içimden geldi yazdım derdimi

Keske ayni sehirde yasasaydik, beraber kafa kafaya verir bu ayrilik acisini bir an once arkamizda birakirdik.
Bu sabah arkadasim uyandirdi bulusmak icin, durum oyle olunca sabah hic aklima gelip uzulmeden evden cikabildim.
Bence sende arkadaslarinla vakit gecir, gercekten cok faydasi var..

sorun burada başlıyor altı yıl sadece o vardı hiçbir arkadaşımla görüşmeme izin vermedi ben en yakın arkadaşımın düğününe bile zar zor gidebildim düşün artık şimdi yalnızım arayacağım kimsem yok
bir tane arkadaşım var o da başka şehirde
sadece onunla olan bir dünya kurdum o gidince de yapayalnız kaldım

Canim benim, benimde nisanlim yuzunden sosyal hayatim 3 yildir cok kotu.
Ama cok sukur, ne olursa olsun yanimda olacak 2 tane dostum var.
Cok fazla bulusamasamda mesajlastim, telefonlastim.
Onlarin sorunu oldugunda bir sekilde yanlarinda oldum.
Disari cikamadigim icin surekli eve davet etmistim felan.
Kac yasindasin? Ne is yapiyorsun suan? Okuyomusun?
Belki birbirimize faydali olabiliriz.

maalesef erkekler kendilerine o kadar güvendiriyorlarki onlara inanan son kız siz olmayacaksınız. burda yazılanları okuyupta benim sevgilim yapmaz diyenin sevgiliside belki
bunu yapacak. bir kaç arkadaşımdan evlendiklerinde bile ilk sabah yataktan bambaşka bir adamla kalktıkları olduğunu duymuştum, evlenince değişen evlenmeden
değişmeye daha meyillidir. ortak görüştüğünüz arkadaşlarınız yokmu? arkadaşlarınızla bağınızı koparmanız kötü olmuş. ne kadın ne erkeğin birbirlerinin arkadaşlarına ve
hayatlarına bu kadar müdahale etmemeli yada buna izin verilmemeli.

bu sabah yine ağlayarak uyandım iyi olacağıma her gün daha kötü oluyorum inanamıyorum kendime
ortak arkadaşımız yok bir arkadaşım var onunla da telefonda görüşüyorum şimdi yine konuştuk ve ben yine ağlıyordum
ben de asla bırakmaz demiştim ama bakın bıraktı
hayatım alt üst onun yüzünden
bugün anladım tamamen silmiş beni bu kadar kolay mı

eşimle tam 1 yıl boyunca ayrı kaldık .. beni günde defalarca arayan adam nasıl arayıp sormaz beni nasıl merak etmez diye kendimi yedim .. gece gündüz dua ettim barışalım diye ..artık umudu kesmiştim acım asla azalmamıştı bir gram dahii .. bir gün arabaya binicekken arkadam biri adımla seslendi ... dönüp baktığımda 1 yıldır görmedim eşim karşımdaydı ... sonrası düğün dernek allah hayırlısını versin ..üzme kendini ağlama yıpratma demeceğim faydası yok bu gibi durumlarda .. ama başka uğraşlar bulmak gerek örneğin kitap oku gez örgü ör ben faydasını çok gördüm

Son düzenleme:

canım gittikçe özlemen çok doğal şuan özlemin en üst noktasındasındır tabi bilinçaltında onun sana tekrar dönmesi umudun dillendirmesende vardı ve bunun olmuyacağını bilinçaltında beyninde anlamaya başladı ondan bu kadar beynin tepki veriyor üzülüyorsun ama panik olma bundan daha çok üzülemezsin bir süre sonra özlemin gerilemeye başlayınca üzüntünde azalmaya başlayacak normal hayatına yavşça dönmeye başlayacaksın inan bana
çünkü piskolojide bu var ve burdan yazamasamda bende bir zamanlar çok sevdiğim birinden ayrılmıştım sonra zamanla özlemim acım artmıştı sonra zamanla azalmıştı
Allah yardımcın olsun dualarım senle canım

anladığım kadarı ile olay daha birkaç aylık yani çok yeni o yüzden bu durumunuz çok normal. sonuçta insanız sizinde şu an olduğunuz durum gayet insancıl. bu piskoliden çıkamayacağınızı zannetmeyin mutlaka çıkacaksınız. şu anda sizin aklınızda bin türlü şey var ve kafanız
çok karışık. adamla yüzleşmemiş olmak içinizden geçenleri kendisine anlatamamanız yada onun size doğru düzgün bir açıklama yapmamış olamsı sizin şu anki durumunuzun %50sinin kaynağı. pisikoloğla görüştüğünüzü yazmıştınız daha sık görüşseniz belki
daha fazla faydası gelir. bu durumu annenizle konuşsanız belki sizi anlayış gösterir yardımcı olur. en azından morel verebilir. siz kendinizi bırakmayın zaman zaman her şeyin ilacı

anneme anlatamam canım benim zaten yeterince üzülüyor benimle birlikte bir de bunu duyarsa perişan olur
ağlama bu kadar tamam sevdiğin adamı kaybettin ama namusunu kaybetmedin ki kızım dedi
o beyaz gelinliğin hakkını vererek giyemeyeceğim sanki
evet bir açıklama yapmadı alıp karşısına konuşmadı beni açıklamadı bile kafamda soru işaretleri
o başka arayışlara girmiş bile benim bilmediğim bir msni varmış bir msn açtım ekledim ve msj attım tanışalım mı diye tanışalım demiş bugün de kim olduğunu ismini yazmış bir de cep telefonu numarasını buradan görüşelim demiş inanamadım

Bence böyle bir insanla evlenmediğin için çok şanslısın Sıradan bir erkekmiş, basitmiş. 6 yıllık bir aşkı sen bırakta msnden basit kızlarla görüş. Bu basitlik değil de nedir? Çok şanslısın; sen bu adama ömrünü verirdin o bunu bir kalemde silerdi. Ben anlattıklarından onu anladım.Hiç üzülme senin karşına daha ne yenilikler ne güzellikler gelecek. Unutma bu bir imtihan. Sen sınanıyorsun şu anda.Bu arada okuyo musun çalışıyo musun merak ettim?

