İçimden gelmiyor.

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
18
33
Herkese merhaba,
1.5 senelik evliyiz. Eşimin babası bizim hiç bir anımızda yanımızda olmayan eşim aramazsa arayıp nasılsın oğlum demeyen bir ebeveyn. Tüm bunlara rağmen eve yemeğe çağırmıştım kapıdan içeri girer girmez ben senin baban değilim haberin olsun dedi. Bundan seneler öncede bana yaptığı farklı bi saçmalık vardı. Toplasanız 2 kez diyaloğum oldu ikiside fiyasko. Benim yaşadığım o an ki şoku düşünün tabi. Eşimin kan bağı olması dışında cok doğru benim hiç bir şeyim değil olamazda zaten.Ben evime gelen bir misafir olarak saygıda kusur etmeyerek uğurladım bir daha da asla görüşmedim . Neyse eşim müsait bi zamanda konuşmuş ben öyle demek istemedim bla bla. Hayatımda asla bir eksiklik duymuyorum zaten ama eşim adına üzülüyorum böyle olsun istemezdi biliyorum bide bunun yanında varlığıyla yokluğu bir olan adama neden bir türlü yaranamadım acaba diye kendi kendimi düşünürken buldum arkadaşımın düğün org. gittik orada kayınbabası ile öyle güzel dans ettiler öyle güzel baba kız ilişkileri vardı ki acaba ben nerede yanlış yaptım diye düşündüm o an. Halbuki adama karşı güleryüzümü saygımı asla eksiltmedim. O yedi yabancı gibi eve
Geldiğinde bile bi kuru hayırlı olsunla üstüne saçma bi üslupla konuşup çekti gitti. Eşim tutturdu bayramda babanneme gideceğim diye babasıda orada olacak acıkcası yüzyüze gelmek istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?

arkadaşımın düğün org. gittik orada kayınbabası ile öyle güzel dans ettiler öyle güzel baba kız ilişkileri vardı ki acaba ben nerede yanlış yaptım diye düşündüm
Gerçekten Allah başka dert vermesin konu sahibi .
Evet sizin babanız değil denk gelince sizde ona göre davranırsanız . Eşinize uzuluyorsunuz falan bahane bence. Denk gelince oturur kalkarsıniz nedir yani ? Kocaman kadinsiniz size babalık yapacak hali yok zaten kimsenin

Gerçekten Allah başka dert vermesin konu sahibi .
Evet sizin babanız değil denk gelince sizde ona göre davranırsanız . Eşinize uzuluyorsunuz falan bahane bence. Denk gelince oturur kalkarsıniz nedir yani ? Kocaman kadinsiniz size babalık yapacak hali yok zaten kimsenin
Amin Allah sizede küçümsediğimiz dertlerden büyük dert vermesin inşallah.
Hangisi bahane mesela?
Ben zaten kendimi babasız hissediyorum mu dedim? Bi sıkıntı olarak gördüm ve yazdım. Önemsiz görüyorsanız hamile hamile konuma vakit ayırıp kendinizi sıkmayın boşuna. Tşk

Hep yaziyorum kimseye elalemden anne baba olmazzz. Bir ufak sürtüşmeye bakar, bir minik anlaşmazliga bakar.
O milletin içinde "anne-kiz baba-kiz" gosterisi yapanlar icin de geçerli. Ha gösteri bile olsa iyi gercekten iyi davraniyorlarsa yine iyi bir şey tabi.

Yerinizde olsam "babam olarak gormedim hiç zaten" derdim. Takmazdim. Siz de susup durmayin o kadar.

8 yillik evliyim. Eşimin anne babasina anne ve baba demedim, mesafeliyim yaranmaya calişmadim hiç. Ziyaretlerde de yüzlerini gormek istemiyorum diyip huzur kaçirmadim ama eşimin yaninda oldum ben de gittim zaten zirt pirt gitmiyoruz.

Cok ciddi bir mevzu olmadikca ben gorusmek istemiyorum diyip devamli eşinizi aile icinde yalniz birakmaniz evliliginize de kotu yansiyabilir.

