- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Beeen benim var :) tatlım esime sordum birşey cikmaz ondan ama bir avukattan görüş alsinlar diyor her türlü annesinin aldığı ispatlanabilir dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizz sen buralar :)) ayy canim insallah bisey cikmaz yaa yoksa benim kv ve kp i sen biliyorsun kiyqmeti koparirlar bide üstüne eşim işsiz kaliriz ortada. Esim yarin savunmasini verecek inşallah hicbir sorun cikmazBeeen benim var :) tatlım esime sordum birşey cikmaz ondan ama bir avukattan görüş alsinlar diyor her türlü annesinin aldığı ispatlanabilir dedi
Aynen cnm dedigin gibi. Esim altinlarimin gramina kadar bildirmisti ama iste benim adima ev oldugu hic aklina gelmemis o siradaSorun ev alınması değil arkadaşlar sorun bildirilmemesi. Yoksa isterse yat alır ama bildirmek şartıyla. Altını bile gram gram yazıyoruz, kredi kartı borcumuza kadar yazıyoruz
Evet cok haklisiniz cezaevi kurumu olunca zorlasiyor is. Ama tapu tarihi zaten belli olmaz mi ise girmeden once oldugu? Esim yarin savunmasini yapacak onu da yazacam savunmama dedi ama yinede insan korkuyo dediginiz gibi daha asaleti tasdik olmadı o bozuyo isiCezaevi olunca göze batıyor. Mantık acaba rüşvet mi aldı mantığı ama ev işe girmeden önce senin üzerin yapılmışsa haberim yoktu dese de yırtar bence. Ama işe girdikten sonra ev senin üzerine oldu ve bildirilmediyse, acaba rüşvetle mi alındı, bak bir de karısının üzerine yapmış dikkat çekmesin diye, diyerek olayı irdelerler. Yanlış anlama eşin almıştır demiyorum da mal bildirimindeki mantık o işte. Ya zimmetine para geçirmek ya da rüşvet gibi durumlara karşı bir önlem. Eşinin asaleti tasdik olmadığı için işiniz biraz daha zor ama inşallah zarar görmezsiniz
Olabilir dalgınlık işte. Borcunu kendi ödemeyince de insanın aklına gelmeyebilir. Kredi borcu filan olsa her ay ödediği şeyi unutmazdı. İnsanlık haliAynen cnm dedigin gibi. Esim altinlarimin gramina kadar bildirmisti ama iste benim adima ev oldugu hic aklina gelmemis o sirada![]()
Memuriyetten önce ise bu zaten tarihi bellidir o zaman aklanır. Sonuçta soruşturma da bunu ortaya çıkması için. İkinci sorun madem öyle niye yazmadın derler. Bilmiyordum ya da borcunu ödemedim sadece resmiyette bir tapuolduğu için aklıma bile gelmedi desin.Evet cok haklisiniz cezaevi kurumu olunca zorlasiyor is. Ama tapu tarihi zaten belli olmaz mi ise girmeden once oldugu? Esim yarin savunmasini yapacak onu da yazacam savunmama dedi ama yinede insan korkuyo dediginiz gibi daha asaleti tasdik olmadı o bozuyo isi
Gerçekten mi? O kadar mutlu hissettim ki bir an kendimi :)) Allah sizden razi olsun. Esimle zaten su an birbirimizden uzaktayiz onun hasreti sikintilar bi taraftan, bi yandan da gebeligimle ilgili sorunlar, bi taraftanda ailevi sorumlar bide üstüne bugun ortaya cikan bu üzücü durum bizi cok zorluyor. Dua edin lutfen. Ama beni bi an icin cok mutlu ettiniz.Hisleriniz kuvvetli midir normalde peki?Ben hissediyorum Allah'ın izniyle inşallah kötü birşey olmayacak
Evet haklisiniz savunmasinda boyle yazmasini soyleyecem, benim bi yandan icimi azda olsa ferahlatan tapudaki tarih ama yinede devlet ve yasalar işin icine girince korkutorum acikcasi. Sucsuzken suclu gibi duruma dusmek varMemuriyetten önce ise bu zaten tarihi bellidir o zaman aklanır. Sonuçta soruşturma da bunu ortaya çıkması için. İkinci sorun madem öyle niye yazmadın derler. Bilmiyordum ya da borcunu ödemedim sadece resmiyette bir tapuolduğu için aklıma bile gelmedi desin.
