- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
Basit bir operasyondur en fazlaSöylemeyecekKaç kişi sordu söylemiyor. Taşınan eşyayı da söylemiyor. Demek ki kayınvalide haklı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basit bir operasyondur en fazlaSöylemeyecekKaç kişi sordu söylemiyor. Taşınan eşyayı da söylemiyor. Demek ki kayınvalide haklı
![]()
Eşinizin tepkisi ne oldu pekiAnlayan birisi nihayet ditorum ya üslup çok önemli
O yüzden sorduk zaten canım, belki kv cahil ve düşüncesiz bir kadın olduğu için gerçekten seni zor durumda bıraktı belki de sen abarttın?Ya hu eşyayı ya da ameliyatı belirtmek istememem kvnin haklı olduğunu göstermez bi defa. Benim sorunuö üslupla. Ameliyatı basit hadi böyle konuşalım deme hakkı var mı kimsenin? Sonuçta bi kesik ve yük kaldırmaya bikaç ay engel olan bi ameliyatım oldu..
yuzeysel anlattiniz tamam da mesela kayinvalide size ana baci sovdu de o detaylari mi anlatmadiniz? ben hala okuyunca kadinin dediginde bir sey goremiyorum.Ya hu eşyayı ya da ameliyatı belirtmek istememem kvnin haklı olduğunu göstermez bi defa. Benim sorunuö üslupla. Ameliyatı basit hadi böyle konuşalım deme hakkı var mı kimsenin? Sonuçta bi kesik ve yük kaldırmaya bikaç ay engel olan bi ameliyatım oldu..
Bahsetmedim yanımızda değildi. Zaten bikaç merdiven imdik o da çıkıyprsu yukarı aldı elimdenEşinizin tepkisi ne oldu peki
Sadece aktarıldığı kadar biliyorsunuz konuyu. Eminim şüphem yok gibi kesin cümleler kurmayın bence. Zanda bulunmak sizinkisiBasit bir operasyondur en fazlaKayınvalidenin haklılığından hiç şüphem yok
Size kötü bir haberim var, kimse müneccim değil burda.Sadece aktarıldığı kadar biliyorsunuz konuyu. Eminim şüphem yok gibi kesin cümleler kurmayın bence. Zanda bulunmak sizinkisi
O halde müneccim olmadıkları konuda kesin haklıdır gibi hükümler vermemeli kimse bu kendiyle çelişmekSize kötü bir haberim var, kimse müneccim değil burda.
Ama haklıymışSadece aktarıldığı kadar biliyorsunuz konuyu. Eminim şüphem yok gibi kesin cümleler kurmayın bence. Zanda bulunmak sizinkisi
Valla kusura bakmayın, anlattığınız kadarı ile alakalı yorum alırsınız. Uzun olsun sorun değil, durumu olmayan okumasın. Hem etraflıca anlatmayıp hem de anlatılan kadarı ile konuşuyorsunuz diye insanları suçlamak komik.O halde müneccim olmadıkları konuda kesin haklıdır gibi hükümler vermemeli kimse bu kendiyle çelişmek
Ne konuda haklı neye göre haklı ? Haklı olmanın da bunu belirtmenin de bi üslubu olmalıAma haklıymış![]()
Birincisi kimseyi suçlamıyorumValla kusura bakmayın, anlattığınız kadarı ile alakalı yorum alırsınız. Uzun olsun sorun değil, durumu olmayan okumasın. Hem etraflıca anlatmayıp hem de anlatılan kadarı ile konuşuyorsunuz diye insanları suçlamak komik.
Çok geçmiş olsun, Sağlıkçı değilim ama ben de olmuştum oradan biliyorum, yarım saat sürmeyen dikişsiz basit bir operasyondu benimkisi, daha doğrusu yeni teknik dikiş çok rahattı.Hastanede 1 gece kaldım, doktor 2 gün sonra bandaji çıkar, duşunu al, hayata devamke dedi. Sadece2 gün rapor verdiği için işe de geri döndüm, benim sıpayi da kucakladim , damacana da surukledim.Bana hiç birkaç ay ağır kaldırma filan demedi valla dikkat bile etmedim , ağrım filan da olmadı. Sizinki daha ağır geçmiş sanırım, 1 buçuk ay uzun bir süreArkadaşlar apandisit ameliyatı oldum açık bi buçuk ay oldu ve zor iyileştim
İsterse de istediği gibi yorum yapabilerBirincisi kimseyi suçlamıyorum
İkincisi alıngansın vs gibi yorumlara amenna. Beğwn ifadesi bırakıp geçtim. Doğrudur ben hassas düşünüyorum demek ki dedim
. Farklı bakış açılarına açığım ama bunu ifade etmenin yolu var. Beni suçlayan kesin gükümlü torumşara elbette cevabım var. Konuyu eksik bulan ya da anlamayan ister soru sorabilir isterse de bu ne der geçer göz ardı edebilirler
Ben kimse yorum yapamz demedim zaten dikaktli okuyunuz. Anlamadan suçlayıcı yorum yapan cevabını alır zaten.İsterse de istediği gibi yorum yapabiler![]()
Anlatmak istediğim çok teşekkürler:)Öncelikle ben hamileyim ve bacak bel ağrısını hamile olmadan öncede çekiyordum.. Bayram da eşim bahçeye gidelim hadi dedi , bende doğal olarak arabayla mı dedim hayır dedi eşim.. kayınvalidemde ordan atladı yürü yürü bacakların açılır bişey olmaz dedi...
Bende uyuz oldum üslubuna.. neyse dedim yürüyerek gittim bahçeye tabikide eşim var diye ...
Sonuç ne oldu Gece boyunca bacak krampları çektim.. hani ne oldu açılır dı bacaklar o halimi görünce niye yorum yapmadın bu sefer ?
Yani bazen eskiyiz diye herseyi gerçekten çok bildiklerini sanıp uslupsuz davranabiliyolar.. Kayınvalidem kötü bi kadın mı bana karşı ''hayır''.. ama kızı olsaydı iyi sen otur kızım derdi oda bi kesin :)
Çok ta takmamak lazım çünkü karşına daha farklı ağır konular gelebiliyor o zaman daha da çok takarsın...
Daha ağırı geldiğinde bende Yeni kafalı nesil olarak cevap veriyorum :)