- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İstemsizce ölürse ölücek gibi geçmeye başladı korkmaya başladım içime doğmak gibi bişey olmaz dimiAnneliğin verdiği duygusallıktır canım rahat ol.
Hamileyken sürekli kardeşlerimi düşünürdum o şekilde (dile getirmek istemiyorum) hatta bilhassa kardeşle ilgili türküler dinleyip uğuna uğuna ağladığımı bilirim. Bir de kendimi ölmüş gibi düşünüp ona da ağlıyordumİki gündür içimden durduk yere istemsizce anne ölücek mi ölürse ölücek gibi şeyler geçiyor sonra dua ediyorum korktugum içinde sanki daha çok geçmeye başladı gibi hamileyim de duygusalım korkmaya başladım içime doğmak gibi bişey olmaz değil mi iki gündür istemsizce içimden geçiyo
İnşallah durduk yere nerden çıktı bu düşünceBende bi ara hep annemin ölümünü düşünürdüm çok.korkardim düşüncesinden bile Bir şey olmayacak canım korkma
Hamileyken şeytan çok vesvese verirmis bütün hamileliğimi kendime ben ölücem bebeğimi goremicem diye zehir ettim o kadar emindim ki öleceğimizi eşime ben olcem bebek doğunca sen sakın evlenme dedimİnşallah durduk yere nerden çıktı bu düşüncekorktukça da daha çok dilime dolandı
İki gündür içimden durduk yere istemsizce anne ölücek mi ölürse ölücek gibi şeyler geçiyor sonra dua ediyorum korktugum içinde sanki daha çok geçmeye başladı gibi hamileyim de duygusalım korkmaya başladım içime doğmak gibi bişey olmaz değil mi iki gündür istemsizce içimden geçiyo
Evham yapiyorsunuz.İki gündür içimden durduk yere istemsizce anne ölücek mi ölürse ölücek gibi şeyler geçiyor sonra dua ediyorum korktugum içinde sanki daha çok geçmeye başladı gibi hamileyim de duygusalım korkmaya başladım içime doğmak gibi bişey olmaz değil mi iki gündür istemsizce içimden geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?