içimden geldi yazdım derdimi

Bak canım sen yanlış düşünüyorsun.Eski nişanlın beraber olduğun senelerini verdiğin adam hiç anlamazmı o msjı atanın sen olduğunu,erkekler okadar da safcık değiller..düşün bi ,sana bi yerden tanışalım dese biri az çok tahmin edersin..mesala bi gizli no arasa biri arkdşlık isteği atıp tanışalım dese bile şüphelnirisn..bence o snein olduğunu az çok tahmin ediyo ve senle konuşmak istyo olabilir..bence bu kadar üzülme tabiki 1 ayda 1 yılda ondan kopman çok zor..öyle rahatlıcaksan konuş tbi sen bilirsin..ama napcaksan kendini üzmeden yap..

Al abdestini tövbe et arkadaşım ve biradaha yapma ..Yine mi diye okuduğum bir yazı değildi açıkça söyleyim insan düşerde şaşarda fakat yineleme pişmansın sonuçta olan olmuş geri getiremeyeceğine göre kara kaplı deftere at kapat ..Önünde uzuun bir ömür var bunu unutturacak bir eş eminim ki olucak hayatında mutlu kal arkadaşım.

Tabi ki diktirme ve ewlenmeyı düşünecek kadar cok sewecegın ıkıncı adama karsı dürüst ol o zaman geldıgınde..Küçük oyunlarla yuve kurmana gerek yok..Hangı dewırde yasıyoruz da,senı bundan ötürü yargılasın birisi..Sadece,yanlıs ınsanı sewmen kötu olmus..Kaldırırsın zamanla ınsallah gecer canım..

canım ben erkek arkadaşımla ilk kez cinsel ilişki yaşadığımda ilk 3 ay beceremedim korktum kastım sonra bir gün yaptık tuvalete gittiğimde kan geldi söyledim o sorun etmedi ama ben çok korktum inanmadı falan diye sonuçta bu yaşıma kadar özel birini beklemişim ve o kişi inanacakmı inanmayacak mı baya düşündürmüştü beni. sonra o bana dedi ki aşkım sorun değil. çünkü beni tanıyordu öyle bir şey yapmadığımdan adı gibi emin kan gelmemesini dert etmedi hiç sonra biz bir kaç ay sonra tam ilişkiye girdiğimizde benden kan geldi meğer o zmn tam yapamamışız. ben çok sevindim ama o yine de pek takmadı çünkü benim taktığımı biliyordu. dediğin gibi insanın vicdanı çok önemli sen bileceksin ama karşındakini ömür boyu kandıracaksın şu an bence bunu değil de seni gerçekten sevecek bir erkek bulacağın günü düşün derim. seni tanıyan birini bul. sonuçta namus iki bacak arasında değil dürüst olmak her zaman iyidir bekareti çok önemsemeyen insanlar var takma bu kadar. hatta bakireyim dediğin şaşırıyor insanlar artık. benim sevgilim çok şaşırmıştı mesela ve benimle birlikte olana kadar da bilmiyordu ama beni yine de seviyordu

seveceğim biri çıksa da karşıma evlensem de onunla sanki dokunamayacakmışım gibi geliyor
belki de hala o lanet adamı sevdiğim içindir

seveceğim biri çıksa da karşıma evlensem de onunla sanki dokunamayacakmışım gibi geliyor
belki de hala o lanet adamı sevdiğim içindir

Olsun canım şu anda öyle düşünüyorsun ,ama gececek merak etme..Bir kez aşık olunmuyor ...Mutlaka er ya da geç bir başkasına da aynı hislerle bağlanacaksın ..Korkma..

Olsun canım şu anda öyle düşünüyorsun ,ama gececek merak etme..Bir kez aşık olunmuyor ...Mutlaka er ya da geç bir başkasına da aynı hislerle bağlanacaksın ..Korkma..

inşallah ya Allaha her gün dua ediyorum gece gündüz
hayırlısı
şimdi moralim düzgün o kadar karmaşık ki bir dibe vuruyorum bir çıkıyorum

Korkmana gerek yok neler unutulmuyor neler geçmiyor..Bir süre sonra ister istemez hissizleşiyorsun:) Bir an evvel geçer hüznün dilerim mutlu olursun huzurlu olursun yeniden ve seni hayata yeniden bağlayacak düzgün insanla tanışırsın umarımm:)

unutturacak biri çıkar beni çok sever ben de hayata yeniden sarılırım belki

senin telefonlarını falan açmıyormu bu adam. açmıyorsa senin bilmediğini zannettiği msn adresinden kendini tanıtıp kafandaki soru işaretlerini niye bu duruma geldiğiniz ne bileyim ona söyleyip isteyipte söyleyemediğin şeyleri konuşmak için buluşmayı yada konuşmayı teklif etsen bu olanların sebebini öğrenirsen belki onu daha çabuk unutubilirsin. ilişkilerde ten uyumunun önemlidir belki bu uyumu yakalayamadı, sebep neyse açıklasın sana. eğer kendini daha iyi hisedeceksen.

ben kalkıp yanına gittim tek laf etmedi bana
tlf açmadı bitti bile demedi
mesajlarıma cevap vermedi artık ne yapsam boş anladım
yolu açık olsun bu gözyaşlarımın da bir bedeli olacaktır

ben kalkıp yanına gittim tek laf etmedi bana
tlf açmadı bitti bile demedi
mesajlarıma cevap vermedi artık ne yapsam boş anladım
yolu açık olsun bu gözyaşlarımın da bir bedeli olacaktır

Elbette olucak... Yeter ki sen üzme artık kendini. Mutlu olmaya çalış ileriye bak artık geçmişi düşünme.

iki gündür bir ferahlık bir huzur hissediyorum sonra suçluyorum kendimi sen acı çekmek zorundasın diyorum ve acılara dönüyorum daha da dibe atıyorum kendimi

iki gündür bir ferahlık bir huzur hissediyorum sonra suçluyorum kendimi sen acı çekmek zorundasın diyorum ve acılara dönüyorum daha da dibe atıyorum kendimi

canım senin acını taze tutma isteyişin onu unutmak istemediğin için değil mi,kalbine söz geçiremediğinden ya bir gün dönerse her şeyin yeri acısı bile taze kalsın diye...sen bu ilişkiyi kafanda bitirmeden bitmez canım unutma,önce akıl sonra kalp uzaklaşır.

