içime sinmeyen bir ev tuttuk ağlamak istiyorum

belli kriterlerin var ve o kadar ev bakılmış o kriterler çerçevesinde.demek ki o kriterlerdeki evler bu şekilde.kendi canınızı sıkmayın ve nişanlınızla da yok yere kavga etmeyin

öyle yapıyorum dugun uzerı huzursuzluk hıc cekılmıyor haliyle bende ortamı yumusatmaya calısıyorum saol onrılerın ıcın canım

tatlım sana önerim sakın istemediğin bi ewde oturma derim.ben 2 yıllık ewliyim.eşimle nişanlıyken düğüne kısa bi süre önce ew arayışına girdik.okadar stresli bi durumki her iki taraf içinde anlatamam.neyse bi ew bulduk kirası falan çok uygun....çünkü ew bildiğin eski.yerler mavi fayans kapılar ve mutfak dolapları tahta.banyo desen ne bi duşakabin var ne bişey.yani felaket.eşim ne diyosun dedi ben orda bişey söyleyemedim eh olsun dedim.zaman daralmıştı çünkü düğün geldi ama ortada ew falan yok daha.neyse ewe geldik ertesi günü anneme anlattım telefonda annem sakın öyle bi hata yapma ewe girdikten sonra taşınmak çok zor dedi baştan istemediğini söyle sakın tutulmasın yarın bigün ewini görmeye gelenlere banyosu bile olmayan ewemi götüreceksin bu zamanda dedi ( bu arada eşimin durumu gayet iyi )bende söyledim hemen eşime ee biraz tartıştık neden başta söylemedin olur dedin falan diye ama yinede benim dedim oldu ve şuan allaha çok şükür her isteyene versin lüks bi dairede oturuyorum ve bina sıfır ilk oturan benim.sende nişanlınla konuş.bak bi ewe girince o ewden taşınması çok zor oluyor.ewin içine sinmesi lazım.her anın orda geçeçek çünkü.taşınırken o eşyalarada yazık oluyor.ister istemez nekadar dikkat edilsede bi hasar bi esneme oluyor eşyalarda.bence başka gönlününde kabul edeceği ew bakın derim ben

teşkkürler pozıtıf yorumun ıcın :) bn bu hafta yakından gormeye gıdecegım ozaman kafamda dahada olusturacagım ınsallah :)

Banyo idare eder ama mutfak cidden kötü ..Hele ki burası ilk eviniz olacak .

Bence vazgeç kim ne derse desin ,daha yerleşmediniz an fazla kaporanız yanar.

Ah çek bu kısmı anlayamıyorum ki haklı gerekçe olarak kabul ediliyor bir de. Böyle bir şeyi benim eşim söylemiş olsaydı en başından babam bile karışırdı. Aileler nasıl sessiz kalıyor hayret. Ama evlenecek insana göre geçerli bir nedense kıskançlık ailesine göre de öyledir.
o zaman sınırlarını bilmeli insan demi ama.

çok ayıp gercekten benım sorunumun dısına cıkmıssınız sorun nısanlımın kıskanclıgı benım calısmamamı mı ayıp yanı? kk üyelerının bazılarında bu hep var hep eleştirecek bir yer ararsınız... tam size göre bir açık verdım kıskanclık kadın erkek hakları ben cevap vermeyecegım

bence sorun buradan kaynaklı da sen göremiyorsun. Beni hiç ilgilendirmez tabi de sen de çalışmış olsan istediğin evde oturup bunu mesele yapmazdın.
Bazı kk üyeleri de konu açıyor eleştiri alınca hemen eleştiren kk üyelerine suçu yüklüyor. Anlamıyorum ki yanlış gördüklerimizi söylemeyelim mi?

arkadasım ailemın kökenıne nişanlımın kıskanclıgına sorunun derinine sebeblere sonuclaramı mı inin dedım ben sizlere...
evım kötü dedim nasıl sevebılırım dedım evın resmınıde paylastım belkı fıkır verenler olur dıye cokta guzel verdıler zaten aldıgım pozıtıf yorumlarla kendımı daha ıyı hıssettım belkı eve sempatım bıle oluştu bırakın şimdi başka nedenleri nişanlımın kıskançlığını erkek egemenliğini... konu bu değil kabullenılmıs bazı seyler çoktan anlaşıldı didiklemeye konu dışına çıkılmasına gerek varmı bence yok... tesekkurler

