- Konu Sahibi offffpuffff
-
boşver onunla iletişime geçme onu merak etme içten içten onun hoşuna gider bunlar. kendine yeni hsyst kurduğunda onu gerçekten unuttuğunda dank edecek onun kafasıda
Keske ayni sehirde yasasaydik, beraber kafa kafaya verir bu ayrilik acisini bir an once arkamizda birakirdik.
Bu sabah arkadasim uyandirdi bulusmak icin, durum oyle olunca sabah hic aklima gelip uzulmeden evden cikabildim.
Bence sende arkadaslarinla vakit gecir, gercekten cok faydasi var..
maalesef erkekler kendilerine o kadar güvendiriyorlarki onlara inanan son kız siz olmayacaksınız. burda yazılanları okuyupta benim sevgilim yapmaz diyenin sevgiliside belki
bunu yapacak. bir kaç arkadaşımdan evlendiklerinde bile ilk sabah yataktan bambaşka bir adamla kalktıkları olduğunu duymuştum, evlenince değişen evlenmeden
değişmeye daha meyillidir. ortak görüştüğünüz arkadaşlarınız yokmu? arkadaşlarınızla bağınızı koparmanız kötü olmuş. ne kadın ne erkeğin birbirlerinin arkadaşlarına ve
hayatlarına bu kadar müdahale etmemeli yada buna izin verilmemeli.
bu sabah yine ağlayarak uyandım iyi olacağıma her gün daha kötü oluyorum inanamıyorum kendime
ortak arkadaşımız yok bir arkadaşım var onunla da telefonda görüşüyorum şimdi yine konuştuk ve ben yine ağlıyordum
ben de asla bırakmaz demiştim ama bakın bıraktı
hayatım alt üst onun yüzünden
bugün anladım tamamen silmiş beni bu kadar kolay mı
anneme anlatamam canım benim zaten yeterince üzülüyor benimle birlikte bir de bunu duyarsa perişan olur
ağlama bu kadar tamam sevdiğin adamı kaybettin ama namusunu kaybetmedin ki kızım dedi
o beyaz gelinliğin hakkını vererek giyemeyeceğim sanki
evet bir açıklama yapmadı alıp karşısına konuşmadı beni açıklamadı bile kafamda soru işaretleri
o başka arayışlara girmiş bile benim bilmediğim bir msni varmış bir msn açtım ekledim ve msj attım tanışalım mı diye tanışalım demiş bugün de kim olduğunu ismini yazmış bir de cep telefonu numarasını buradan görüşelim demiş inanamadım
Bence böyle bir insanla evlenmediğin için çok şanslısınSıradan bir erkekmiş, basitmiş. 6 yıllık bir aşkı sen bırakta msnden basit kızlarla görüş. Bu basitlik değil de nedir? Çok şanslısın; sen bu adama ömrünü verirdin o bunu bir kalemde silerdi. Ben anlattıklarından onu anladım.Hiç üzülme senin karşına daha ne yenilikler ne güzellikler gelecek. Unutma bu bir imtihan. Sen sınanıyorsun şu anda.Bu arada okuyo musun çalışıyo musun merak ettim?