Amin Allah sizede küçümsediğimiz dertlerden büyük dert vermesin inşallah.
Hangisi bahane mesela?
Ben zaten kendimi babasız hissediyorum mu dedim? Bi sıkıntı olarak gördüm ve yazdım. Önemsiz görüyorsanız hamile hamile konuma vakit ayırıp kendinizi sıkmayın boşuna. Tşk
Canim yazmak istiyordu yazdım . Kucumseyebilirim çünkü kayınbabam on kayınvalide gucundedir. Çok değişik lafları vardı . Ama ben sizin gibi olayları abartıp bayramda bile eşimin gormesinden rahatsızlık duymadım .kendim de görüşüyorum . Bana sen benim kızım değilsin dese doğru söylüyorsun sende benim babam değilsin oğlunla evlendim der geçerim . Abartmam sizin gibi . Eşine üzülen ve değer veren biri de bence en ufak lafın arkasından bu kadar gitmez . Ben tehlikeli olduğunuzu düşünüyorum

Sanki fazla beklentiye girip hayal kirikligina ugramissiniz. Adamin kendi oğluna yakinlik kurdugu yok. Size hic olmaz. Esiniz ailesini bir kac saat görmek istese engel olmayin. Surat da asmayin. Mesafenizi koruyun
Kesinlikle öyle oldu. Önemsedim. Bizimde gelinlerimiz var kayınbaba gelin ilişkisini biliyorum bende yemeğe geleceği gün özendim. Salaklık bende düğüne zahmet edip gelmemiş eve niye çağırıyorsun ?

Yine aynı patavatsızlıkları ve saygısızlıkları yapacak gibi gibi?
Bayram ziyareti sonuçta. Gerçi orada nasıl oluyor bilmiyorum biz bayram ziyaretlerinde yakın akrabaya gittiysek servise falan yardım etme bahanesiyle mutfakta gençlerle sohbet ediyoruz en kötü öyle yaparsınız. Patavatsızlik ederse de cevabını verin. Kendi oğluna hayrı olmayan adamı çok büyütüyorsunuz.

Hep yaziyorum kimseye elalemden anne baba olmazzz. Bir ufak sürtüşmeye bakar, bir minik anlaşmazliga bakar.
O milletin içinde "anne-kiz baba-kiz" gosterisi yapanlar icin de geçerli. Ha gösteri bile olsa iyi gercekten iyi davraniyorlarsa yine iyi bir şey tabi.

Yerinizde olsam "babam olarak gormedim hiç zaten" derdim. Takmazdim. Siz de susup durmayin o kadar.

8 yillik evliyim. Eşimin anne babasina anne ve baba demedim, mesafeliyim yaranmaya calişmadim hiç. Ziyaretlerde de yüzlerini gormek istemiyorum diyip huzur kaçirmadim ama eşimin yaninda oldum ben de gittim zaten zirt pirt gitmiyoruz.

Cok ciddi bir mevzu olmadikca ben gorusmek istemiyorum diyip eşinizi devamli eşinizi aile icinde yalniz birakmaniz evliliginize de kotu yansiyabilir.
Eşimin anne ve baba tarafı genel itibariyle değişik. Elimden geldiğince adapte olmaya çalışıyorum ama yok yani bazen içim almıyor artık

Canim yazmak istiyordu yazdım . Kucumseyebilirim çünkü kayınbabam on kayınvalide gucundedir. Çok değişik lafları vardı . Ama ben sizin gibi olayları abartıp bayramda bile eşimin gormesinden rahatsızlık duymadım .kendim de görüşüyorum . Bana sen benim kızım değilsin dese doğru söylüyorsun sende benim babam değilsin oğlunla evlendim der geçerim . Abartmam sizin gibi . Eşine üzülen ve değer veren biri de bence en ufak lafın arkasından bu kadar gitmez . Ben tehlikeli olduğunuzu düşünüyorum
Cok düşünmeyin çocuğunuzu etkilemesin bu Hüsnü kuruntular :))

Bayram ziyareti sonuçta. Gerçi orada nasıl oluyor bilmiyorum biz bayram ziyaretlerinde yakın akrabaya gittiysek servise falan yardım etme bahanesiyle mutfakta gençlerle sohbet ediyoruz en kötü öyle yaparsınız. Patavatsızlik ederse de cevabını verin. Kendi oğluna hayrı olmayan adamı çok büyütüyorsunuz.
Kesinlikle o konuda kendime çok kızıyorum yada bir bahane bulur ve gitmem

Back
X