- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Eğer kapora faln verilmediyse ya da sözleşme yapılmadıysa vazgeçebilirsiniz canınızı sıkmayın, her bütçeye göre ev var büyüklüğüne mevkine göre değişir.. Bizde evlenmeden önce ben şehir dışındaydım gidip ev bakma fırsatım yoktu ama ilanlardan sürekli aradım istediğim evi tam kriterlerime göre buldum nişanlım gidip baktı baktığı gün tuttu. istediğin gibi ev bulmak için en iyi çözüm emlakçı..
ee izin al git kendin seç
benim öyle bir babam varki göndermiyor :/ inanın herşeyden bıktım kendi evimi bile bakmaya gidemıyorum
Satın alacağınız ev güzel olur inşallah, geçici sonuçta oturacağınız ev.
Benim oturduğum ev de çok bakımsız, pişman oldum burayı tuttuğumuza.
Hatta dediğiniz gibi temizlik bile yapsam ne yapmasam ne diye düşünüyorum, ev belli etmiyor temizliği.
Ama bir şekilde benimsedim, aslında eşyalarımı sevdiğim için ev de nasiplendi diyelim.
Allah gönlümüze göre ev versin.
anlamam ki yiceklermi?
dert etme değiştirirsiniz evlendikten sonra
ev sahıbıyle konusup, kiradan dusup bır nebze olsun ıcınıze sınen bır luzumlu tadılatı yaptırsanız, eger ev cok kotu degılse hayır dıycegını dusunmuyorum....
hayırlı olsun....
canım bizde emlakçıyla çalışıyoruz zaten ama kriter çok nişanlımın iş güzergahına yakın olacak hem kirası az olacak hemde benim deprem korkum var üzerimde kat olması beni bunaltıyor en üst kat ve 3 kattan fazla olmayacak istanbul şartlarında inan çok zor
1 haftada 15 e yakın ev gezildi hep bir eksik insanlarda sıkıldı benimde biraz beğenmeyen e cıktı adım
başka çarem yoktu mecbur kabul ettim tuttular anahtar teslim oldu :/ vazgecemeyecegız malesef
yerler belki canımmm örümcek kafalılık bedava... inş değişirizzz :)
hımm dediğiniz kriterlerde bir yer bulmak gerçekten çok zor..o zaman sana tavsiyem dekorasyona ağırlık ver duvar kağıdı halı perde evin havasını çok değiştiriyor, mutfak ve banyoda eğer toparlayamayacağın kadar kötüyse ev sahibiyle konuşabilirsin kiradan düşer siz yaptırırsınz, üzülmeyin allah keyifle oturmayı nasip etsin..
eve biraz emek verirseniz hallolur ya. mesela kapılar verniklenebilir veya boyanabilir. parke pimapen gibi eksikleri için ev sahibiyle konuşabilirsiniz. tuvalet banyoda derz aralarına derz çekebilirsiniz temiz olur. duvarları soft renklere boyarsınız, evin bakımsızlığını gizler. bir de evi gösteren en çok eşyalar sonuçta. eşyalar tablolar ve aksesuarlar falan göz doldurduktan sonra evin bakımsızlığı batmaz gözüne.
aslında resim koysan daha iyi fikir verebiliriz kolayca yapabileceğin düzenlemeler için.
huzurun olsun gerisi mühim değil eşya,ev falan değişir
kesinlikle katılıyorummMutfak Komple Yenilenmeli Banyo Çok Kötü Değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?