içime sinmeyen bir ev tuttuk ağlamak istiyorum

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
günlerdir ev aramamıza rağmen malesef istediğim gibi bulamadım
nişanlımın ailesi ilgilendi daha çok ben şehir dışındayım diye onlarda yoruldu bunaldı bende artık bugun son gezdikleri evi tutun dedim oda mecburiyetten
insanlar daha fazla uğraşmasın diye
ama ev iğrenç inanırmısınız o banyosu mutfağı nasıl adam edilecek bilmıyorum
biraz bozuldum ister istemez nişanlımlada kavga ettik benim durumum bu daha iyisini şimdilik tutamam dedi benide suçladı lüks düşkünüymüşüm....
burada insanların yeni gelin evini görüyorum yada bazı sitelerin çeyiz gelin evi köşelerini bende hep öyle evler hayal etmiştim şimdi hayal kırıklığım malum kabullenmekten başka yapıcak birşeyim yok sanırım
nasıl bir yöntem önerirsiniz bana bayanlar?
ne yapmalıyım nasıl istemediğim bir yeri sevebilirim bazılarınız diyecekki sevdiğin adamla olduktan sonra heryer güzel olur ama ben kendimi biliyorum estetik düşkünüyüm ve evin çok eksi yönü var çok mutsuzum...o evde sanki ev işi bile zevkle yapılmaz çok güzel hayaller kurmuştum ama şimdiden yıldım...

kızlar yorumlar baya fazla yetişemıyorum... birazda keyfim kaçtı konu saptırıldı çünkü...
bana bu konumla ilgili yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler ugrasıp emek verıp yazmıssınız iyiki varsınız kk pozitif üyeleri:)
hepiniz yorumlarını tekrar teker teker okuyacagım dikkate alacagım çok çok teşekkürler sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
Eğer kapora faln verilmediyse ya da sözleşme yapılmadıysa vazgeçebilirsiniz canınızı sıkmayın, her bütçeye göre ev var büyüklüğüne mevkine göre değişir.. Bizde evlenmeden önce ben şehir dışındaydım gidip ev bakma fırsatım yoktu ama ilanlardan sürekli aradım istediğim evi tam kriterlerime göre buldum nişanlım gidip baktı baktığı gün tuttu. istediğin gibi ev bulmak için en iyi çözüm emlakçı..

ev sahıbıyle konusup, kiradan dusup bır nebze olsun ıcınıze sınen bır luzumlu tadılatı yaptırsanız, eger ev cok kotu degılse hayır dıycegını dusunmuyorum....

hayırlı olsun....

Satın alacağınız ev güzel olur inşallah, geçici sonuçta oturacağınız ev.
Benim oturduğum ev de çok bakımsız, pişman oldum burayı tuttuğumuza.
Hatta dediğiniz gibi temizlik bile yapsam ne yapmasam ne diye düşünüyorum, ev belli etmiyor temizliği.
Ama bir şekilde benimsedim, aslında eşyalarımı sevdiğim için ev de nasiplendi diyelim.
Allah gönlümüze göre ev versin.

canım bizde emlakçıyla çalışıyoruz zaten ama kriter çok nişanlımın iş güzergahına yakın olacak hem kirası az olacak hemde benim deprem korkum var üzerimde kat olması beni bunaltıyor en üst kat ve 3 kattan fazla olmayacak istanbul şartlarında inan çok zor
1 haftada 15 e yakın ev gezildi hep bir eksik insanlarda sıkıldı benimde biraz beğenmeyen e cıktı adım
başka çarem yoktu mecbur kabul ettim tuttular anahtar teslim oldu :/ vazgecemeyecegız malesef

aminnnnnn herkes için .... canım ne güzel aşmışsın sen benımde alışmaktan başka carem yok sanırım...ev hanımları için çok önemli faktör işte evim bakımlılığı benide çalıştırmıyor nişanlım çalışmama izin verse istediğim daireyi tutardım tek maaşta zorluyor haliyle
ne diyelım kalıcı değiliz diye avutuyorum kendimi...

ev sahıbıyle konusup, kiradan dusup bır nebze olsun ıcınıze sınen bır luzumlu tadılatı yaptırsanız, eger ev cok kotu degılse hayır dıycegını dusunmuyorum....

hayırlı olsun....

en azından banyo lavabosunu değişmeyi önereceğim bakalım ev sahibi ne diyecek biraz da pürüz bir adam saol canım fikirlerin için

hımm dediğiniz kriterlerde bir yer bulmak gerçekten çok zor..o zaman sana tavsiyem dekorasyona ağırlık ver duvar kağıdı halı perde evin havasını çok değiştiriyor, mutfak ve banyoda eğer toparlayamayacağın kadar kötüyse ev sahibiyle konuşabilirsin kiradan düşer siz yaptırırsınz, üzülmeyin allah keyifle oturmayı nasip etsin..

eve biraz emek verirseniz hallolur ya. mesela kapılar verniklenebilir veya boyanabilir. parke pimapen gibi eksikleri için ev sahibiyle konuşabilirsiniz. tuvalet banyoda derz aralarına derz çekebilirsiniz temiz olur. duvarları soft renklere boyarsınız, evin bakımsızlığını gizler. bir de evi gösteren en çok eşyalar sonuçta. eşyalar tablolar ve aksesuarlar falan göz doldurduktan sonra evin bakımsızlığı batmaz gözüne.
aslında resim koysan daha iyi fikir verebiliriz kolayca yapabileceğin düzenlemeler için.

amin çok teşekkürler fikirlerin ve güzel dileklerin için...
mutfak fayansı 1980lerden kalma sanırım oraya su geçirmez duvar kağıdı düşünüyorum. banyo lavobosuda ayaksız monteli eski küçük berbat bişi orayada aynalı banyo dolabı dusunuyorum hatta ben alıcam onu yarın cıkıp küvet deseniz diktörtgen duşa kabin ide ev sahibiyle ortak birşey yaptıralım diye önereceğim bakalım....

tamam hemen koyuyorum şimdi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…