İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Bence görüşmeyin Zaten çocuklu insanın çocuksuz eve gidip gelmesi sıkıntı oluyor şahsen ben rahatsız oluyorum döküp saçmalarından, kirli pasaklı olup salya akıtmalarından daha çok analarının bunu umursamamasından. Aynı şekilde çocuğum olduktan sonra da gitmemeye çalışıyorum çocuksuz eve. Şu da var madem rahatsız oluyor niye çağırıyor?

Halt etmiş o..
Akşama kadar ayakta gezen bebeğin çorapları gayet de tozlanır..

Ne yapacaktın yani evi her gün silip çocuğu çamaşır suyuna mı boğacaktın?

Sen boşver o densizi ve "evin kirli mi?" diyenleri..

Sen temizlik diye ölüp bitip çocuğunun vaktinden çalma. O titiz kadınların hepsi mutsuzluktan ölüyorlar..

O hadsiz komşuya da ilk fırsatta "sen hayırdır ya laf mı sokuyorsun bana?" de ki bir silkelensin şöyle..

Başka konularda da var mı böyle söylemleri? Yoksa sadece çocuğunuza dair mi?

Genel olarak patavatsızsa görüşmeyin, çanınız sıkılmasın.

Sadece çocuğa yönelikse, ben böyle yetiştiriyorum. İsterSen görünmeyebiliriz diyebilirsin.

Bebekken ben çok üstüne düşerdim, eli ayağı, ağzı yüzü, üstü başı tertemiz olsun diye... Ki bebeklik döneminde elini ağzına götürme durumu vs oluyor, sağlık açısından da öyle olması gerekli.

Ama 2 yaşından sonra fazla sıkmamaya başladım. Üzerine birşey damlasa hemen değiştirebilirim ama günde 50 kere üst baş değiştirmek hem çocuğa karşı sabrımı azaltabilir hem de çocuğu da takıntılı hale getirebilir/sıkabilir.

Ya da atıyorum burnu aktı, silmek isterim ama çoçuğum istemiyorsa zorlamam. Elini yıkamasını ısrarla söylediğim halde istemiyorsa zorlamam, sadece elleri kirliyken mikrop kapabileceğini, hasta olabileceğini söylerim.

Ama sizinki henüz yeni yürüme aşamasında olduğuna göre yerlerin temizliğine vs daha çok dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bir cok konuda oyle ama he he der gecerdim işin icine yawrum karisinca bi batti gozume.ve rahatsz etti

1 yaşındaki bebek söz dinlemez. Her merak ettiğine el atar. Anne ancak kendine zarar vermesin diye çabalayabilir.

Kadın basbaya densiz bence.. Kalp kırmakla doğruyu söylemek arasında fark vardır..

1 yaşındaki bebek söz dinlemez. Her merak ettiğine el atar. Anne ancak kendine zarar vermesin diye çabalayabilir.

Kadın basbaya densiz bence.. Kalp kırmakla doğruyu söylemek arasında fark vardır..
1 yaşındaki bebek söz dinlemez diye annesini uyarıyoruz zaten burda. Annesi sahip çıkacak, engelleyecek çocuğunu. Olamıyorsa, rahatsız olan ev sahibine gitmeyiverecek bir zahmet.

1 yaşındaki bebek söz dinlemez diye annesini uyarıyoruz zaten burda. Annesi sahip çıkacak, engelleyecek çocuğunu. Olamıyorsa, rahatsız olan ev sahibine gitmeyiverecek bir zahmet.

Sakin sakin..
Çocuğunuz var mı?

Yoo dört tane çocuğum var
Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Temiz evde niye kirlensin ki
Valla tam arkadasla ayni yorumu yapacaktim. Siz cocuklarin coraplarini unutmus olmayin, benim 10 aylik kizim var ki evim cok temizdir ama kizimin coraplarini günde iki defa degistiririm. toz olmasi degil sadece tüm pamuk iplik tarzi seyleri de topluyor neyse sonucta kirli görünüyorlar...

Kandırma bizi psıkolok 'sun sen tamammı (süpersin)

Bazı insanlar değişiktir pis olmasa bile pis der seni ezmeye çalışır belki öyledir oda öyle insandanda uzak dur derim hem kirlenmek güzeldir boşver çocukları çok sıkmaya gelmez az rahat büyüsün ler birazda mikrop alması lazım biz sokakta büyüdük hiç eve girmezdik çokta saglikliyiz şimdiki cocuklar hep hasta

Israr bile etse gitmemeliydiniz
Çocuk bu karıştırır döker kirarda size normal gelebilir ama başkasının evinde çocuğu olmayan birisine batar normal gelmez
Anne çocuğunu salsa bende rahatsız olurum biraz daha özen dikkat
Herkesin çocuğu kendine tatlı gelir

Kirlenmek guzeldir

Ya ne var bunda

Ben de pisim. Evim de pis..

Çocuk bu bazen sümüğü akıyor, siliyorum ama gene akıyor. Bazen sildirmiyor. Sonra binbir zorlukla siliyorum bi bakıyorum gene akmış. Yine siliyorum ay ama bazen silemiyorum!!

Evet halımın üstünde binbir çeşit yemek kırıntısı var, kedim mutfak tezgahına çıkıyor, bazen çocuğun kıyafetine pekmez damlıyor.. Komşuma ne ya beğenmeyen kapımdan içeri girmesin, beni de evine sokmasın. Çok umrumdaydı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…