- Konu Sahibi offffpuffff
-
Bak canım sen yanlış düşünüyorsun.Eski nişanlın beraber olduğun senelerini verdiğin adam hiç anlamazmı o msjı atanın sen olduğunu,erkekler okadar da safcık değiller..düşün bi ,sana bi yerden tanışalım dese biri az çok tahmin edersin..mesala bi gizli no arasa biri arkdşlık isteği atıp tanışalım dese bile şüphelnirisn..bence o snein olduğunu az çok tahmin ediyo ve senle konuşmak istyo olabilir..bence bu kadar üzülme tabiki 1 ayda 1 yılda ondan kopman çok zor..öyle rahatlıcaksan konuş tbi sen bilirsin..ama napcaksan kendini üzmeden yap..[/QUO
bir msn vardı ben biliyordum gerçi şifresini değiştirdi
bu benim yazdığım başka msn ve ben beş yıldır ayakta uyuyormuşum haberim yoktu yani nerden anlayacak benim 5 yıldır bilmediğim msn çünkü
yok sildim açtığım adresi kapattım üzülüyorum her defasında çünkü bakmamak en iyisi
düşünmedim değil sitede de baktım ama sonra dedim ki kendime ben bunu biliyorum benim vicdanım bunu biliyor onu diktiremedikten sonra ne fayda
ben de istedim onun olmayı bu kararımın arkasında durmalıyım
hayatıma yeni gelecek olan insana bunları anlatacağım yalan üzerine kurulu bir şey istemiyorum
önceden de yazdığım gibi yolun başında söyleyeceğim ben yalanı sonra...
seveceğim biri çıksa da karşıma evlensem de onunla sanki dokunamayacakmışım gibi geliyor
belki de hala o lanet adamı sevdiğim içindir
Olsun canım şu anda öyle düşünüyorsun ,ama gececek merak etme..Bir kez aşık olunmuyor ...Mutlaka er ya da geç bir başkasına da aynı hislerle bağlanacaksın ..Korkma..
Korkmana gerek yok neler unutulmuyor neler geçmiyor..Bir süre sonra ister istemez hissizleşiyorsun:) Bir an evvel geçer hüznün dilerim mutlu olursun huzurlu olursun yeniden ve seni hayata yeniden bağlayacak düzgün insanla tanışırsın umarımm:)
ben kalkıp yanına gittim tek laf etmedi bana
tlf açmadı bitti bile demedi
mesajlarıma cevap vermedi artık ne yapsam boş anladım
yolu açık olsun bu gözyaşlarımın da bir bedeli olacaktır
iki gündür bir ferahlık bir huzur hissediyorum sonra suçluyorum kendimi sen acı çekmek zorundasın diyorum ve acılara dönüyorum daha da dibe atıyorum kendimi
olayın okadar etkilediki beni baştan sona kadar bütün sayfaları birbir okudum .kimine göre hata kimine göre normal ama tabiki normal degil. ha sorarsan baana sen yaparmıydın die okadar sene beraber oldugum güvendgm biriyle bi noktadan sonra kendimizi tutamaz yapardık ama tabi yanlış bişe. öyle bi toplumda yaşıyoruzki. namus kavramı arayan erkek ler, namusum dedigi insanı ortada bırakabiliyor. yada yapıp yapıp kendi temiz aile kızı istiyoruz SORUYORUM ^ HANGİ YÜZLE ^ noluyo bu erkeklere yada onlara inanan biz kadınları kendimide katıyorum çünkü onları hepimiz şımartıyoruz. ama olan olmuş kendini yıpratma. unutma KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ o mutlu olcagını sanıyosa yanılıyo. senin canın yanarken o mutluysa suan eger merak etme bigün oda mutsuz olur.anlam veremiyorum madem bırakcan nie başkalrının hayatlarıyla oynuyosun çok zor bi durum RABBİM yardımcın olsun. üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?