içime sinmeyen bir ev tuttuk ağlamak istiyorum

Siz bu eve kötü mü diyorsunuz. Kötü ve yıpranmış değil, sadece bazı yerler eski dizayn...

Mutfak dolapları gayet iyi ve yeni model dolaplardan sanırım, tezgah mermer sanırım eğer kırığı çatlağı yoksa kullanılır o şekilde. Fayanslar eski sanırım onu da stickerlarla kapatabilirsiniz.

Banyoya ayaklı güzel bir lavabo koydurabilirsiniz ya da imkan yoksa lavabo altı dolaplar var ikea da, çok pahalı da değil, küvete de cici bir banyo perdesi aynı desen de klozet takımı banyoyu daha modern hale getirir.

tesekkurler bende aynı sızın gıbı dusundum koçtaşın dolaplı lavoboları hem şık hem uygun...
fayanslarada su gecırmez duvar kagıdı armatur falan degısırse sanırım toparlanır bıraz cok tesekkurler tekrar

başka memnun olmadıgım yer yok canım :) diğer odalar ferah lamınant en onemlısı mutfak ve banyoydu benım ıcınde ıkısıde içime sınmedı ama tadılat şart ufak tefek bırseyler banyo lavobosunu hemen degıstrmeyı planlıyorum bakalım :)
malesef evet şartlarda cok bende daha fazla hırpalamak ıstemedım ınsanları...
şans işi sanırım bırazda ev durumu :)taşınmayı dusunuyormusunuz?

Evet seneye için yeni ev bakıyoruz maalesef görünüşte çok modern olsa da cılkı çıkabiliyor evin en iyi örnek benimkisi
Bence diğer yerlerden memnunsan o ev süperdir banyo ve mutfağa da biraz masraf yaparsınız eski tip olması canını sıkmış 1-2 ay idare et ne olacak kredi falan çekersiniz
Sonra sen de paylaşırsınız evini bizimle

ayyyhh inşallah yaaa :) hayırlısı bakalım şu dugun stresının uzerıne hıc gtmedı bu olay yoksa daha kolay sindirebılırım belkıde cok gergınım duygularım karmakarısıkkkkkkkkk ya

Sakın kötü diye düşünmeee..bence banyon gayet güzel..mutfagında öyle dolapların falan yeni gibi bir tek yeşil fayanslar biraz eski ama inan onlar bile gözüme kötü görünmedi..bende 3 ay sonra evlenicem nasipse ve bu evi ben olsam tutardım inan hem oraya eşyaların gelecek senin öyle güzel öyle şirin olacak ki orası sizin mutlu yuvanız olacak mis kokulu yemekler pişireceksin mutfagınızda

ayyyhh inşallah yaaa :) hayırlısı bakalım şu dugun stresının uzerıne hıc gtmedı bu olay yoksa daha kolay sindirebılırım belkıde cok gergınım duygularım karmakarısıkkkkkkkkk ya

Hallolur her şey merak etme sen şans ver yeter ki
O evi çok güzel bir hale getireceğine eminim

mutfak dolaplarını beğenmediysen yapışkanlı kağıtlarla istediğin renkte kaplayabilirsin ya da sprey boyalar var onlarla boyayabilirsin. banyoya uygun fiyata duşa kabin taktırabilirsin

banyoya bu tarz şeyler alabilirsin yeni avizeler filan

ayyyhh ne pozitifsin sen oyle yerımkkii :) çok saol canım cok tesekkurler moral oldu :)
neyapalım zaten boş ev herzaman soguk gorunur ama bırkac detay var gozumden kacmıyor onlarıda halledınce fayans ve banyo lavobosu gıbı dahada rahat edecegım ıns
sende insallah evınde huzurlu mutlu olursun amınn :)

dolapları begendım ama dolap altı fayans kotu bırde mermer tezgahın fazlalıgı var onlarıda dedıgın gıbı duvar kagıdıyla kaplayacagım :) dusa kabın degılde banyo lavobosunu degısmeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı cok tesekkurler onerın fıkırlerın ıcın:)

Aynen öyle canım çokda güzel olacak emin ol bu sekilde bile güzel
Amin inşallah bizde bir ev bulursak

rica ederim canım mutfağın resmini görünce nedense eski evim geldi aklıma

yok canım yani genel olarak konuştum. senin dediklerini demek istedim ben de yani her şey zamanla olur. şu son cümlen yani kabullenme konusunda yardımcı olmaya çalıştım sadece :) bugün olmaz yarın olur.

