- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Katiliyorum kesinlikleYaw bu erkeklerin klise sozleri, inandin mi yoksa:) benden daha iisine layiksin bla bla.. hepsi bahane..
kız dayısının baldızı yabancı değil bilmedikleri biri değil.aile kopuk. ben şahidim bunlara. babasıyla annesi kendi çocukları ameliyat oluyo yabancı gibi gelip bi saat görüp hastanede bırakıp gidiyo.akciğerden bahsettiğim ameliyat. bu aileden bahsediyoruz. rızaymış şuymuş buymuş umurlarında değil. bunun da zayıf noktası onur şeref meseleleridir bütün bunlara rağmen ailesine kimseye laf ettirmez. hala da onları korur.kimse kötü konuşmasın diye. kuzey güneyde kuzey vardıya aynıı aynıı, ailesinden yemediği kazık kalmamış ama yine de ele ailesini vermez. bunları biliyorum.Anlatirsan biliriz
Ama şu kadar anlatman bile normal gelmedi bize
Dışardan bakınca insan daha doğru görebilir buna inan
Senin iyiligin için yanlışı görmeni istiyoruz
Evet belki seni cok sevdi evet belki sana hala aşık diyelim.ama hiç kimse habersiz nişanlanmaz.
Başka şehirdeydi diyosun.belki sadece kızın resmini attilar oda tamam dedi.belki geldi gitti arada sana söylemedi
Bu devirde nasil bu kadar güvenebiliyorsun elin oğluna?
peki saf mıyım cidden
sanırım öyle kandırıldım belki de.
demi ya ay ben çok mu salağım
di mi ya? ben çok safım sanırım
ben hep böyle yuh artıklaraa denk geliyorum bilmiyorum nedenAman ıssız adam tripleri.Bende de var boyle travmalı bir tıp.Sanki biz hic yara almadık.Benim anladigim adam sende kararsız kalmis.Kararsiz kalmis dusunebiliyor musun.Bu sevmemek demektir.Engeli neydi?Simdi ailesinin bulduguyla evlensin kararlı olsun öyleyse.Buyuk ihtimal onda kararsiz kalmamistir.Sana da emek verdi verildi diye e biraz aklinda kalmissin o kadar.Buna boynuzlama da diyebiliriz.Sana haksızlık etmis.Boyle bir adamı sevme.Gencsindir kimler kimler olur
Valla ne diyimkız dayısının baldızı yabancı değil bilmedikleri biri değil.aile kopuk. ben şahidim bunlara. babasıyla annesi kendi çocukları ameliyat oluyo yabancı gibi gelip bi saat görüp hastanede bırakıp gidiyo.akciğerden bahsettiğim ameliyat. bu aileden bahsediyoruz. rızaymış şuymuş buymuş umurlarında değil. bunun da zayıf noktası onur şeref meseleleridir bütün bunlara rağmen ailesine kimseye laf ettirmez. hala da onları korur.kimse kötü konuşmasın diye. kuzey güneyde kuzey vardıya aynıı aynıı, ailesinden yemediği kazık kalmamış ama yine de ele ailesini vermez. bunları biliyorum.
ben bugün katıldım hepsine tek bi kez de yanıt veriliyosa nasıl bilmiyorum.kim hangisi kime ne dedim bilmiyorumda önüme gelene cevap yazıyorum. allah size yaşatmasın.O kadar tekrar etmişsiniz ki, sanki biriniz ekran başında "Ahaha bize akıl veriyolla görüyo musun Kamil" diye gülerken, diğeriniz onun yanında "En son aklınızı seveyim saflar de Harun" diyor gibi bir trolleme girişimindeymiş gibi bir hisler geldi bana... Hadi bakalım hayırlısı.
yok beklemem zaten sadece şuan ağır geliyoValla ne diyim
Inanmak istediginize inanacaksiniz
Bekleyin nişanı atıp size döner
ben bugün katıldım hepsine tek bi kez de yanıt veriliyosa nasıl bilmiyorum.kim hangisi kime ne dedim bilmiyorumda önüme gelene cevap yazıyorum. allah size yaşatmasın.
ben değilim bilmiyorum işteKaradeniz'de öyle normal diyorsun da. Ömrü Karadeniz'de geçen birisi olarak yazıyorum normal değil. Ne gördüm ne duydum böyle bişey
diyemedim hiç bişey.ben görüşmeyelim dedim kendi hakkını helal etti benden diledi hiçbişey demedim.
teşekkür ederim.Tamamennn yalan. Çok yakınımın başına geldi. Asla inanma, kendini de boş yere hırpalama. Yoluna bak.
haklısın ben şuan sadece bütün bunları göremiyorum. demiş ya türkü, ben sevdim eller aldı niye ben ölmüş müyüm?varsın yoluna gitsin.
doğru söylüyorsa bile kendi iradesiyle hareket edemeyen kendi hayatını geleceğini kukla gibi anasına bırakan adamdan hayır gelmez zaten..
Bence sen kurtulmusun gibime geldi.. Burda okadar konu aciliyorki, eşim anakuzu su diye.. Yarin bir gun sen evlenseydin, ailesinin tarafindan yönlendirirlerdi.. Bosver uzulmeye deymez..Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş
ben burayı bilmiyorum inanın, sırf şu içimdekilerden kurtulmak için açtım..siz daha görmüş geçirmişsinizdir, sadece insan böyle birini sevdiğine, aldatıldığına, harcandığına inanmak istemiyo..Bence sen kurtulmusun gibime geldi.. Burda okadar konu aciliyorki, eşim anakuzu su diye.. Yarin bir gun sen evlenseydin, ailesinin tarafindan yönlendirirlerdi.. Bosver uzulmeye deymez..
Yani sonucta insana dokunur, ama sonucta yanlış kişi diye ögrenmiş oldun..sadece insan böyle birini sevdiğine, aldatıldığına, harcandığına inanmak istemiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?