zamnlar bnde aynini yasadim.
Canim cicim askim bocegim.
Cocuklarimizin ismini bile blliydi.
Çrs gorstuk pazar.Cts ye kadar yemin ediyorum hic bircsey yoktu aramizda pazar bn nisanlaniyorum hakkini helal et dedi hat degistirdi.
Ailesi istemisde kiramamista.
Simdi cokkk da mutluuuu.
Şukur bnde mutluyum aklma bile gelmiyorda benzer olunca yazayim.
Ayrica ogrendimki snradan kndi istems bu kizi isteyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?