- Konu Sahibi offffpuffff
-
Üzüldüm canım.seni asla kınamam çünkü bende senin durumundayım ki bu durumda olan çok insan var.sadece çok mutlu olmanı dilerim..O insan senin suçunla ve üzerinde senin hakkıyla yaşıyacak..Ama ben okuyunca senin barışcağını hissettim işallah mutlu haberlerini de okuruz hep yaz lütfen..
bak şarkı ne diyor:
Bir yanımda doğrular,
Hatalarsa bir yanımda,
Aklım yapma diyorsada,
Gönlüm bir kez düştü aşka,
Şimdi ne söyleseler,
Aşka dair bilinen,
şu yalan dünyada ne var,
Yaşamadan öğrenilen?
kendini üzmek bir şey kazandırmayacak sana Bundan sonrasında önüne bak ve hatandan gereken dersi al diyebilirim ancak..Hiç kolay bir durum değil Allah yardımcın olsun
ve kızlar kim ne derse desin gerçek anlamda seven değer veren erkek evlenmeden sevdiğine dokunmaz bu anlamda yani..
çünkü yarın kim ne olacak belli olmaz vicdanı, tertemiz aşkı olan erkek sevdiğinin canını yakmaktan korkar ve evleneceği günü sabırla bekler buna sonsuz inanıyorum ben..ister 6 yıl olsun ister 10 yıl..
Öncelikle tipta care var diyen şahsi asırı derecede kınıyorum. Dürüstlükten uzak yorumundan dolayı.
bak canım, bu olay yaşanmış, olmuş ve bitmiş. Arkasından vah vah diye ömrünü geçirme. Hiçbir şey değişmeyecek. Her insan hata yapar, seninki de bu olmuş. Daha cok gencsin. Film şeridi gibi dusun. İleri sar biraz. Arkana bakma. Geriyi düşünme, ileri bak. Ne güzel bak isin de varmış. Evde oturan biri degilsin. Hafta sonların biraz boş kalmis. Bir kursa gidebilirsin veya spora başlayabilirsin. İstedikten sonra yapacak o kadar cok faaliyet var ki.
Buradaki yorumlar biraz muhafazakar ama dışarıdaki dunya öyle değil. Eğer bundan sonraki kişiyle ilgili korkuların varsa diye yazdım. Artık o konuların üzerine düşmüyor insanlar. Kalbine ve beynine bakıyorlar ok?
Son olarak sevdiğin kisi belki maddi problemlerden dolayı depresyona girmiştir. Senden ayrılması doğru değil onu savunmuyorum ama erkekler genelde para sıkıntısı yaşadığı zaman tüm dünyaya küsüyor.
Her insanın keske yaşamasaydım dediği en az bir olay vardır. Bunu da unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?