bu yoruma katılıyorum ve ev icin su an dertlenseniz de en yakın zamanda kararlarınızı baskalarına gore almaktan kurtulmanız gerek.
bence eviniz de gayet temiz kullanılmıs ve guzel. biraz içi dolup kucuk detayları hallederseniz cicek gibi olur...

ev sahibi kagıda sorun cıkarır mı bilmiyorum sonucta söktügünüzde fayansta kalanın kazınması gerek ve o zaman da cizilme olur mu...? ayrıca kullanımda sorun oluyor mu arastırın. cunku surekli sileceginiz ve suyun oldugu yuzeye uygulamayı dusunuyorsunuz.
o yesil fayanslara uyum saglamak zorunda kalırsanız duvarı acık yesile boyayabilirsiniz, yesil kahve beyaz dekore ederseniz daha uyumlu gorunur mutfagınız. mermerinizde kırık catlat varsa degistirtebilirsiniz, hatta ev sahibiyle konusup mermerit yaparsanız hem maliyet duser hem de kullanım rahatlıgı kazanırsınız.
boru yeni gozukuyor ama kırılma noktalarından rahatsızsanız ucuz bir sey, yeniden sabitlersiniz. zaten zamanla gozunuz alısır.
ya da kullanmayın davlumbazı, boruyu da direkt sökün atın kaybınız olmaz.
boru bacaya mı baglanıyor pencereye mi vermisler bilmiyorum duruma gore ocagın yerini degistirebilirsiniz boru da sabit kalır.
farklı cozumler uretilir ama ev sizin degil o yuzden kullanım ve estetik olarak rötüş yapın yeterli.
banyo icin arkadaslar cok guzel dolap onerisi vermis zaten. ama buyuk aynalı dolap ucuzundan alacakmıssınız, su an mevcut lavabo daha kaliteli ve saglamdır. onu da dusunun.
hayırlı olsun.... güle güle oturun yeni evinizde...

Neden bu kadar asagiladiginizi anlayamadim. Cok guzel olmayabilir de igrenc de demeyin. Belki su an orada yasamaniz gerekiyor? Belki aza kanaat edip etmeyeceginizin sinavini oluyorsunuzdur. Evlilikte hersey mukemmel olsun derdine dusmek isi evcilige cevirmek gibi geliyor bana. Iyi gunde kotu gunde diye yemin etmiyor musunuz? Alin size kotu (size gore) ev. Asil orada mutlu olursaniz evlilik olur bence. Gun olur insan yiyecrfk ekmek bulamaz gun gelir soba yakamaz. Bakin sinirda savas var. Suriyeliller resmen sokaklarda. Sukredin ki Allah daha fazlasini versikn.

Sevgili konu sahibi, hemen sana kendimden ornek vereyim de rahatla.
Evleneli 1,5 yil oldu. Ben de senin gibi guzel bir ev hayali kuran biriydim evlenmeden once. Gozum hep guzel evlerde, esyalarda idi. Biz nisanliyken esim yurtdisina egitim icin basvurular yapiyordu. Sonra kazandi, abd ye geldik, oyle bir evde, hem de 2. el esyalarla yasiyoruz ki ben sana evimin fotolarini cekip yollasam kendininkini saray sanarsin, emin ol. Ustelik bu 2+1 eve tl hesabiyla 2500tl den fazla kira veriyoruz her ay. Turkiyede olsak aylik 2500 tl ye 8-10 odali, 2-3 katli, havuzlu villalarda yasardik diyorum. Hem de esim de, ben de meslek sahibiyiz, etrafimizda evli arkadaslar var, onlar da aynen bizim gibi kari-koca meslek sahipleri, hepimiz boyle evlerde, 2. el esyalarda yasiyoruz. Mutfaktaki tabak, canagim, tencerem bile baskasindan kalma 2. el esyalar. Inan ki hic mi hic onemli bir dert degil, kayda deger, tatli canini uzmeye deger bir sebep degil senin evin, hem kira degil mi, git birkac ay otur, idare et, sonra kendin esinle birlikte cikar, cok guzel evlere bakarsin, begendiginiz birine tasinirsiniz, dert mi bu. Ilerde de Allah in izniyle saray gibi bir ev satin alirsiniz insallah

Ayrica keske ben vatanimda olsam, ulkemin, memleketimin havasini solusam, o begenmedigin musluklardan memleketimin suyu aksa, o mutfakta memleketimin yemeklerini pisirip, yesem de oyle bir evde yasasam, gurbet oyle zor ki, bulbulu altin kafese koymuslar, ahhh vatanim demis ya, oyle birsey yani, beyaz sarayda yasasam ahhh vatanim derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…