- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
çok kötü değil mutfakta dediğin gibi fayansları duvar kağıdı ile kapatabilirsin, koçtaşta doğal taş görünümlü kağıtlar vardı bence hoş olabilir dolaplarınla uygun renk tonunu yakalarsan.. bide banyoda lavabonun altına tam oturacak dolaplardan koyabilirsin fiyatları oldukça makul..bence eşyaların fln yerleşince içine siner..diğer odalarında resimlerini koysaydın keşke merak ettim:)
öyle yapacagım mecburi kabullendım bende ama içim almadı işteCanim bu kadar dert etme simdilik bu evi tutun oturun evlenince guzel bir ev arayisina girip tasinirsiniz ne olacak
çok çokk saol cok guzel yardımcı oldunuz:)diğer odaları nişanlım çekmemiş ama tarif edeyim laminant parke kalorifer petekleri yeni modelmiş birde camlar pimapen büyüklüğüde gayet ferahmış :) bide kapıları eski tarz camlı cilalanmış beyaz kapı...
evet koçtaşta o lavobolardan var baktım herçektende uygun onlardan düşunuyorum bende mutfak yeşil fayanslarada dediğin gibi duvar kağıdı ama armatür ve o milattan kalma sabunluk çıkarılmalı oradan :) birde o mutfağın o davlumbaz neyinekii o boruları nasıl kamufle edecegım
aaa ozaman otoritesi sarsılır tatlım :)Tezgah Hele Acil Değişmeli Off Başka Ev Bakın Yaa Bence İlk Evi İnsan Modern Estetik Olsun İster Tabi Babanı Dinleme Kaç Git Oraya
yardımcı olabildiysem sevindim:) bol bol gezin ikea koçtaş yapı marketlerde de çok işinize yarayacak şeyler bulursunuz.. istediğiniz gibi olur... inanın içine eşya girince halısı perdesi masası konulunca sen bile tanıyamazsın evini:) mutlulukla oturun her şey gönlünüze göre olur umarım..
dediğin kadar kötü değilmiş. sen gel ankaradaki kurtuluşun evlerini gör
küvetin üstüne cici bi banyo perdesi alabilirsin. mutfak dolapları da çok kötü gözükmüyor ama mutfak tezgahının üstüne çok ucuza fayans alabilirsin. alan da çok büyük değil. m2 si 10-15 liradan 2 metre civarı gibi gözüküyor. düşün ne kadara gelir yani. biz tadilat yaptırdık. tadilat sırasında bazi sıkıntılar olduğu için 1-2 yerde eksik fayans kaldı. küçük yerler olduğu için kendimiz yaptık ustalarınkinden güzel olduçok zor bişey değil yani. onun dışında beni öyle çok rahatsız eden bir şey olmadı.
öyle yapacagım mecburi kabullendım bende ama içim almadı iştesaol tatlı fikirlerin için
ayrıca eklemeden geçemeyeceğim. kadınlar kulubü maalesef insanlarda herkesin evi mükemmel olmalı gibi bir izlenim yaratıyor. bu bende de oldu maalesef. buradan ilham aldığım iki ev vardı tadilat aşamasında. isimlerini yanlış yazabilirim ama biri minenes, diğeri de smyrna gibi bir isimdi sanırım. bu evlere baka baka ev tadilatına giriştiğimde kafamda birşeyler vardı zaten. her şey istediğim gibi olsun istedim. istediğim her şeyi de buldum ve yaptım. ama tadilattan önce resimlerde koyduğun gibi bir evde oturuyordum kirada. mutfağı daha iyiydi ama wc ve banyo çok daha kötüydü. o dönemde de niye ben böyle bir evde oturuyorum, niye yeni gelin evim böyle diye dertlenmedim. milyonlarca insan resimlerde koyduğun evlerden çok daha kötü evlerde oturuyor. hepsi de gelin oluyor evini süslüyor vs. yani insanlarda niye bu ev bakımsız gibi bir algı olmamalı. bu çok yanlış. bakımsız evde oturan da, bu eve oturmaya gidenin de böyle bir yorum yapmaya haddi yok. bir ev kadın dokunuşuyla çiçek gibi olabilir. insan bulunduğu durumu kabullenmeli. daha iyisi için çalışabilir elbette. ama dediğim gibi herkesin bulunduğu, içinde bulunmak zorunda olduğu bir durum var. bugün böyleyse yarın daha iyidi olur. beğeni beslemek güzel ama gıpta etmemek gerekir.
nişanlımı sevıyorum evet bundan eminim evide arkadaşların dediği gibi eşyalarla aksesuarlarla guzellestırmeye calısacagız bakalımBende evlendigimde kendim secmemistim evde bayagi eskiydi dert etmedim sonra aradik kendimize gore bi ev bulduk ama benim yakama küf belasi yapismis nereye gitsem oraya geliyor simdi yine ev ariyorum icim ip isinana kadar arayip oyle tasinacagim
Mutlulugun yerindeyse boyle seylerle kendini mutsuz etme canim
nişanlımı sevıyorum evet bundan eminim evide arkadaşların dediği gibi eşyalarla aksesuarlarla guzellestırmeye calısacagız bakalım
:) inşallah sıpsıcak bir ev bulursunuz aminn :)
bide küfsüz diye dua edersen sevinirim
Simdi bide ev bos sen simdi yerlestiginde yavas yavas duzen oturtursun merak etme
bide küfsüz rutubetsiz allahım inşallah :):) amin canım gönlüne göre versin allah :)
aaa ozaman otoritesi sarsılır tatlım :)
kayınvalıdem e uzuldum kıyamadım artık dedım tamam tutun napıyım tutuldu bile çekecegiz bir süre eger bu evden oturulabilinir birşey yaparsam paylaşacagım :) umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?