İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

kız dayısının baldızı yabancı değil bilmedikleri biri değil.aile kopuk. ben şahidim bunlara. babasıyla annesi kendi çocukları ameliyat oluyo yabancı gibi gelip bi saat görüp hastanede bırakıp gidiyo.akciğerden bahsettiğim ameliyat. bu aileden bahsediyoruz. rızaymış şuymuş buymuş umurlarında değil. bunun da zayıf noktası onur şeref meseleleridir bütün bunlara rağmen ailesine kimseye laf ettirmez. hala da onları korur.kimse kötü konuşmasın diye. kuzey güneyde kuzey vardıya aynıı aynıı, ailesinden yemediği kazık kalmamış ama yine de ele ailesini vermez. bunları biliyorum.

peki saf mıyım cidden

sanırım öyle kandırıldım belki de.

demi ya ay ben çok mu salağım

di mi ya? ben çok safım sanırım

O kadar tekrar etmişsiniz ki, sanki biriniz ekran başında "Ahaha bize akıl veriyolla görüyo musun Kamil" diye gülerken, diğeriniz onun yanında "En son aklınızı seveyim saflar de Harun" diyor gibi bir trolleme girişimindeymiş gibi bir hisler geldi bana... Hadi bakalım hayırlısı.

ben hep böyle yuh artıklaraa denk geliyorum bilmiyorum neden

Valla ne diyim

Inanmak istediginize inanacaksiniz

Bekleyin nişanı atıp size döner

ben bugün katıldım hepsine tek bi kez de yanıt veriliyosa nasıl bilmiyorum.kim hangisi kime ne dedim bilmiyorumda önüme gelene cevap yazıyorum. allah size yaşatmasın.

Şu devirde kim görmediği/istemediği biriyle nişanlanır, evlenir? Anlıyorum seni, kabullenmek istemiyorsun ama gözünü aç lütfen muhatap olma artık. Kandırılmışsın

ben bugün katıldım hepsine tek bi kez de yanıt veriliyosa nasıl bilmiyorum.kim hangisi kime ne dedim bilmiyorumda önüme gelene cevap yazıyorum. allah size yaşatmasın.

Yaşatmaz kuzum benden geçti onlar da. İşte, okullar da tatil ya, neyse. :)
Benim neye inandığıma takılmayın hiç, fikrim değişmeyecek, siz konunuza odaklanın uzayıp sapmasın. Kolay gelsin. Sana da yaşatmasın. Amin.

Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .

Karadeniz'de öyle normal diyorsun da. Ömrü Karadeniz'de geçen birisi olarak yazıyorum normal değil. Ne gördüm ne duydum böyle bişey

Tamamennn yalan. Çok yakınımın başına geldi. Asla inanma, kendini de boş yere hırpalama. Yoluna bak.

diyemedim hiç bişey.ben görüşmeyelim dedim kendi hakkını helal etti benden diledi hiçbişey demedim.

varsın yoluna gitsin.
doğru söylüyorsa bile kendi iradesiyle hareket edemeyen kendi hayatını geleceğini kukla gibi anasına bırakan adamdan hayır gelmez zaten..

varsın yoluna gitsin.
doğru söylüyorsa bile kendi iradesiyle hareket edemeyen kendi hayatını geleceğini kukla gibi anasına bırakan adamdan hayır gelmez zaten..
haklısın ben şuan sadece bütün bunları göremiyorum. demiş ya türkü, ben sevdim eller aldı niye ben ölmüş müyüm?

Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş
Bence sen kurtulmusun gibime geldi.. Burda okadar konu aciliyorki, eşim anakuzu su diye.. Yarin bir gun sen evlenseydin, ailesinin tarafindan yönlendirirlerdi.. Bosver uzulmeye deymez..

Bence sen kurtulmusun gibime geldi.. Burda okadar konu aciliyorki, eşim anakuzu su diye.. Yarin bir gun sen evlenseydin, ailesinin tarafindan yönlendirirlerdi.. Bosver uzulmeye deymez..
ben burayı bilmiyorum inanın, sırf şu içimdekilerden kurtulmak için açtım..siz daha görmüş geçirmişsinizdir, sadece insan böyle birini sevdiğine, aldatıldığına, harcandığına inanmak istemiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…