Sen üzülme demek fayda etmeyecek belki.İlk sayfayı okudum sadece kusura bakma gözlerim ozuk çok okuyamadım.Seninle empati kurmaya çalışıyorum cidden piskolojin yıpranmış belli bu.Ailene bahsedemedin tabi içinde biriktiriyorsun.Yaşadığınız kimine göre hata kimine göre doğal. yani göreceli.Senin ne hissettiğin önemli bu durumda.Ailen bu durumu kaldıramayacak bir aileyse hemen düşünmeden kimseyle bence paylaşma.Bir piskoloğa görünürsen faydalı olur kesinlikle...Ama kendini seviyorsan bunu yap piskolojik yardım sandığından çok daha faydalı olur.Gelecek senin önünde güzel uzun bir ömür var ve bir gün bu üzüntüleri hatırlamayacağın günler yaşayacaksın. :) hayat inan o kadar kısa o kadar ani bitiyor ki bu günleri ağlayarak geçirmek sana sadece hüzün verir.Dediğimi bence muhakkak yap sonra istersen ailenle mi paylaşırsın yada her şeyi silip hayatına mı devam edersin hayat senin beden senin ruh senin.Vicdani hesaplaşmaların oluyor belliki gelenek görenek meselesi tabular...Ben senin yaşadığını yaşamadım ama anlamaya çalışıyorum.Umarım yardımcı olmuşumdur.Sadece erkeklere değil hayatta kimseye çok güvenemiyoruz ne yazık ki.Şunu unutma hayatta yalnızca ölümün çaresi yoktur.Kendini kirli hissetme tanrı senin kalbinin temizliğini görür.Ne der kutsal kitapta 'şüphesiz o sinlerde gizli olanları bilir'. Umarım kafanı şişirmedim.Allah kalbine göre versin mantığına göre versin :) sevgilerimle...

olan olmuş.kendini yiiyp bitirmen daha fazla kin beslemene ve bundan sonraki yaşantında hayatına giren herkezde güvensizliğine sebep olur....ve hata yapmana sebep olur.. kalk silkelen .. ama kesinlikle çevreni değiştir... ve odandaki bir çok eşyanın yerini değiştr aynı şekilde evinde ufak tefek değişklikler yap..bişeyler al demiyorum gücnz olmayabilir. koltukların falan tv nin yerini değiştir.. baştan bir temzlk yap evin içinde .. ama lütfen bismillah deyip başla lütfen yap bunu...yani temzlk yap evde değiştirebleceğn şeylerin yerlerini değiştir..... çok dua et .. yaptığının hata olduğunu biliyorsun bu çok güzel bişey bence... çevreni ortamnı yani kısacası o insanı hatırlatack şeylerden uzak dur bi zaman... aynaya baktığında zamanla yeni bir sen olacak karşındaki.. işte o vakit çevrendeki herkeze karşı güvensiz olmak istemiyorsan bunları yap... ama ilk kesinlikle bunu onunla konuşup kesnlikle bittiğine emin olman lazımki yarın tekrar bi sebepten dönüp hayatına girmek istedğinde ona karşı yumuşak olmayasın....

olayın okadar etkilediki beni baştan sona kadar bütün sayfaları birbir okudum .kimine göre hata kimine göre normal ama tabiki normal degil. ha sorarsan baana sen yaparmıydın die okadar sene beraber oldugum güvendgm biriyle bi noktadan sonra kendimizi tutamaz yapardık ama tabi yanlış bişe. öyle bi toplumda yaşıyoruzki. namus kavramı arayan erkek ler, namusum dedigi insanı ortada bırakabiliyor. yada yapıp yapıp kendi temiz aile kızı istiyoruz SORUYORUM ^ HANGİ YÜZLE ^ noluyo bu erkeklere yada onlara inanan biz kadınları kendimide katıyorum çünkü onları hepimiz şımartıyoruz. ama olan olmuş kendini yıpratma. unutma KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ o mutlu olcagını sanıyosa yanılıyo. senin canın yanarken o mutluysa suan eger merak etme bigün oda mutsuz olur. anlam veremiyorum madem bırakcan nie başkalrının hayatlarıyla oynuyosun çok zor bi durum RABBİM yardımcın olsun. üzme kendini

Aynen katılıyorum sana kimine hata kimine normal göreceli bir karam ama genele yani topluma göre tabiki hata.Senin gibi masumun kanına girmiş belli günahıonun boynuna zaten.Allah her şeyi görür.O kişi alabileceği en büyük günahı almış boynuna.Hayatını bundan sonra güzelleştirmek senin elinde.bak bu gün kandil bolca dua et.Duanın gücüne inan.Hz.Yusuf'u da kuyudan kurtaran Allahım seni de kurtarır bu acıdan. Güzel arkadaşım.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN BU ARADA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…