içimden geldi yazdım derdimi

sakınn
ben de karşıydım ama oldu ve sonuçlarına katlanıyorum zamanın neler getireceği belli olmuyor
bak bana aşığım diyen adam bıraktı beni kimseye güvenme nişanlın bile olsa

Üzülmen normal canım yaşadığın kolay bişi değil ama zorlama olmadı diyorsun o yuzden kendine kötülük yapma.Eski nişanlının yaptığı VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik ama güvenmeseydin böyle birşey yapmazdın zaten.Tıpta çareler tükenmiyor canım onunda çözümü var yani

Üzülmen normal canım yaşadığın kolay bişi değil ama zorlama olmadı diyorsun o yuzden kendine kötülük yapma.Eski nişanlının yaptığı VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik ama güvenmeseydin böyle birşey yapmazdın zaten.Tıpta çareler tükenmiyor canım onunda çözümü var yani

Son düzenleme:

Son düzenleme:
sakınn
ben de karşıydım ama oldu ve sonuçlarına katlanıyorum zamanın neler getireceği belli olmuyor
bak bana aşığım diyen adam bıraktı beni kimseye güvenme nişanlın bile olsa

evet doğru söylüyosun hiç bir şeyin garantisi yok şu hayatta... o imzayı atmadan olmaz zaten...hayat bu neyi getireceği belli olmuyor sonuçta..

tıpta çareler var biliyorum ama ya bunun psikolojik yönü o daha kötü az önce de dediğim gibi bir insanla yaşanması gereken bir şey bukaldıramıyor insan çünkü
geceleri ağlayarak uyanıyorum bana dokunduğunu görüyorum

Selam canım.. öncelikle "keşke şöyle olmasaydı, keşke bunu yapmasaydım, neden ..vs.vs.." gibi fuzuli kelimeleri beyninden çıkarmalısın. durumunda; o kelimeler olduğu müddetçe çok canın yanar ve bahsettiğin işin psikolojik yönünü çözmen/aşman oldukça sancılı olur.. sevdin inandın birşeyler yaşadın oldu bitti... öncelikle böyle düşün. çünkü zamanı geriye alamayacağımız için öncelikle yaşadıklarını kabullenerek sevdiğin için yaşadığını tekrarlayarak işe başlamalısın.. sonrası mı? evet o karakter yoksunu.. evet o erkeklerin delikanlıların yüz karası.. bunda da hem fikiriz. lakin şu dakika itibari ile asla arayıp sorma msj atma iletişime geçme. senden nokta haber alamayınca o zaten paşa paşa kürkçü dükkanına dönecek. istekli yada değil farketmez. bir kızın günahına girmenin vebalini kimse kolay kolay ödeyemez.. Allah'a havale et.. ve senden çok rica ediyorum asla dönme! seni o olaydan sonra köşeye atan insana ne olur yalvarıyorum (!) geri dönme. çünkü sonuçları daha kötü olur. şimdi yapacaklarına gelirse, kendine meşgale bul. uğraşlar bul. kafanı dağıtacak şeyler yap.. meşgul et beynini.. dışarı çık, insanlarla görüş sohbetler et. bu dönemi en iyi böyle aşarsın.. sen kötü bir şey yapmadın arkadaşım bunun bilincinde ol. tabi ki toplumumuz gereği bu tarz şeyler hoş karşılanmaz.. ama sen beyninde kötü birşey yapmadım diye oturt. böylelikle güçlü olabilirsin. asla ona mecburmuşsun gibi bir izlenim bırakma. yoksa çooooooooooook üzülürsün..

çok teşekkür ederim yorumun çok iyi geldi
haftaiçi çalışıyorum düşünmüyorum düşünsemde kendimi işime veriyorum haftasonu her şey değişiyor sabahtan beri yataktayım yemek yemedim unut diyorum olmuyor
işte çık gez diyorsunuz yapamıyorum alışmışım iş ev onun yüzünden bunlar da dışarı çıkınca yaptığımın yanlış olduğunu düşünüyorum ve ben kendimi öyle bir adamışım ki ona kimsem kalmamış yalnız ikimiz şimdi arkadaşım yok

ben teşekkür ederim bir nebze için rahatladıysa..

o zaman evde oyalanacak birşey bul tatlım kendine.. mesela bu site... sana birşey diyim ben, inan moralim bozuk olduğu zaman bu siteye giriyorum.. bir derdim var bölümünde konuları tek tek okuyorum. insanların dertlerine bakıyorum, yorum yazıyorum. yardımcı olmaya çalışıyorum. ve kendi sıkıntımı unutuyorum. hem de mutlu oluyorum insanlara yardımcı olduğum için. sen de böyle yapabilirsin mesela bütün gün evdeyse h.sonu.. inan işe yarıyor.

onun dışında dışarı çıkınca yanlış yaptığını düşünme. sen ona bağımlı değilsin. evli olsaydın da bir erkeğe o kadar bağımlı olmaman gerektiğini söylerdim. her insan sevdiği ciddi bir ilişkisi olduğunda kendisini sadece ona açar. dostu arkadaşı o olur. maalesef tat vermez onun dışındaki kişilerle paylaşımları bu çok normal. silkelen ve kendine gel.. sen bu durumu rahatlıkla aşabilirsin.. sadece olay henüz taze olduğu için böyle karamsar düşünüyorsun. ama hiç öyle değil inan bana. bak karşında tecrübe konuşuyor sevgili arkadaşım

zaten bu siteyle geçiyor günüm
düşünmemeye çalışacağım zaten psikolojik destek de alıyorum o da senin söylediklerini söyliyor zaten ama ben ona para ödüyorum:)
başkasını sevemeyeceğim başkasına dokunamayacağım gibi geliyor

