- Konu Sahibi offffpuffff
CANIM BENIM , GUZEL ARKADASIM
bak bu foruma girdim gireli ilk defa bana bukadar benziyen bir hikaye okudum.. resmen içim titredi.
bende yasadim aynisini hemde. severek yaptm , içim yandi kavruldu aylarca bunun pismanligiyla .
alnimdan öpüp karimsin dedi bana . ve o olandan sonra benden öyle bir uzaklastiki . bilirsin daha dün açmstim bi konu bununhakkinda tam olarak anlatmadm ama derdimiz ayni.
eyer o olay olmasaydi , güçlü olurduk .. ezdirmezdik kenddimizi asla
ama kendimizi onlara muhtaç hissettik. oyle hissediyoruz.
inan bana temizsin , bi çok insandan çok çok temizsin. ruhun da bedeninde hala temiz.
sen hala saf bir genç kizsin. namus, ar bunlar iki bacak arasinda olan seyler degildir. ben bunlari sana boyle kolayca söylüyorum ama ne acilar cekiyorum bende bilsn. ah o vicdan sizlamasini iyi bilirim.
üzülme ne olur.. senin gibiydim aynen , hor gözle bakardm nasil yapabilirler diye. AMA INSANIN BASINA OYLE BIR GELIYORKI ....
sevgi sevgi .. bunlari yaptiran hersey sevgi.
bosver ......... oluruna birak. vicdan azabini o çeksin . Allah yukarda , vicdanin kalbinde.
biliyorsunki severek yaptn, içine sine sine beraber oldun onunla . daha neler yasiyacaksn. uzuldugun için, saglikli dusunemiyorsun.
elbetteki güvenmeseydin daha iyi olurdu ama elden birsey gelmez olan olmus. kendini oldugun gibi kabul et , kendini sev. ne degistiki ?
bir bak bakalim ne degisti kendinde ? HIC BIR SEY
kulaktan dolma seylere inanma . biriyle severek , inanarak beraber olmak kötü kiz olmak demek degildir. ASLA DEMEK DEGILDIR.
BUNU DA HERKEZ BÖYLE BILSIN. seni kendinden baskasi da ASLA yargiliyamaz![]()
bazı şeyler geride kalabiliyor o insanı o kadar mükemmelleştirmişim ki ben gözümde eksilerini görememişim şimdi görüyorum kendime kızıyorum bu adama güvendim kendimi teslim ettim
gelecekten korkuyorum hayatıma devam edememekten ben birini sevememekten güvenememekten korkuyorum
belki seveceğim tekrar hep korkacağım ama
bu beyefendi de ne kadar namus düşkünüydü bir kere bir soru sormuştum da yanlış anlayıp kavga çıkarmıştı offfpufff sen bakire değil misin diye ne garip di mi ne büyük çelişki