Son düzenleme:

son mesajım olacak cevap vermem gereken bir şey olmazsa eğer. en başında sen normal olarak "evim kötü nasıl güzelleştirebilirim" deseydin emin ol farklı düşünürdüm. ama ilk mesajını bir okur musun lütfen. erkek tarafı ev tutmuş. böylesini beklemiyormuşsun. forumda kızların evleri nasılmış.. sonra nişanlın ne demiş sana" gücüm ancak buna yetiyor"
yani sen başka hayatlara özenmişsin. ben de dedim ki sana özeneceğine sen de çalışırsan daha farklı olur. 1 girerken 2girer evinize. sen de nişanlım izin vermiyor dedin.gerekçesi de kıskançlık dedin. ben de buna tepki gösterdim. şimdi suçlu ben mi oldum.

Arkadaşım şöyle söyliyim emlaktan çok anlamam ama sıfır güzel binada oturan çoğu kişi minimum 14 katlı evlerde oturuyor. 3 katlı evlerin olduğu semtler genellikle eski oluyor. 3 katlı süper evler de var tabi ama bunlar genellikle villalar. Biraz orta yolu bulmanız gerekiyordu. Sen misal 5-6 katlı evler de olur deseydin belki bir daha bakın derdim. Sonuçta depremde tek katlı binada da ölebilirsin. Allah'ın takdiri. Belki en alttaki kurtulur da en üsttekinin eceli gelmiştir.
Sana tavsiyem ilerde bir gün ev alacak olursanız, ev için standartlarını belirlerken kkda çeyiz köşesine değil emlak sitelerine bakıp aradığın kriterdeki evleri incele. Bütçeni düşün, kriterlerini düşün ve ona göre emlak sitelerinden bir bak nasıl evler var diye.

nedense benım yorumumu bır sen oyle anlamıssın kendıne göre hayal gucun cok genış tebrıkler
nasıl konu saptırıyorsunuz hayret ben dedimki evi nasıl sevebılırım ınsanlar yoruldu ugrastırmak ıstemıyorum mecbur kaldım onlar ben evet demeden tutmadılar kı ben dedım tutun diye bu
çok tehlıkelı birisin sen bılıyormusun inan korktum senin tarzından...

en can alıcı yeri burasıydı nasıl dikkat çekmedi hayret valla.
neyse sana yeni evinde mutluluklar diliyorum. korkma benim tarzımdan delisi dışına olandan zarar gelmez. sinsiden kork. bu da abla nasihatı olsun sana.

Güzel arkdaşım benim de dikkatimi çekmişti o kısım. Hatta gücüm ancak buna yetiyor diyince nişanlınız çalışıyor musunuz? Destek oluyor musunuz? diye soracaktım. Ama ben soramadan siz nişanlım çalışmama izin vermiyor dediniz başka bir üyeye cevap için. Hoş bu cevabı verdiyseniz o üyenin de dikkatini çekmiş demek ki. Ben artık kk'da "çalışmama izin vermiyor" diyen arkadaşlara saatlerce anlatsam da boş olacağını bildiğimden bir şey yazmadım. İpek arkadaşımız da senin kötülüğün için değil iyiliğin için söylüyor. Umarım çalışmayarak da çok mutlu olursun, iyi bir adamla evleniyorsundur ve sana çalışmamanı hiç aratmaz ama genellikle böyle olmuyor ve İpek arkadaşımızı ancak o zaman anlarsın. Gene de bir istisna olman dileğiyle.

Katılıyorum
Bence konu sahibi de nişanlısının bu görüşünü sevmiyor ama artık kabul ettim ve olan oldu kurcalamayın diye kızıyo.

Katılıyorum
Bence konu sahibi de nişanlısının bu görüşünü sevmiyor ama artık kabul ettim ve olan oldu kurcalamayın diye kızıyo.

yazmadan duramayacağım konu sahibesi. kusura bakma gereksiz arıza çıkardığım için. demek ki tek rahatsız olan ben değilmişim.
diyorum ya her şey değişir ama kafalar sabittir. Orayı değiştirmek çok zordur. Sen bize kızıyorsun da bir anlayabilsen aslında..

Bu kıskançlık değil ki bu hayatına müdahale... Sen de gelmiş savunuyorsun.

Merak etmesin,çalışan kadınları kimse yemiyor ya da namussuz olmuyor.

Olayın içine sen serpiştirdin,yorum yazınca niye tersleniyorsun ?

Ev konusunda bu kadar sert davranabildin mi nişanlına ? Hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…