İçime oturdu bişey diyemedim?

Birincisi kimseyi suçlamıyorum
İkincisi alıngansın vs gibi yorumlara amenna. Beğwn ifadesi bırakıp geçtim. Doğrudur ben hassas düşünüyorum demek ki dedim
. Farklı bakış açılarına açığım ama bunu ifade etmenin yolu var. Beni suçlayan kesin hükümlü yorumlara elbette cevabım var. Konuyu eksik bulan ya da anlamayan ister soru sorabilir isterse de bu ne der geçer göz ardı edebilirler
Baya eksik konu. Zahmet olmazsa bir güncelleyin.

Bdv de fazla takılmayın. Kaynana görümce konularından sizde laf altından olay çıkar mı acaba diye düşünmeye başlamışsınız neredeyse 🤣 kaynananın dediğinde birsey yok. Kendinizi durduk yere gazlamayın.

Merhabalar uzun süredir sitenin takipçisiyim okur ve fikir verirseniz sevinirim..
Kısa tutacağım, önce kendimden bahsedeyim..
Çok hazırcevap değilim,kinci değilim,kolay kolay kırmam kimseyi ama tersim pistir.
Kayınvalidem ise Egenin köyünde büyümüş çalışkan denebilecek biri. Karektere daha doğrusu bana davranışına girmeyeceğim çıkamayız..:)

Konuya gelirsek. Bi yere eşya taşıyorduk. Kayınvalidem de yanımızda beraber kaldıracağız yükü. Ben ağır dedim ve kaldırmak istemedim ki ameliyat oldum bikaç ay oldu. Cevabı:"Ne ameliyat mı kaldı kaç ay oldu kaldır kaldır biz neler taşıdık"
Sadece yğzüne baktım ve siz alışkınsınız diyebildim. Başka cevap vermedim. Sonra normal davrandım.

O an kıymetsiziz ama bu kadar da belli etme yahu dedim. Tabi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım? Bu kadar da affedici olmak istemiyorum arrık. Sağolun şimdiden fikirler için.

bence vur kadını.
biz neler kaldırdık ne demek...
nasıl insanlar kayınvalide oluyor anlamıyorum ahaahah.

şaka maka kristal gelin sendromu var sizde sanırım bu kadar çabuk kırıldığınıza hala affetmeyi beklediğinize göre :)

Kizgin kumlardan serin sulara atla...

Hadi ameliyat apandistmiş.
Eşya neymiş?
Çekirdekle bekliyorum.
Ameliyatının üstünden 2 ay geçmiş, ben de apandisit oldum, 3 gün rapor istedim de Dr. 2 gün bile çok demişti :-)kucakta çocukla mesaiye devamke...ama tabii benim kız o dönem 9-10 kilo anca vardı, belki ondan patlamamışımdir. Bu vicdansız kv, konu sahibine 50 kiloluk çimento torbalari da tasitmis olabilir, detayları bilmediğimiz için yorum yapamıyorum

Ameliyatının üstünden 2 ay geçmiş, ben 3 gün rapor istedim de Dr. 2 gün bile çok demişti :-)kucakta çocukla mesaiye devamke...ama tabii benim kız o dönem 9-10 kilo anca vardı, belki ondan patlamamışımdir. Bu vicdansız kv konu sahibine 50 kiloluk çimento torbası da tasitmis olabilir, detayları bilmediğimiz için yorum yapamıyorum

Babaannem gibi konuşucam şimdi ama "canının kıymeti yok mu senin? Feyz al konu sahibinden"

:D

Babaannem gibi konuşucam şimdi ama "canının kıymeti yok mu senin? Feyz al konu sahibinden"

:KK70:
Dr. kısmısı Nazdan niyazdan anlamıyor bacım, bana kalsa 2 sene yatardim dikişlerim vaaağğrrr benim diye :rolleyes: insafsız hekim 2 gün dinlen sana çok bile dedi , ameliyatı yapan adamdan iyi mi bilicem dedim, vurdum çocuğu sırtıma yallah işe :-)

Son düzenleme:
Siz daha önce yaşadığınız şeyler yüzünden çok dolmuşsunuz zira içinize oturacak affetmeniz gereken bir durum yaşamamışsınız bu konuda.

Back
X