Merhaba arkadaşlar
Konu eşimin ailesi şöyle ki eşimin ailesinin 2 evi, bir arabasi ,bir arsası ve emekli maaşı var e Allah daha çok versin ama sorun bunlar eşimden sürekli para istiyorlar kv telefonum kötü bana telefon al kp e babalar gününde (biraz pahalı) hediye al eşim eski telefonunu satıyor onun parasını alıyorlar işte önümüzde kurban bayramı var 2 bin küsür ona vercez sıkışıgiz hiç düşünmüyorlar kendileri eşime bir çift çorap aldiklarni bilmem kaç yıllık evliyim görmedim..evlendim düğünde takılan altın para hepsini aldı aldığımız eşyaların taksitini bize ödetti kv dis yaptirtti biz dedik vs vs yani şuan aklıma gelmeyen milyon tane şey var ve biz kirada ödüyoruz 2 tane bebeğim var esim memur aldığı maaş belli ben yıllardır ne tatil yapabiliyorum ne de lüks bişeyler yapamıyorum hadi bunu da geçtim hazır faizler düşmüşken ev alalım diyorum eşimi internetten bulduğum evleri gösteriyorum yok bu çok pahalı yok bu şöyle bu böyle diye öteliyor ama konu anne babasi olunca tak diye veriyo parayı ne dediysem ne yaptıysam olmadı ben 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum bozuk mozuk idare ediyorum ama kv arayıp bana telefon al demesi ve eşimin alması göğsüme oturdu düşünmeden edemiyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum öyle işte içimi dökmek istedim kimseye anlatamıyorum