Evet canım rabbimin izniyle pek yanıldığım olmazGerçekten mi? O kadar mutlu hissettim ki bir an kendimi :)) Allah sizden razi olsun. Esimle zaten su an birbirimizden uzaktayiz onun hasreti sikintilar bi taraftan, bi yandan da gebeligimle ilgili sorunlar, bi taraftanda ailevi sorumlar bide üstüne bugun ortaya cikan bu üzücü durum bizi cok zorluyor. Dua edin lutfen. Ama beni bi an icin cok mutlu ettiniz.Hisleriniz kuvvetli midir normalde peki?
Kizz sen buralar :)) ayy canim insallah bisey cikmaz yaa yoksa benim kv ve kp i sen biliyorsun kiyqmeti koparirlar bide üstüne eşim işsiz kaliriz ortada. Esim yarin savunmasini verecek inşallah hicbir sorun cikmaz
Okuyucam canim Ya Muteali yi insallah bol bol. Allah razi olsun canim insallah guzel haberlerimi yazarim buraya :))Evet canım rabbimin izniyle pek yanıldığım olmaz
Kendini heder etme artık çünkü bebeğin de hissediyor birde ya müteali esmasını oku bu esma devlet kapısında işin hallolması için etkili
Hayırlı haberini bekliyoruz artık yat annesi bebiş dinlensin
Inşallah canım yaa :))Kokunu aldim :) memurluktan atilmak o kadar kolay değil be kuzum hem zaten aciklanmayacak birşey de degil cok sukur
Canim işte benim yeni soyadimla tapu yapildi yani evlendikten sonra
Savunmasında memurluktan önce tapunun olduğunu yazsın eşin .tapunun fotokopisini koyun .hiçbişey olmaz .korkma.[/QUOTE canim insallah dediğin gibi olur
Canim esim yeni ise girdigi icin sendika vs de yok. Ahh keske annem evi de bize hediye etmis olsa yanmam. Hep kendi cikarlari icin annem oyle yapti o kadar pismanim ki üstüme aldigim icin o tapuyu. Esime karsi da bir o kadar mahcubumCanım ailen o evi aldığını belgelesin. Misal o ev için parayi vs temin ettiklerini ve size hediye ettiklerini soylesin. Belgeyle bunu savunmaya ekleyin. Esinizin sendikası varsa yardım istesin yoksa bir avukata danissin.
mrb canım. eşin kpss ile kadrolu olarak mı atandı yoksa sözleşmeli memur falan mı? bu önemli. bir de eşinizin üs amirlerinden hiç mi bu konuda yardımcı olack yok. amirleri duruma daha önce el atsa bu kadar uzamazdı. ama ev sizin üzerinize ise korkmayın bence o kadr sorun olmcktr. devllette bu tür seyler muhakkak olyr. yani bi kere dosya ankara gdp tekrar dnüş oldysa işlem durdurlmaz. aama savunmasını mantıklı sekilde yaptıktan sonra eşinizn bi problem olacanı sanmıyrmKizlar bisey soracam bilgisi olanlar lutfen cevap yazsin. Benim eşim geçen aralik ayinda atamasi oldu memur olarak. Yani henüz 1 senesi bitmis degil. Biz esimle 1 sene oldu evleneli. Benim annemler 2.ci evi aldilar ve annem o 2.ci evi benim uzerime tapuladi tabi esim ilk başta bu iş mevzusu olmadigi icin sorun etmedi.simdi esim ise baslarken mal bildirimi yapmasi gerekiyordu. Zaten evimiz vs hicbiseyimiz olmadigi icin esimde uzerimize bisey yok diye bildirmiş aslinda hic aklina bile gelmemis benim uzerime ev oldugu. Gecen nisan ayinda kurumda araştırma yapilmis benim adima ev oldugu ortaya cikmis ve esime bunu bildirmisler. Bu durum Ankaraya kadar uzanmis, esimde bunu bildirdi tabi. Neyse asil konuya geleyim bugün esime bildirim gelmiş sorusturma baslatmislar mahkemeye verilmiş, bildirmedigi icin. Esimin 1 senesi bitmedigi icin isten men edilme gibi bir durumu varmis. Isin kotu tarafi da eşimin ailesinin bundan haberi yok. Kp duyqrsa kiyameti koparir. Duydugumdan beri moralim cok bozuk zaten baska sorunlarimiz da var. Kizlar size sormak istedigim sizce bu durum nasil sonuclanir??? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplarlarsa cok sevinirim![]()