- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
belli kriterlerin var ve o kadar ev bakılmış o kriterler çerçevesinde.demek ki o kriterlerdeki evler bu şekilde.kendi canınızı sıkmayın ve nişanlınızla da yok yere kavga etmeyin
Eklediğiniz fotoğraflardan çok sevimli gözüküyor bu ev. Mutfağa beyazlı yeşilli çiçekli bir perde diktirirsiniz, beyaz ağırlıkta eşyalar kullanırsınız. Country tarzda bir mutfak elde edersiniz, cıvıl cıvıl..
Bu bence evin güzelliğinden daha mühim bi problem
İzin ne demek
O senin velin mi
Ayrıca helalinden kazandıktan sonra çalışmak ayıp mı
Bende çalışıyorum işimde gücümdeyim, ha yapacak olsam ev hanımıyken de herşeyi yaparım eşime çaktırmadan
Selamlarımı söyle nişanlına
Ah çek bu kısmı anlayamıyorum ki haklı gerekçe olarak kabul ediliyor bir de. Böyle bir şeyi benim eşim söylemiş olsaydı en başından babam bile karışırdı. Aileler nasıl sessiz kalıyor hayret. Ama evlenecek insana göre geçerli bir nedense kıskançlık ailesine göre de öyledir.
o zaman sınırlarını bilmeli insan demi ama.
çok ayıp gercekten benım sorunumun dısına cıkmıssınız sorun nısanlımın kıskanclıgı benım calısmamamı mı ayıp yanı? kk üyelerının bazılarında bu hep var hep eleştirecek bir yer ararsınız... tam size göre bir açık verdım kıskanclık kadın erkek hakları ben cevap vermeyecegım
bence sorun buradan kaynaklı da sen göremiyorsun. Beni hiç ilgilendirmez tabi de sen de çalışmış olsan istediğin evde oturup bunu mesele yapmazdın.
Bazı kk üyeleri de konu açıyor eleştiri alınca hemen eleştiren kk üyelerine suçu yüklüyor. Anlamıyorum ki yanlış gördüklerimizi söylemeyelim mi?
arkadasım ailemın kökenıne nişanlımın kıskanclıgına sorunun derinine sebeblere sonuclaramı mı inin dedım ben sizlere...
evım kötü dedim nasıl sevebılırım dedım evın resmınıde paylastım belkı fıkır verenler olur dıye cokta guzel verdıler zaten aldıgım pozıtıf yorumlarla kendımı daha ıyı hıssettım belkı eve sempatım bıle oluştu bırakın şimdi başka nedenleri nişanlımın kıskançlığını erkek egemenliğini... konu bu değil kabullenılmıs bazı seyler çoktan anlaşıldı didiklemeye konu dışına çıkılmasına gerek varmı bence yok... tesekkurler
son mesajım olacak cevap vermem gereken bir şey olmazsa eğer. en başında sen normal olarak "evim kötü nasıl güzelleştirebilirim" deseydin emin ol farklı düşünürdüm. ama ilk mesajını bir okur musun lütfen. erkek tarafı ev tutmuş. böylesini beklemiyormuşsun. forumda kızların evleri nasılmış.. sonra nişanlın ne demiş sana" gücüm ancak buna yetiyor"
yani sen başka hayatlara özenmişsin. ben de dedim ki sana özeneceğine sen de çalışırsan daha farklı olur. 1 girerken 2girer evinize. sen de nişanlım izin vermiyor dedin.gerekçesi de kıskançlık dedin. ben de buna tepki gösterdim. şimdi suçlu ben mi oldum.
nedense benım yorumumu bır sen oyle anlamıssın kendıne göre hayal gucun cok genış tebrıkler
nasıl konu saptırıyorsunuz hayret ben dedimki evi nasıl sevebılırım ınsanlar yoruldu ugrastırmak ıstemıyorum mecbur kaldım onlar ben evet demeden tutmadılar kı ben dedım tutun diye bu
çok tehlıkelı birisin sen bılıyormusun inan korktum senin tarzından...
nedense benım yorumumu bır sen oyle anlamıssın kendıne göre hayal gucun cok genış tebrıkler
nasıl konu saptırıyorsunuz hayret ben dedimki evi nasıl sevebılırım ınsanlar yoruldu ugrastırmak ıstemıyorum mecbur kaldım onlar ben evet demeden tutmadılar kı ben dedım tutun diye bu
çok tehlıkelı birisin sen bılıyormusun inan korktum senin tarzından...
Güzel arkdaşım benim de dikkatimi çekmişti o kısım. Hatta gücüm ancak buna yetiyor diyince nişanlınız çalışıyor musunuz? Destek oluyor musunuz? diye soracaktım. Ama ben soramadan siz nişanlım çalışmama izin vermiyor dediniz başka bir üyeye cevap için. Hoş bu cevabı verdiyseniz o üyenin de dikkatini çekmiş demek ki. Ben artık kk'da "çalışmama izin vermiyor" diyen arkadaşlara saatlerce anlatsam da boş olacağını bildiğimden bir şey yazmadım. İpek arkadaşımız da senin kötülüğün için değil iyiliğin için söylüyor. Umarım çalışmayarak da çok mutlu olursun, iyi bir adamla evleniyorsundur ve sana çalışmamanı hiç aratmaz ama genellikle böyle olmuyor ve İpek arkadaşımızı ancak o zaman anlarsın. Gene de bir istisna olman dileğiyle.
Güzel arkdaşım benim de dikkatimi çekmişti o kısım. Hatta gücüm ancak buna yetiyor diyince nişanlınız çalışıyor musunuz? Destek oluyor musunuz? diye soracaktım. Ama ben soramadan siz nişanlım çalışmama izin vermiyor dediniz başka bir üyeye cevap için. Hoş bu cevabı verdiyseniz o üyenin de dikkatini çekmiş demek ki. Ben artık kk'da "çalışmama izin vermiyor" diyen arkadaşlara saatlerce anlatsam da boş olacağını bildiğimden bir şey yazmadım. İpek arkadaşımız da senin kötülüğün için değil iyiliğin için söylüyor. Umarım çalışmayarak da çok mutlu olursun, iyi bir adamla evleniyorsundur ve sana çalışmamanı hiç aratmaz ama genellikle böyle olmuyor ve İpek arkadaşımızı ancak o zaman anlarsın. Gene de bir istisna olman dileğiyle.
Katılıyorum
Bence konu sahibi de nişanlısının bu görüşünü sevmiyor ama artık kabul ettim ve olan oldu kurcalamayın diye kızıyo.
çok ayıp gercekten benım sorunumun dısına cıkmıssınız sorun nısanlımın kıskanclıgı benım calısmamamı mı ayıp yanı? kk üyelerının bazılarında bu hep var hep eleştirecek bir yer ararsınız... tam size göre bir açık verdım kıskanclık kadın erkek hakları ben cevap vermeyecegım
evde rezillik çekilecek ne var:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?