- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Kizlar bisey soracam bilgisi olanlar lutfen cevap yazsin. Benim eşim geçen aralik ayinda atamasi oldu memur olarak. Yani henüz 1 senesi bitmis degil. Biz esimle 1 sene oldu evleneli. Benim annemler 2.ci evi aldilar ve annem o 2.ci evi benim uzerime tapuladi tabi esim ilk başta bu iş mevzusu olmadigi icin sorun etmedi.simdi esim ise baslarken mal bildirimi yapmasi gerekiyordu. Zaten evimiz vs hicbiseyimiz olmadigi icin esimde uzerimize bisey yok diye bildirmiş aslinda hic aklina bile gelmemis benim uzerime ev oldugu. Gecen nisan ayinda kurumda araştırma yapilmis benim adima ev oldugu ortaya cikmis ve esime bunu bildirmisler. Bu durum Ankaraya kadar uzanmis, esimde bunu bildirdi tabi. Neyse asil konuya geleyim bugün esime bildirim gelmiş sorusturma baslatmislar mahkemeye verilmiş, bildirmedigi icin. Esimin 1 senesi bitmedigi icin isten men edilme gibi bir durumu varmis. Isin kotu tarafi da eşimin ailesinin bundan haberi yok. Kp duyqrsa kiyameti koparir. Duydugumdan beri moralim cok bozuk zaten baska sorunlarimiz da var. Kizlar size sormak istedigim sizce bu durum nasil sonuclanir??? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplarlarsa cok sevinirim