Öncelikle tipta care var diyen şahsi asırı derecede kınıyorum. Dürüstlükten uzak yorumundan dolayı.

bak canım, bu olay yaşanmış, olmuş ve bitmiş. Arkasından vah vah diye ömrünü geçirme. Hiçbir şey değişmeyecek. Her insan hata yapar, seninki de bu olmuş. Daha cok gencsin. Film şeridi gibi dusun. İleri sar biraz. Arkana bakma. Geriyi düşünme, ileri bak. Ne güzel bak isin de varmış. Evde oturan biri degilsin. Hafta sonların biraz boş kalmis. Bir kursa gidebilirsin veya spora başlayabilirsin. İstedikten sonra yapacak o kadar cok faaliyet var ki.

Buradaki yorumlar biraz muhafazakar ama dışarıdaki dunya öyle değil. Eğer bundan sonraki kişiyle ilgili korkuların varsa diye yazdım. Artık o konuların üzerine düşmüyor insanlar. Kalbine ve beynine bakıyorlar ok?

Son olarak sevdiğin kisi belki maddi problemlerden dolayı depresyona girmiştir. Senden ayrılması doğru değil onu savunmuyorum ama erkekler genelde para sıkıntısı yaşadığı zaman tüm dünyaya küsüyor.

Her insanın keske yaşamasaydım dediği en az bir olay vardır. Bunu da unutma..

ben olaya farklı bi örnek vererek bakmak istiyorum. bir arkadaşımında uzun süreli bi ilişkisi var dı (2 yıl kadar). birgün benim yanıma kalmaya geldiler beraber aynı odada kaldılar ilk kez açıkçası bende yadırgadım ama bişeyde diyemedim. arkadaşım "bişey yaşamadık sarılıp muhabbet ettik filan dedi" çok mutluydu ikiside. bir hafta sonra çocuk ayrılmak istemiş. neden" ee sen benimle beraber uyudun ya başkasıylada uyuduysan. ben bunu düşünerek yaşayamam. aklım karıştı" falan filan. sindirememiş güya. arkadaşım çok ağladı. bende şok oldum yani. sonra çocuk hatasını anladı özür filan. evlendiler şimdi çok mutlular birde çocukları var.
belki sevgilinde böyle bi süreçten geçiyor olabilir canım.

teşekkür ederim tıpta çaresi varmış falan filan zaten ilgilendirmiyor bir halt yediysem arkasnda durmalıyım. belki garip gelecek size ama banyo yaparken bile dokunamıyorum kendime o kadar tiksindim kendimden bunu aşmam gerekiyor
haklısın yaşandı ve bitti bir hataydı umarım Allahım affeder de bana daha buyuk bir mutluluk verir

zor evet kendimi yerine koydum dusundum insan cok uzulur ama herseye ragmen hayat devam ediyor sen bana gore kotu birsey yapmadın birine guvendin e bunları yasadın bu senin degil karsı tarafın yanlısı senin ona guvendigini bile bile cekip gitmesi asıl ayıplancak kisi o sen her nekadar uzulecek ve takıcak olsanda bunu ben yinede soyliyim dert etme kendine dunyada ölümden baska herseye care var buda gecer zamanla..daha kotu seyler yasayıp ayaga kalkan insanlar var senin gibi sevdigi adamla birlikte olup ayrılan kızlarda var cevrede cok hepside yasamaya devam ediyor sonrada cok guzel evlilikler yapıyorlar sen icini ferah tut hersey duzelir

Son düzenleme:
kendını suclama canım basın her zaman dık olsun sen utanacagına sana bunları yasatan o adi utansın....

hayat çok güsel yaşamak çok güsel ...
sen ilk deilsin...
bunu yaşayan...
artık normal böle şeyler..
keşke olmasaydı falandı filandı ama olmuş..
hayatına bak hayatın tadını çıkar derim...
insanlar gerçekten aşık olunca sevince bazı hataları görmezden gelebiliyorlar..
bu şekilde yaşayıpta evlenmiş mutluluğu yakalamış çok bayan tanıyorum..
hayatın sonu deil...

spora yazıl ing.kursu falan...çok iyi gelir yeni insanlar yeni ortamlar...
sana en güsel tavsiyem ne olursa olsun bu yaşadığını kimseye arkadaşlarına bile anlatma derim..
çok çok güvenmedikten sonra...
çünkü gün gelio en iyi dost bile düşman olabilio....

keşkeler ahhh o keşkeler işte
umarım bir daha keşkelerim olmaz
kimseye anlatmadım anlatamam da zaten o yüzden yazdım buraya
çok teşekkür ederim

ya canım emin degilim olamamda ama bana erkek arkadaşın maddi sıkıntıdan dolayı depresyona girmiş ve yalnız kalma ihtiyacı duymuş gibi geldi.. severek ayrılık olmaz. bi anlık sinirle sıkıntıyla senden ayrılmış olabilir. duurumu biraz düzelince yola girince herşey düzelir bnce.. varmı öyle bi imkan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…