İçimden istemsizce annem ölürse ölücek gibi şeyler geçiyor😔

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
İki gündür içimden durduk yere istemsizce anne ölücek mi ölürse ölücek gibi şeyler geçiyor sonra dua ediyorum korktugum içinde sanki daha çok geçmeye başladı gibi hamileyim de duygusalım korkmaya başladım içime doğmak gibi bişey olmaz değil mi iki gündür istemsizce içimden geçiyo

Hormonların verdiği duygusallık ve psikolojiyle vesvese ediyorsun bence. Aklını meşgul edecek birşeyler bulsan iyi olur bütün gün kendini dinlemekten olabilir.

Kendinizi telkin edemediğiniz yerde bir uzmandan destek alın. Benim d e alıma gelmişti. Kendim öleceğimi düşünüyordum. Yaptığım her işi son kez yapıyormuşum gibi hissediyordum. Her şeyin kötüsünü düşünmeye başlamıştım. Sadece terapiyle düzeldi.

Hamileyken sürekli kardeşlerimi düşünürdum o şekilde (dile getirmek istemiyorum) hatta bilhassa kardeşle ilgili türküler dinleyip uğuna uğuna ağladığımı bilirim. Bir de kendimi ölmüş gibi düşünüp ona da ağlıyordum hamilelik bitti geçti o düşünceler şükür

İnşallah durduk yere nerden çıktı bu düşünce korktukça da daha çok dilime dolandı
Hamileyken şeytan çok vesvese verirmis bütün hamileliğimi kendime ben ölücem bebeğimi goremicem diye zehir ettim o kadar emindim ki öleceğimizi eşime ben olcem bebek doğunca sen sakın evlenme dedimşimdi gülüyorum ne güzel günlerimi mahfetmisim

Bende rüyamda babamın öldüğünü görmüştüm.
Baya baya gerçek gibi. Cenazesini, ağladığımı, sonra evine gidip bulamadığını.
Gerçekten bir ay o psikolojiden çıkamadım.
Zamanla geçecektir.

Bazen uykuya dalarken saçma alakasız şeyler geçer beynimizden, bence bu beynin savunma mekanizması sonuçta gün içinde durmadan çalışıyor. Uykuda dinlenecek, uykuya dalmadan önce bi enerji boşaltımı lazım. Bu evrede de alakasız şeyler gündeme gelebilir. Bunları kabul ederek akıp gitmesine izin verin. Gaybı yalnızca Allah bilir, dua ederek vesveseden arının. Yapamıyorsanız bir uzmandan tedavi görün

Evham yapiyorsunuz.

Allahım korusun inşallah arkadaşım.

Biliyorum kolay değil,sakin olmaya çalışın. Az kaldı o yüzden içten içe panikliyorsunuz sanırım.

Bol bol dua edin.

Allahım yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah.

Allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…