• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icime büyük dert oldu kizlar lutfen bi bakin :(

mrb canım. eşin kpss ile kadrolu olarak mı atandı yoksa sözleşmeli memur falan mı? bu önemli. bir de eşinizin üs amirlerinden hiç mi bu konuda yardımcı olack yok. amirleri duruma daha önce el atsa bu kadar uzamazdı. ama ev sizin üzerinize ise korkmayın bence o kadr sorun olmcktr. devllette bu tür seyler muhakkak olyr. yani bi kere dosya ankara gdp tekrar dnüş oldysa işlem durdurlmaz. aama savunmasını mantıklı sekilde yaptıktan sonra eşinizn bi problem olacanı sanmıyrm
Esim kpss ile kadrolu olarak atandi ama 1 senesi dolmayana kadar asaletini alamiyor yani tam manasiyla kadrolu sayilmiyormus. Onun kurumundaki mudur demis korkma felan diye, savunmani yaz vd demis ama tam olarak yarfimci olmamislar cnm

Esim kpss ile kadrolu olarak atandi ama 1 senesi dolmayana kadar asaletini alamiyor yani tam manasiyla kadrolu sayilmiyormus. Onun kurumundaki mudur demis korkma felan diye, savunmani yaz vd demis ama tam olarak yarfimci olmamislar cnm
bilyrum canım su an aaday memur. bence de birsey olmaz hele hele öncesnde ve sizin üstünüze olan birsey. inşallah siz içinizi ferah tutun.:KK14:

Çok geçmiş olsun. Hic bir şey olmaz inşallah. Icinizi ferah tutun lütfen.
Kardeşim de arabasını yazmayı unutmuştu.Tam detay nasil gelişti hatırlamıyorum ama Işten falan çıkmadı . Sadece savunma yazdirmislardi onada. Sıkı tuttuklarini göstermek adına biraz korkutma amacliydi bana göre.
Hala ayni yerde devam ediyor .
Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Bebisinizi sağlıkla alın kucağıniza inşallah.

Çok geçmiş olsun. Hic bir şey olmaz inşallah. Icinizi ferah tutun lütfen.
Kardeşim de arabasını yazmayı unutmuştu.Tam detay nasil gelişti hatırlamıyorum ama Işten falan çıkmadı . Sadece savunma yazdirmislardi onada. Sıkı tuttuklarini göstermek adına biraz korkutma amacliydi bana göre.
Hala ayni yerde devam ediyor .
Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Bebisinizi sağlıkla alın kucağıniza inşallah.
Aa evet kardesinizin basina gelen bizimkiyle benzermis, inşallah bizimkide sikintisiz hallonulur eşim cok stres yapiyo bide ben esime karşı cok mahcubum :(

Bizim de böyle bir mevzumuz olacaktı yani annemlerin evinin tapusunu üzerime alma gibi eşim istemedi mal bildirimde göstermek gerekiyor vs. Gelir gider dengesizliği olur vergi durumu falan sıkıntı olur diye istememişti abarttığını düşünmüştüm. Durup dururken niye araltırsınlar ki diye gerçekten karısık bir durum gecmiş olsun.

Bizim de böyle bir mevzumuz olacaktı yani annemlerin evinin tapusunu üzerime alma gibi eşim istemedi mal bildirimde göstermek gerekiyor vs. Gelir gider dengesizliği olur vergi durumu falan sıkıntı olur diye istememişti abarttığını düşünmüştüm. Durup dururken niye araltırsınlar ki diye gerçekten karısık bir durum gecmiş olsun.
Valla iyikide esiniz karsi cikmis da yapmamissiniz uzerinize. Hep boyle karisikliklar oluyo iste

olabilecek en kötü şey 657 sayılı Yasanın 125/D-j maddesi uyarınca kademe ilerlemesinin durdurulması cezası almasıdır eşinizin. ama aday memur ise farklı bir uygulama olabilir. yine de meslekten atılacağını falan sanmıyorum. boşuna endişelenmeyin.

olabilecek en kötü şey 657 sayılı Yasanın 125/D-j maddesi uyarınca kademe ilerlemesinin durdurulması cezası almasıdır eşinizin. ama aday memur ise farklı bir uygulama olabilir. yine de meslekten atılacağını falan sanmıyorum. boşuna endişelenmeyin.
Evt esim su ana aday memur statusunde bulunuyor. Benim merak ettigim zaten tapu onceki tarihe ait yani esim memur olmadan onceye ait ve esim bunu mal bildirimi yaparken tamamen unutmus bildirmeyi, bunlarin bir onemi yok mu? Zaten savunmasında da belirtecek bunun hic mi önemi yok?

