içimden geldi yazdım derdimi

offffpuffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
306
2
66
Trabzon
uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum

offfffff kaçıncı hikaye bu.kendinize neler yapıyorsunuz,yazık değilmi size,nasıl güvenebiliyorsunuz bu pisliklere

zor bır durum evet ama erkekler genelde hep bahanelerı yakında evlenıcez vs cevremde çok ınsan buna kandı allah yardımcın olsun senı zorlamadıkı karşısına gecıp laf söleme hakkı dogmasın dıye

gerçekten zor bir durum ama sen güçlü olmak zorundasın arkadaşım.olmuş bir kere artık bundan sonra neler yapabilirsin onu düşün derim.kendini meşgul edecek birşeylerle uğraş.hayat devam ediyor.bol bol dua et.kendine gelmeye çalış.senin gibi olan pek çok genç var.ben burda böyle şeyleri övdüğümden değil ama gerçekten sevip o an kendine hakim olamayan kişiler var malesef.aşk insana neler yaptırıyor hiç yapmam dediği şeyleri bile.ama kendini üzme derim belki demesi kolay dersin ama gerçekten üzmemelisin hayatına bir yön ver kendine gelmeye çalış derim.umarım bundan sonra daha mutlu olursun.

inandım
belki çoğu kız yaşıyo bunu biliyorum ama sevdiğin adam sana asla zarar vermezmiş gibi düşünüyorsun seni hiç bırakmaz
hayatımadevam ediyorum kendimden nefret ede ede
hep farklı olduğunu düşünmüştüm 6 yıl kolay değil artık o kadar güvendim ki yanılmışım

giderken ne dedi

ayrılmamız da ayrılma gibi değildi zaten
tek kelime etmedi msj attım bi şeyler yaşadıktan sonra tipik erkek lafları sen benim namusumsun filan namusuna sahip çıkamadın ama sen giderken tüm bunları neler yaşayacağımı düşünmüşsündür o kadar düşüncelisin ki bunları hesaba katmışındır dedim tek laf etmedi

Bu duyduğum okduğum kaçıncı hikaye hatırlamıyorum. Ama çoğu kişinin aksine ben suçun erkeklerde olduğunu düşünmüyorum. Bence çoğu konuda biz kadınlar suçluyuz. Sonuçta zorlama yok tecavüz yok. Bu gibi olayları ben bi hediye verip sonra verilen hediyeyi geri istemek gibi değerlendiriyorum. Şahsen ben evlenene kadar hiç bi erkekle bi ilişki yaşamadım eşim bana evlenmeden benden böyle bşy isteseydi asla kabul etmezdim
1. Bunca yıl bekleyen adam evlenene kadarmı sabredemeyecek ?
2. Neden durduk yere zina ya gireyim ?
3. Olurda evlenmeme durumu olursa bu lekeyi yükü nasıl taşırım (sakın bana modernlikden felan bahsetmeyin nikahsız ilişki modern felan değildir eski çağda yokdu nikah asıl modern olan nikahdır.. neyse) ?

Uzun lafın kısası geçmiş olsun halinize üzüldüm açıkçası keşke yapmasaydınız beni yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek değil.Paylaşmanız çok iyi olmuş inşallah gençlerimiz bu tür olaylardan ibret alır ders alır ve doğru yolu bulur.

evet dediğin durum benide rahatsız ediyor
konu sahibini kasdetmiyorum ama bazıları evlenmeden cinsel ilişki yaşamaya modernlik etiketi yapıştırmış
bu bir beşeri düşünce felaketi kanımca
onlara görede biz gerikafalı oluyoruz
bu nasıl bi anlayışsa

işte bu yazdıklarınız bitiriyor beni
ama keşkelerle olmuyor
ben ki karşı olan bir insandım bunu aman çok güzel bir şey yaptım demek için de yazmadım
inanmayın çok çok güvensenizde çok aşık olsanızda
bence bir kadın bir erkekle birlikte olmalı bir adamla yaşamalı tüm bunları .yaşadım ve gördüm neden evlilikten sonraya bırakılmalısı gerekildiğini

bu konuda geri kafalı olmak en iyisi
modernlik olarak da görmüyorum böyle görseydim zaten aman olan olmuş deyip yoluma devam ederdim
insan altından kalkamayacağı yükün altına girmemeli ben bir aptallık yaptım ve eziliyorum şu an o yükün altında