çalışıyorum gayet iyi de bir işim var
hem de hiç tanımadığı bir kıza cep numarasını veriyor ve ben bu adamın dönmesini bekliyor neden kendimi teslim ettim ya ona lanet olsun kendime aşamıyorum
ben bu kadar perişanım o neler yapıyor sokağa çıktım yürüdüm az önce derin nefes aldım dua ettim bol bol Allahıma yalvardım

namus bacak arasında değil kafandadır arkadaşım anlayabiliyorum sen bu senin için en özel olan kişiyle yaşamak istemişsin bir çok kız gibi öyle olduğuna inandığın için yaşamışsın bazı şeyleride bu senin namussuz bir insan olduğunu değil inandıklarının peşinden giden iyi niyetli biri olduğunu gösterir ortada bir hata yapan namussuz varsa o da erkek arkadaşın bu yüzden kendini suçlamak yerine insanlara daha dikkatle yaklaş senin evleneceğin kişi senin gibi biriyle evlendiği için şanslı bana göre ve emin olki o beyaz gelinliği sonuna kadar hakediyorsun.

Zamanında kınadığın bazı şeyleri bizzat yaşamış olmak senin üzüntünü ve pişmanlığını kat kat artıracaktır doğal olarak. Ve o kadar normal ki Türk kadınının bir erkek için çok üzülmesi, arkasından kahrolması ve ona bağışladığı koca bir ömre, buna ek olarak onun için yaptığı fedakarlıklara pişman olması. Çünkü Türk kadını kendini sevdiğine adamayı adeta otomatik olarak bünyesinde barındırır. Sorgulamaz. İlişki anında yaptığı fedakarlıklar sonradan başını ağrıtır diye aklından bile geçirmez. Çünkü toplum ataerkil. Çok kızıyorum bir erkekle yaşadığı bir takım şeyler için sonradan pişman olan kadınlara; fakat kınamak gelmiyor içimden. Çünkü hepimiz böyle öğrendik. Cinsellik hayvansı bir içgüdüdür ve bilmemkaçıncı sınıf bir belediye memurunun onayı olmadan yaşanamaz. Yazdıklarım size çok feminist görünebilir. Beni anlamanızı umut ediyorum.

Son düzenleme:
Canım madem seni bu kadar etkiledi ,istersen ameliyat ol..ameliyat ruhumdaki izleri dikebilir mi diyeceksin,tabiki dikmez ama acını azaltabilir..öyle bir insan ki seni bu durumda hiç bir şey demeden bırakıp gitti,o halde cefasını da sen çekmek zorunda değilsin.onu da tarihe kötü bir anı olarak gömersin,utancını yaşamana kendini karalanmış ve kirli hissetmene gerek yok.

Son düzenleme:

benim düşüncelerimde tam olarak böyle ve canım tamam yediremiyorsun canını asıl acıtan bu ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sanmaki çıkmayacak...sen neolursa olsun onunla görüşme asla ölse kapında dönme vicdanın rahatsız olabilir ama insan oğlu şaşar beşerdir hata yapmayan insan olmaz kendini cezalandırma tövbe et zaten Allah ın affı merhameti çok büyüktür...ve korkak adam varya o alçak cezasını bulacaktır

benim düşüncelerimde tam olarak böyle ve canım tamam yediremiyorsun canını asıl acıtan bu ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sanmaki çıkmayacak...sen neolursa olsun onunla görüşme asla ölse kapında dönme vicdanın rahatsız olabilir ama insan oğlu şaşar beşerdir hata yapmayan insan olmaz kendini cezalandırma tövbe et zaten Allah ın affı merhameti çok büyüktür...ve korkak adam varya o alçak cezasını bulacaktır

yorumlarınız moral veriyor teşekkürler
ben kabullenebilsem bunu kendimi kirlenmiş hissetmeyi bıraksam onun bana dokunduğu zaman aklıma geldikçe perişan oluyorum ben bunları yazıyorum şu an ağlıyorum ama o mışıl mışıl uyuyor düşünmeden

düşünmedim değil sitede de baktım ama sonra dedim ki kendime ben bunu biliyorum benim vicdanım bunu biliyor onu diktiremedikten sonra ne fayda
ben de istedim onun olmayı bu kararımın arkasında durmalıyım
hayatıma yeni gelecek olan insana bunları anlatacağım yalan üzerine kurulu bir şey istemiyorum
önceden de yazdığım gibi yolun başında söyleyeceğim ben yalanı sonra...

annem durup durup tekrar etmek zorunda mı bunu takma kızım düşünme yatmadın kalkmadın gururunu kaybetmedinn......
ben nasıl aşayım bu durumda annem bunları derken haklısın anne demek
kendimden daha çok nefret ediyorum
buradaki bir yorum beni kendime getiriyor ama sonra yine dibe vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…