memuriyete baslarken tüm malı bildirmesi lazım. 1 ay süresi var. bu sürede bildirmez ise ceza kapsamına girer. ama dediğim gibi 657tabii ise kanundaki en ağır yaptırım kademe ilerlemesinin durdurulması cezası. o da belli süre sonra siliniyor sicilden. ceza alırsa dava açın mutlaka. ben içiniz rahatlasın diye olabilecek en kötü şeyi yazdım. büyük ihtimalle sadece uyarı alır üzerine gitmezler. korkmayın.

memuriyete baslarken tüm malı bildirmesi lazım. 1 ay süresi var. bu sürede bildirmez ise ceza kapsamına girer. ama dediğim gibi 657tabii ise kanundaki en ağır yaptırım kademe ilerlemesinin durdurulması cezası. o da belli süre sonra siliniyor sicilden. ceza alırsa dava açın mutlaka. ben içiniz rahatlasın diye olabilecek en kötü şeyi yazdım. büyük ihtimalle sadece uyarı alır üzerine gitmezler. korkmayın.
Anladım cok tesekkur ederim. Inşallah sadece uyari cezasi alir da bu işten siyriliriz yoksa haksizlik olur tersi bir durum olursa :(

bizim işyerinde kamuda 5 kişiye soruşturma açtılar
uyarı cezası verdiler mal bildiriminde bulunmadıkları için
bir sorunda olmadı
içinizi ferah tutun
bir arkadaş vardı başka konu yüzünden 1 yılı dolmadan soruşturma açıldı o da uyarı ve para cezası aldı sonra mahkemeye verdi kazandı

neden yanı senın aılen senın uzerıne almıs olamaz mı neden bu kadar karısıyorlar
Mal bildiriminde hane halkının sahip olduğu tüm maddi degerler bildirilir özlük dosyasina konur çünkü sonra bildirmedigi birmal varligi cikarsa nasil elde ettin diye soruyorlar

Valla bilmiyorum kac no ya tabi. Ama calistigi kurum cezaevi
TSK veya cezaevi gibi yerlere atananlar türlü incelemelerden geciyor beyaniniza bakarlar ama yeterli gormeyip kendileri de inceleme yaparlar eşiniz uzerinize ev oldugunu ne zaman hatirladi keske ek mal bildirimi yapsaydi
Neyse olan olmuş savunmasını da beyam yaparken kendisi icin mal varligi olmadığını ve sizin evinizi de kendisine ait olmadığı icin yazmadigini ya da yazmayi düşünmediğini soylesin
Memurlukta adayken alinan uyari cezasi bile memuriyeti yakabilir ama eşinizin ozellikle yaptigi bir şey olmadigi icin boyle bir sonuc çıkacağını düşünmüyorum

Mal bildiriminde hane halkının sahip olduğu tüm maddi degerler bildirilir özlük dosyasina konur çünkü sonra bildirmedigi birmal varligi cikarsa nasil elde ettin diye soruyorlar

TSK veya cezaevi gibi yerlere atananlar türlü incelemelerden geciyor beyaniniza bakarlar ama yeterli gormeyip kendileri de inceleme yaparlar eşiniz uzerinize ev oldugunu ne zaman hatirladi keske ek mal bildirimi yapsaydi
Neyse olan olmuş savunmasını da beyam yaparken kendisi icin mal varligi olmadığını ve sizin evinizi de kendisine ait olmadığı icin yazmadigini ya da yazmayi düşünmediğini soylesin
Memurlukta adayken alinan uyari cezasi bile memuriyeti yakabilir ama eşinizin ozellikle yaptigi bir şey olmadigi icin boyle bir sonuc çıkacağını düşünmüyorum
Canim aday memur oldugu icin korkuyoruz bizde. Insallah hicbir ceza almaz. Esim kendisi mal beyaninda bulundu ise girdigi an unutmustu daha sonra aradan yaklasik 5 ay gecince hatirladi o zaman yapmis mal beyanini kendisi bildirdi anlayacagin

bizim işyerinde kamuda 5 kişiye soruşturma açtılar
uyarı cezası verdiler mal bildiriminde bulunmadıkları için
bir sorunda olmadı
içinizi ferah tutun
bir arkadaş vardı başka konu yüzünden 1 yılı dolmadan soruşturma açıldı o da uyarı ve para cezası aldı sonra mahkemeye verdi kazandı
Insallah esimde hicbir ceza almadan atlatir bu durumu zira bu bizim için çok önemli. Benim esim aday memur statusunde göründüğü icin işten cikarirlar diye korkuyoruz açıkçası :(

Back
X