Seni kınamıyorum..Keşke olmasaydı ama hayat iste ne getireceği hiç belli olmuyor.Çok sevdiğimiz onsuz yapamam dediklerimizi bile bir gün unutuyoruz yada herhangi bir sebepten ayrılıyorz veyaa bir gün bitmesi gerekiyor ve bitiyor.
Öncelikle herkesin kendi düşüncesidir bende evlilik öncesi ilişki taraftarı bir kişi değilim inş. allahım yaşatmaz..

Fakat olmuşla ölmüşe çare yok derler.Kendini bu konuda üzme.Emin ol geçicek üzüntün , Birde merak ettiğim bir konuu var ayrılma sebebiniz ney?

Allah yardımcın olsun inş..benimde 6 yıllık ayrı şehirlerden devam eden bir ilişkim var..seni çok iyi anlıyorum..ben de bu tür şeylere çok karşıyım asla yapılmaması gereken şeylerden bir şey bana görede..ama olmaz olmaz diye birşey yok şu hayatta..nişanlıyım ve nişanlımla biz de zaman zaMAN düşünmedik ya da o sınıra kadar gelmedik değil çok ince bir çizgide bitiyor herşey..çok şükür bilinçli davrandık bu konuda ve bir şeyler yaşamadık..rabbim kimseye yaşatmasında..bol bol dua et Allah karşına iyi birilerini çıkarır inş.hiç birşey için büyük konuşmamak gerekiyo herşey olabiliyo işte şu hayatta..ama suç sadece sende değil tabiki..karşı tarafta da var..madem namususun beklemeliydi..ya da beklemedi namusuna sahip çıkmalıydı..biliyorum kolay değil ama önüne bakman lazım..tüm hayatını geçmişine bağlayamazsın sonuçta..Allah unutma bu durumu atlatma gücü versin inş..

emin ol ben de bilmiyorum neden olduğunu
üniv. tanıştık her şey normaldi evinden uzakta iki ay önce eve gitti ve tüm aile ile konuştu istemeye geliceklerdi beni tarih belirlediler işte ocak 20 gibi filan
biz eşya baktık beğendik o dönünce alacaktık beyaz eşyalarımızın bir kısmını aldık
evde olduğu zaman bir anda aramamaya başladı biliyordum ki maaşını almadı para sıkıntısı var bu bunaldım demeye filan başladı
kasım sonunda bir gün sana çok aşığım dedi bir kaç gün sonra seni çok seviyorum mantığımla verdiğim savaşı yalnız kazanmalıyım dedi ve ben o günden sonra durmadan mesaj attım daha sonra kredi kartı brcuna filan baktığımda baya bir harcama yaptığını gördüm anladım ki o dönemde de parasızmış
ben kalktım yanına gittim karşımda ağladı bitti dedi seni seviyorum yapma dedim bak hayallerimiz vardı ben hiçbir şeye inanmıyorum dedi sonraki mesajları da aynı unuttum sildim biz birlikte yapamayız filan gibiydi
bugün yine kredi kartı ekstresine baktım borç aynı şekilde duruyr ustune yeni borç eklenmiş şekliyle
ve ben arayıp sormuyorum 20 gündür filan en son vicdanın rahatsa diyeceğim bir şey yok benimki çok rahat seni allaha havale ettim deyip kapattım konuyu
uzun ve karmaşık oldu üzgünüm

sevgililik döneminiz fazla uzun sürmüş bana kalırsa..rabbim hakkınızda hayırlısını nasib etsin..

sana çok aşığım seviyorum diyen adam bir hafta sonra bitirdi her şeyi
bütün suçu bana yükleyip gitti kendisine göre tüm suç bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…