- Konu Sahibi offffpuffff
-
arkadaşı aradı biraz önce naber nasılsın adını onun söyledi tek bir şey duymak istemiyorum dedim
ciddi misin dedi evet dedim yine de konuştuk görüşmüyorum onunla sana yaptıklarından sonra dedi evlilik öncesi seni bıraktı çok severdim düştü gözümden dedi
bir kötülük aramam çocuğun davranışlarında en başından beri destek oluyor
kurtulduğuna dua et umarım kendin gibi mükemmel bir insan bulursun o da kendi gibi birini bulup her gün pişman olur dedi
şimdiden pişman zaten ama daha da pişman olacak dedi bir moral buldummm kuaföre gidyim bir:)))
arkadaşı yaklaşık on kez filan bu cümleyi tekrar et "kurtulduğuna dua et bence" o boş yaşamayı seviyor kendi gibi karaktersiz birini bulur inşallah filan dedi ????????
bugün psikoloğumla görüştüm
ve şöyle dedi ne zaman yaşadığın bu şeyden bahsetsen sesin değişiyor kısılıyor bir eziliyorsun ve bu beni üzüyor
önce kendin kabullen yoksa karşına çıkacak insanın da kabul etmesi çok zor olur
bu senin geçmişin bunu ben yaşadım diyebilmelisin
uzak dursun kötü düşünceler uzakkkk o insan gitsin artık hayatımdan ne olur
üzülmen normal canım yaşadığın kolay bişi değil ama zorlama olmadı diyorsun o yuzden kendine kötülük yapma.eski nişanlının yaptığı virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüslik ama güvenmeseydin böyle birşey yapmazdın zaten.tıpta çareler tükenmiyor canım onunda çözümü var yani
hadı ya neymıs bunun cozumü onu bırakan haysıyetsız ınsanın yaptıgı adılıgın beterını yaparak mı cozucek baskalarını kandırarakmı bumudur cozum ozaman o kınadıgımız adamdan arkadasımızın ne farkı kalır?
Kimse kimseye kanmasın kimseyide kandırmasın
yargılamayın demişsiniz ya kimsenin yargılamaya hakkı yok ki ? Ama sizin ve sizin durumunuzdaki insanların yaşadıkları genç kızlara ders olmalı.
önemli olan o kişinin bırakıp gitmesi değil, ne olursa olsun evlenmeden önce çok çok güvenilsede birlikte olunmamalı.
Ne oldu, aklınızda ne kaldı ? O anlık zevk için bu psikolojiyi yaşamaya değmiyor.
Bırakmamışta olabilirdi, hala sizinlede olabilirdi.ama evlendikten sonraki helalliğin verdiği mutluluğu asla tadamıyor insanlar.
Ayrıca ölüm var bu dünyada.herkes bunu unutuyor..evlenmeden o kişi ölebilirde v.s
elbetteki bu bakış açısı ve inandıklarıyla ilgili..bunlar benim düşüncelerim.
Sizleri düşünen erkekler asla size yaklaşmaz..fıtratına yenilip yaklaşıyorsa kadın devreye girmeli,izin vermemeli.
Her zaman söylüyorum; zoraki kötü haller haricinde allah korusun, bir kadının izin verdiği sınırca bir erkek o kadına yaklaşır, yaklaşabilir.
şimdi siz hayatınızı yeniden kurmalısınız.daha temkimli olarak ve yaşadıklarınızdan ders çıkararak.
Inşaallah çok mutlu olursunuz çok.
sice ailemden birine anlatmalı mıyım?
Her şeyimi paylaştığım bir ablam var ben ayrıldıktan sonra çok ağladım o zamanlarda sormuştu bir şey var mı söyle diye susz muştum
sizce ne yapmalıyım
siz destek oldunuz biraz rahatladım ablamla da konuşayım mı
27yasemin'e sonuna kadar katılıyorum. Böyle birşey yaparak anca kendini kandırırsın. O eski nişanlından farkın kalmaz. Bir başkasını kandırarak vicdanını rahat ettirebilecekmisin?
Olan olmuş giden gitmiş. Elbette sadece bekarete önem vermeyen, seni sen olduğun için seven biri çıkar karşına ve böyle biri çıktığındada onu kaybetmemek istiyorsan ona gerçeği açık açık söylersin. Bu saatten sonrada üzülerek kendini yıpratırsın. Hayatına daha temkinli, dikkatli devam etmen gerek. Bununla hayatını karartma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?