anneme anlatamam canım benim zaten yeterince üzülüyor benimle birlikte bir de bunu duyarsa perişan olur
ağlama bu kadar tamam sevdiğin adamı kaybettin ama namusunu kaybetmedin ki kızım dedi
o beyaz gelinliğin hakkını vererek giyemeyeceğim sanki
evet bir açıklama yapmadı alıp karşısına konuşmadı beni açıklamadı bile kafamda soru işaretleri
o başka arayışlara girmiş bile benim bilmediğim bir msni varmış bir msn açtım ekledim ve msj attım tanışalım mı diye tanışalım demiş bugün de kim olduğunu ismini yazmış bir de cep telefonu numarasını buradan görüşelim demiş inanamadım
Selam canım.. öncelikle "keşke şöyle olmasaydı, keşke bunu yapmasaydım, neden ..vs.vs.." gibi fuzuli kelimeleri beyninden çıkarmalısın. durumunda; o kelimeler olduğu müddetçe çok canın yanar ve bahsettiğin işin psikolojik yönünü çözmen/aşman oldukça sancılı olur.. sevdin inandın birşeyler yaşadın oldu bitti... öncelikle böyle düşün. çünkü zamanı geriye alamayacağımız için öncelikle yaşadıklarını kabullenerek sevdiğin için yaşadığını tekrarlayarak işe başlamalısın.. sonrası mı? evet o karakter yoksunu.. evet o erkeklerin delikanlıların yüz karası.. bunda da hem fikiriz.lakin şu dakika itibari ile asla arayıp sorma msj atma iletişime geçme. senden nokta haber alamayınca o zaten paşa paşa kürkçü dükkanına dönecek. istekli yada değil farketmez. bir kızın günahına girmenin vebalini kimse kolay kolay ödeyemez.. Allah'a havale et.. ve senden çok rica ediyorum asla dönme! seni o olaydan sonra köşeye atan insana ne olur yalvarıyorum (!) geri dönme. çünkü sonuçları daha kötü olur. şimdi yapacaklarına gelirse, kendine meşgale bul. uğraşlar bul. kafanı dağıtacak şeyler yap.. meşgul et beynini.. dışarı çık, insanlarla görüş sohbetler et. bu dönemi en iyi böyle aşarsın.. sen kötü bir şey yapmadın arkadaşım bunun bilincinde ol. tabi ki toplumumuz gereği bu tarz şeyler hoş karşılanmaz.. ama sen beyninde kötü birşey yapmadım diye oturt. böylelikle güçlü olabilirsin. asla ona mecburmuşsun gibi bir izlenim bırakma. yoksa çooooooooooook üzülürsün..
Selam canım.. öncelikle "keşke şöyle olmasaydı, keşke bunu yapmasaydım, neden ..vs.vs.." gibi fuzuli kelimeleri beyninden çıkarmalısın. durumunda; o kelimeler olduğu müddetçe çok canın yanar ve bahsettiğin işin psikolojik yönünü çözmen/aşman oldukça sancılı olur.. sevdin inandın birşeyler yaşadın oldu bitti... öncelikle böyle düşün. çünkü zamanı geriye alamayacağımız için öncelikle yaşadıklarını kabullenerek sevdiğin için yaşadığını tekrarlayarak işe başlamalısın.. sonrası mı? evet o karakter yoksunu.. evet o erkeklerin delikanlıların yüz karası.. bunda da hem fikiriz.lakin şu dakika itibari ile asla arayıp sorma msj atma iletişime geçme. senden nokta haber alamayınca o zaten paşa paşa kürkçü dükkanına dönecek. istekli yada değil farketmez. bir kızın günahına girmenin vebalini kimse kolay kolay ödeyemez.. Allah'a havale et.. ve senden çok rica ediyorum asla dönme! seni o olaydan sonra köşeye atan insana ne olur yalvarıyorum (!) geri dönme. çünkü sonuçları daha kötü olur. şimdi yapacaklarına gelirse, kendine meşgale bul. uğraşlar bul. kafanı dağıtacak şeyler yap.. meşgul et beynini.. dışarı çık, insanlarla görüş sohbetler et. bu dönemi en iyi böyle aşarsın.. sen kötü bir şey yapmadın arkadaşım bunun bilincinde ol. tabi ki toplumumuz gereği bu tarz şeyler hoş karşılanmaz.. ama sen beyninde kötü birşey yapmadım diye oturt. böylelikle güçlü olabilirsin. asla ona mecburmuşsun gibi bir izlenim bırakma. yoksa çooooooooooook üzülürsün..
namus bacak arasında değil kafandadır arkadaşım anlayabiliyorum sen bu senin için en özel olan kişiyle yaşamak istemişsin bir çok kız gibi öyle olduğuna inandığın için yaşamışsın bazı şeyleride bu senin namussuz bir insan olduğunu değil inandıklarının peşinden giden iyi niyetli biri olduğunu gösterir ortada bir hata yapan namussuz varsa o da erkek arkadaşın bu yüzden kendini suçlamak yerine insanlara daha dikkatle yaklaş senin evleneceğin kişi senin gibi biriyle evlendiği için şanslı bana göre ve emin olki o beyaz gelinliği sonuna kadar hakediyorsun.
Canım madem seni bu kadar etkiledi ,istersen ameliyat ol..ameliyat ruhumdaki izleri dikebilir mi diyeceksin,tabiki dikmez ama acını azaltabilir..öyle bir insan ki seni bu durumda hiç bir şey demeden bırakıp gitti,o halde cefasını da sen çekmek zorunda değilsin.onu da tarihe kötü bir anı olarak gömersin,utancını yaşamana kendini karalanmış ve kirli hissetmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?