- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 27
Merhaba biraz önemsiz ama az önce yemek yemek için bir avm nin üst katına çıktık . Sipariş veriyorduk . Küçük boy menü istedik . Orta boy seçmiş ödemeyi alan kız uyardım küçük boy fiyatını girmeniz gerekiyor diye . Düzeltmeye çalıştı yapamadı . Yanında çalışan başka biri vardı yapamıyorsanız beyefendi bakabilir aslında dedim . Çünkü biraz acelemiz vardı . Yok yaptım dedi 2 kere çekti menü fiyatını yanlışlıkla . İşte 100 TL ise 200 çekti . Para iadesi yapayım dedi . Bende dedim ki eğer sipariş girilmediyse tamamen para iadesi yapsanız olur mu yani siparişi iptal etsek . O arada patronu olduğunu sandığım kişi kasanın önündeymiş tmm dedi hemen para iadesi yaptı . Ben adamı müşteri sanmıştım .
Yani saçma gelebilir ama üzüldüm biraz acele edip kızı zor durumda mi bıraktık diye . Kaba bir tavır takınmadık ama acelemiz vardı diye iptal edip geçtik .
Yani saçma gelebilir ama üzüldüm biraz acele edip kızı zor durumda mi bıraktık diye . Kaba bir tavır takınmadık ama acelemiz vardı diye iptal edip geçtik .