Sakin burdakilere bir sey anlatma cozum yerine ancak yadirgasinlar oyle pislik insanlar bunlar derdini anlatirsin dertli yaparlar deli yapar lar seni ...
Olmaz mii?? İşitme engelliler evlenemezmiss ben çok cektimm ben çok.peki kıskançlık olabilir mi, çekemedikleri için böyle davranıyor olabilirler mi
mesela onlar bekarsa ve sen evlisin bu yüzden bile kıskanıyor olabilirler
ya bilemiyorum ya da ben yakıştıramıyorum insanlara böylesi vicdansızlığı sırf işitme engelli diye birini dışlamak insanlık dışı geliyor
İnanmiyorsun galiba. %52 isitime kaybim var. Sonradan işitme kaybiyim ben çok kitap okudumn ondan çok şükür düzgün.. Takip ediyorum okuyorum birşeyler..Doğuştan işitme engelli değilsin sanirim. Cümlelerin çok düzgün.
İşitme engelin ne derece peki
İşaret dili biliyor musun
Ne gibi özel.. ?İşitme engelli insanları hep çok özel bulmuşumdur
Allaha çok şükür.Eşinle aran mükemmel arkadaşım daha ne istiyorsun, düğünün de dört dörtlük yapılmış.
Ne gibi özel.. ?
İnanmiyorsun galiba. %52 isitime kaybim var. Sonradan işitme kaybiyim ben çok kitap okudumn ondan çok şükür düzgün.. Takip ediyorum okuyorum birşeyler..
Eşini ve onun ailesini sevip sayman çok güzel. Ama kendi aileni yok sayma derim ben. Hele anneni; bir sakin ol, anlamaya çalış onu neymiş derdi, neden karışmak zorunda hissediyormuş kendini bir anla. Yavrusunu korumak istiyor olamaz mı? Senin göremediğin birşeyleri görüyor olamaz mı? Sakin ol ve ailenle ne yaşıyor olursan ol eşini ve onun ailesini buna fazla karıştırma, haberdar etme. Kimse kimsenin herşeyi olamaz unutma bunu.Bu arada annem evliliğine karisiyor diye baslik mi acsam bilmiyorum
Çok üzerime geliyor annem evliliğime..
Huzursuz hissetmeye neden oluyor.
Eşime bi suru şey yapti.
Dedim ki damadina sakin birşey deme o sana hc bisey demedi..
Esim ben gitmem annene çok laf etti.
Yani annem tam kaynanalik yapiyor çok çekti annemden esimde..
Sonunda çok iyi fircaladim annemi
Evliliğime karisma huzurumu bozma dedim cikistim.
Artik bana gina geldi..
Hic bisey anlatmiyorum anneme hic.
Hakli konustum. Beni doldurmaya calisiyor ben doldurusuna gelmiyorum.
Annem hic karismasa çok şükür bu evlilkte huzurlu ve mutluyum . Evlilikte eşimin tarafina tutuyorum. Sadece ailemiz esim ve ben. Gelecek cocuklar... O kadar.
Annemi seviyorum esimi sayarim onun ailesini de kendine karistirmiyorum..Eşini ve onun ailesini sevip sayman çok güzel. Ama kendi aileni yok sayma derim ben. Hele anneni; bir sakin ol, anlamaya çalış onu neymiş derdi, neden karışmak zorunda hissediyormuş kendini bir anla. Yavrusunu korumak istiyor olamaz mı? Senin göremediğin birşeyleri görüyor olamaz mı? Sakin ol ve ailenle ne yaşıyor olursan ol eşini ve onun ailesini buna fazla karıştırma, haberdar etme. Kimse kimsenin herşeyi olamaz unutma bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?