İçimden gelen...

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
Merhaba kızlar, bi arkadaşım benden hoslandigini söyledi ve benimde ona olan duygularımı sordu . İçimden gelenleri söyledim yani ona karşı iyi şeyler hissettigimi .. benden hoşlanıp hoslanmadgimi sordu ve ne hissediyorsan o dedim . Açık açık evet bende öyle sanırım dedim. Aramızda çok iyi ve bunu olduğu gibi söyledim. Fakat doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Yani keşke birsey demeseydim mi acaba diye düşünüyorum. . Siz olsanız ne yapardınız düşüncelerimi saklamamam dogrumu yanlış mı ?

Sonuçta ilk o söylemiş. Sende belli etmişsin ki senin cevabını tahmin etmiş. Yapacak birşey yok. Kendini akışına bırak.

Hoşlanıyorsan neden açıkça söylemedin ki anlamadım zor lokmayı mı oynuyorsun? :)

Hoşlanıyorsan neden açıkça söylemedin ki anlamadım zor lokmayı mı oynuyorsun? :)
O itiraf ettikten sonra bana sorduğunda evet galiba dedim. Açıkça söyledim yani ama , ne bileyim grur yapıyorum sanırım . Yani hemen atladı gibi dusunmesinden korkuyorum

Ben hayat felsefesi olarak karşımdakine içimden geçeni,kendi fikrimi sunarım,açık olmak hayatı kolaylaştırır.İyi yapmışsın :)

sana duygularını söyleyen bir erkek arkadaş mı ,
ilk okudugumda bir kız söyledi sandım ,

ne hissediyorsan onu söyleseydin aşk güzel şey

Ben hayat felsefesi olarak karşımdakine içimden geçeni,kendi fikrimi sunarım,açık olmak hayatı kolaylaştırır.İyi yapmışsın :)
Evet aslında benimde felsefem içimden ne geliyorsa kendimi kasmadan söylemek. Şimdi ne olduğumuz belli değil ama en azından karşılıklı hislerimizi paylasmis olduk.

İçinden geçenleri söylemişsin işte ne güzel. Peki son durum ne sevgili oldunuz mu .

İçinden geçenleri söylemişsin işte ne güzel. Peki son durum ne sevgili oldunuz mu .
Hayır sevgili değiliz . Bilmiyorum yani. Dün biraradaydik dersle alakali. Akşam olunca mesaj yoluyla itiraf etti zaten. Açık açık beni beğendiğini itiraf etti bende ettim işte . Canım falan diyor . Bır adı yok şimdilik. Nasıl olacak bende bilmiyorum :)

Çok sık gorusemiyoruz ayrıca aramızda 40 dklik bır yol var mesafe olarak. Sevgili olurmuyuz olsa nasıl olur bilemiyorum çok az bi uzaklık sorunu var ....

Olursunuz zamanla , mesafeler önemli değildir 40 dk dediğin nedir insanlar ülkeler arası yıllarca yürütüyorlar.

Olursunuz zamanla , mesafeler önemli değildir 40 dk dediğin nedir insanlar ülkeler arası yıllarca yürütüyorlar.
Evet haklısınız . Bu arada benim açtığım konuda atladığım bır yer olmuş. Bır sıkıntı daha var ki oda evlenip ayrılmış olmam... bunu bilmiyor. Pat diyede söyleyemem. Çünkü çok yeni ve ne dusunecegini bilemem . Benden ciddi anlamda hoşlanıyor bunu biliyorum ama korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…