İçime ata ata bir hal oldum:(

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.097
798
36
Bütün derdimi içime attim hepsini ve içimden cikaramiyorum patliycam artikk.. Ama burada ben derdimi anlatamiyorum! Hic kimseye de anlatamiyorum ve kimsede beni hic anlamiyor!! Anlamak istemiyor!! o kadar dünya kadar derdim var hemde ayri ayri dert!! hangi birini anlatayimm bi isitme engellinjn derdi cok fazla mi olur...
Anlatsam koskoca bir roman kitabi olur.

Derdini söylemeyen derman bulamaz derler.
Böyle kendi içine atarak olmaz. Sonra kendini atacak yer bulamazsın.
Burada bir sürü insanız. Belki birimizin faydası dokunur.

Yaz o zaman.. Biz seni dinleriz.

konuş, anlat çözüm getiremezsek bile sen içinden attığın için rahatlarsın

Anlatırsan anlayabilecek kapasitedeyiz.

Çevrendeki herkese böyle yaklaşıyorsan anlayamazlar tabiki

Benim derdim çok ama çocukken çok zor günler yasadim hala bunun etkisindeyim.. Unutamadim. Aklima geldikçe birşey yapasim geliyor sanki intikam alicam gibi bunu da yapamiyorum bide çok fazla temiz saf biriyim bu yüzden çok şeyler kaybediyorum. Herşey üst üstüne geldi.. Arkadasim da yok. Hic biseyim de yok facemde yok hic. Yapyalniz hissediyorum. Ben işitme engelliyim ben anlatamadigim için benden herkes uzak duruyor. Kaçıyorlar üzülüyorum bende benim neyim var ki diyorum. Düzgün anlatamiyorum. Çok uzun da anlatamiyorum. Yasadiklarim çok agir geliyor bana. Ne bilim vücudun kaldiramiyor.. 3 ay öncede bebeğimi de kaybettim iki kat aci cekiyorum. Yüreğim çok yaniyor. Sanirim bu gidişle hasta olucam konusasim da gelmiyor anlatabiliyor muyum?? Daha önce buna benzer konu da actim destek bulamadim.. Of ya patliycam artik

bunun iştime engelli olmanla ilgili olduğuna emin misin?
çocukluğunda yaşadığın talihsiz dışlanmalar hala etkilediği için acaba sen insanlardan kaçıyor olabilir misin?
benim iş arkadaşım da işitme engelli, yanı başımda oturmasına rağmen bazen duyamıyor beni ama muhabbet ettiğimizde bize katılabiliyor aklımızın ucundan dahi geçmedi onu dışlamak falan aksine o da rahat duysun muhabbete dahil olsun diye sesimizin tonunu yükselterek konuşuyoruz

Keşke böle arkadaş olsa mizmiz konuşuyorlar kendi aralarında.. Ben duymayayim diye.. Halada yasiyorum bunu. Anlayan çok çekişen var benle. Ben ne yaptim diyorum ama işde. Çok şeyler yasadim çok sadece bunla degil

Keşke böle arkadaş olsa mizmiz konuşuyorlar kendi aralarında.. Ben duymayayim diye.. Halada yasiyorum bunu. Anlayan çok çekişen var benle. Ben ne yaptim diyorum ama işde. Çok şeyler yasadim çok sadece bunla degil
peki kıskançlık olabilir mi, çekemedikleri için böyle davranıyor olabilirler mi
mesela onlar bekarsa ve sen evlisin bu yüzden bile kıskanıyor olabilirler
ya bilemiyorum ya da ben yakıştıramıyorum insanlara böylesi vicdansızlığı sırf işitme engelli diye birini dışlamak insanlık dışı geliyor

İşitme cihazı mı kullanıyorsun ? "Aralarında mız mız konuşuyorlar ben duymayayım diye " demişsin buna dayanarak sordum.
Eşinle aran nasıl ?

Doğuştan işitme engelli değilsin sanirim. Cümlelerin çok düzgün.

İşitme engelin ne derece peki

İşaret dili biliyor musun

saygısız ve sevgisiz insanlarla emin olun sadece siz karşılaşmıyorsunuz bir çoğumuz farklı zamanlarda bu tarz saygısızlıklara maruz kalıyoruz zannetmeyin ki onların yanına kar kalacak , hepimiz üzülürüz seviniriz hasta oluruz hata yaparız gunah işleriz insanız işte sizinki de aynı insani bir durum bunu anlama kapasitesine sahip olmayanlar zaten sizinle neden iletişime geçsin? siz bunları niye isteyesiniz? öz güveninizi yitirmeyin bu tarz insanlar yüzünden aksine girişken olun

işitme engellisin diye seni mi sucluyorlar . allah öyle insanlara bela okumayacam doqru yola koysun sende uzülme şukret allah sana herkesi sınamak için bi dert verir tabi yaşamayan bilemez benimde pek konuşmaya hakkım yok herkese herseye inat mutlu ol kardeşim

Sakin burdakilere bir sey anlatma cozum yerine ancak yadirgasinlar oyle pislik insanlar bunlar derdini anlatirsin dertli yaparlar deli yapar lar seni ...

Eşinle aran mükemmel arkadaşım daha ne istiyorsun, düğünün de dört dörtlük yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…