O itiraf ettikten sonra bana sorduğunda evet galiba dedim. Açıkça söyledim yani ama , ne bileyim grur yapıyorum sanırım . Yani hemen atladı gibi dusunmesinden korkuyorumHoşlanıyorsan neden açıkça söylemedin ki anlamadım zor lokmayı mı oynuyorsun? :)
Demi bende öyle diyorum ama yanlış anlaşılmak istemiyorum sanki dünden raziymis moduna girmek gibi olmamıştır inşSonuçta ilk o söylemiş. Sende belli etmişsin ki senin cevabını tahmin etmiş. Yapacak birşey yok. Kendini akışına bırak.
Evet haklısınızNeden yanlis olsunmus soylemeseydin de keske soyleseydim diye kendini yerdin..
işte cevap tam olarak burada benceBen hayat felsefesi olarak karşımdakine içimden geçeni,kendi fikrimi sunarım,açık olmak hayatı kolaylaştırır.İyi yapmışsın :)
Evet aslında benimde felsefem içimden ne geliyorsa kendimi kasmadan söylemek. Şimdi ne olduğumuz belli değil ama en azından karşılıklı hislerimizi paylasmis olduk.Ben hayat felsefesi olarak karşımdakine içimden geçeni,kendi fikrimi sunarım,açık olmak hayatı kolaylaştırır.İyi yapmışsın :)
Evet erkek arkadaşım :)sana duygularını söyleyen bir erkek arkadaş mı ,
ilk okudugumda bir kız söyledi sandım ,
ne hissediyorsan onu söyleseydin aşk güzel şey
Teşekkürler :)işte cevap tam olarak burada benceEsraedge
tam konu başlığı gibi içinden geleni söylemişsin.yanlış bir şey yok ortada
Hayır sevgili değiliz . Bilmiyorum yani. Dün biraradaydik dersle alakali. Akşam olunca mesaj yoluyla itiraf etti zaten. Açık açık beni beğendiğini itiraf etti bende ettim işte . Canım falan diyor . Bır adı yok şimdilik. Nasıl olacak bende bilmiyorum :)İçinden geçenleri söylemişsin işte ne güzel. Peki son durum ne sevgili oldunuz mu .
Olursunuz zamanla , mesafeler önemli değildir 40 dk dediğin nedir insanlar ülkeler arası yıllarca yürütüyorlar.Hayır sevgili değiliz . Bilmiyorum yani. Dün biraradaydik dersle alakali. Akşam olunca mesaj yoluyla itiraf etti zaten. Açık açık beni beğendiğini itiraf etti bende ettim işte . Canım falan diyor . Bır adı yok şimdilik. Nasıl olacak bende bilmiyorum :)
Evet haklısınız . Bu arada benim açtığım konuda atladığım bır yer olmuş. Bır sıkıntı daha var ki oda evlenip ayrılmış olmam... bunu bilmiyor. Pat diyede söyleyemem. Çünkü çok yeni ve ne dusunecegini bilemem . Benden ciddi anlamda hoşlanıyor bunu biliyorum ama korkuyorum daOlursunuz zamanla , mesafeler önemli değildir 40 dk dediğin nedir insanlar ülkeler arası yıllarca yürütüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?