- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Siz bu eve kötü mü diyorsunuz. Kötü ve yıpranmış değil, sadece bazı yerler eski dizayn...
Mutfak dolapları gayet iyi ve yeni model dolaplardan sanırım, tezgah mermer sanırım eğer kırığı çatlağı yoksa kullanılır o şekilde. Fayanslar eski sanırım onu da stickerlarla kapatabilirsiniz.
Banyoya ayaklı güzel bir lavabo koydurabilirsiniz ya da imkan yoksa lavabo altı dolaplar var ikea da, çok pahalı da değil, küvete de cici bir banyo perdesi aynı desen de klozet takımı banyoyu daha modern hale getirir.
Çok fazla şart koşmuşsunuz o yüzden zor olmuştur bulması
Hem jooker adlı arkadaşıma katılıyorum
Tuvalet ve wc en çok göze batan yer eski tip evlerde bunları da belli miktarlarda masraf yaparak yenileyebilirsiniz. Gerisi de sizin dekor yeteneğinize kalmış. Başka memnun olmadığınız yerleri var mı parke, cam falan?
Benim evim 0, mutfağı ve tuvaleti ille güzel olacak dedim
Ama gel gör ki ısınmıyor, en üst kattayım sen gibi, bir kapısı ters yönde, parkesi çıktı boşluklar oldu, süpürgeliği fırladı, tuvalet taşı kırıldı Allahım yaEv dökülüyor 0 ama patır patır
başka memnun olmadıgım yer yok canım :) diğer odalar ferah lamınant en onemlısı mutfak ve banyoydu benım ıcınde ıkısıde içime sınmedı ama tadılat şart ufak tefek bırseyler banyo lavobosunu hemen degıstrmeyı planlıyorum bakalım :)
malesef evet şartlarda cok bende daha fazla hırpalamak ıstemedım ınsanları...
şans işi sanırım bırazda ev durumu :)taşınmayı dusunuyormusunuz?
Evet seneye için yeni ev bakıyoruz maalesef görünüşte çok modern olsa da cılkı çıkabiliyor evin en iyi örnek benimkisi
Bence diğer yerlerden memnunsan o ev süperdir banyo ve mutfağa da biraz masraf yaparsınız eski tip olması canını sıkmış 1-2 ay idare et ne olacak kredi falan çekersiniz
Sonra sen de paylaşırsınız evini bizimle
ayyyhh inşallah yaaa :) hayırlısı bakalım şu dugun stresının uzerıne hıc gtmedı bu olay yoksa daha kolay sindirebılırım belkıde cok gergınım duygularım karmakarısıkkkkkkkkk ya
Sakın kötü diye düşünmeee..bence banyon gayet güzel..mutfagında öyle dolapların falan yeni gibi bir tek yeşil fayanslar biraz eski ama inan onlar bile gözüme kötü görünmedi..bende 3 ay sonra evlenicem nasipse ve bu evi ben olsam tutardım inanhem oraya eşyaların gelecek senin öyle güzel öyle şirin olacak ki orası sizin mutlu yuvanız olacak mis kokulu yemekler pişireceksin mutfagınızda
Hallolur her şey merak etme sen şans ver yeter ki
O evi çok güzel bir hale getireceğine eminim
mutfak dolaplarını beğenmediysen yapışkanlı kağıtlarla istediğin renkte kaplayabilirsin ya da sprey boyalar var onlarla boyayabilirsin. banyoya uygun fiyata duşa kabin taktırabilirsin
Eki Görüntüle 975603 Eki Görüntüle 975606
banyoya bu tarz şeyler alabilirsinyeni avizeler filan
ayyyhh ne pozitifsin sen oyle yerımkkii :) çok saol canım cok tesekkurler moral oldu :)
neyapalım zaten boş ev herzaman soguk gorunur ama bırkac detay var gozumden kacmıyor onlarıda halledınce fayans ve banyo lavobosu gıbı dahada rahat edecegım ıns
sende insallah evınde huzurlu mutlu olursun amınn :)
dolapları begendım ama dolap altı fayans kotu bırde mermer tezgahın fazlalıgı var onlarıda dedıgın gıbı duvar kagıdıyla kaplayacagım :) dusa kabın degılde banyo lavobosunu degısmeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı cok tesekkurler onerın fıkırlerın ıcın:)
Aynen öyle canım çokda güzel olacak emin ol bu sekilde bile güzel
Amin inşallah bizde bir ev bulursak
rica ederim canım mutfağın resmini görünce nedense eski evim geldi aklıma
neden kii üzüldun ?? :/
yok canım yani genel olarak konuştum. senin dediklerini demek istedim ben de yani her şey zamanla olur. şu son cümlen yani kabullenme konusunda yardımcı olmaya çalıştım sadece :) bugün olmaz yarın olur.haklısın katılıyorum sana ama yanlış anlaşıldım sanırım bu tamamen kişisel birşey... herkes güzel evlerde oturmak ister mesela benım kuzenım ünideyken ailesinden izinsiz evlendi öğrencı evınde gelin oldu ev bundan cok daha kötü ve tüm eşyalar ıkıncı eldi çok uzulmustum ona kuzenım yada x şahıs olması farketmez ben herkes mutlu olsun isterim kendımde dahil ama noldu zaman gectı kuzenım şimdi kendı evinde eşyalarını sıfır aldı bebegı bıle oldu gayet mutlu bazı şeyler hemen olmuyor emek zaman gerekıyor...kendıme anlatmaya calısıyorum bunu cunku insan hep enıyısını ıster bazen yetınmeyı bılemıyor ...
bende öğrenme kabullenme aşamasındayım...
Gerçekçi olacağım,bundan iyisini zor bulursunuz.İstanbul'da hem en fazla 3 katlı hem de kirası az olacak öyle mi? Bulursanız bana da söyleyin.Çalışmanıza izin verilmeyecekmiş,bu durumda istediğiniz tarzda ev bulmanız ütopya.Babanız da nasıl izin vermiyor ev bakmaya gitmenize? Hayret bir şey ya.Kendi evinizi seçiyorsunuz nihayetindeSiz önce bu hayatınıza etki eden erkeklerin zihniyetini değiştirin.
günlerdir ev aramamıza rağmen malesef istediğim gibi bulamadım
nişanlımın ailesi ilgilendi daha çok ben şehir dışındayım diye onlarda yoruldu bunaldı bende artık bugun son gezdikleri evi tutun dedim oda mecburiyetten
insanlar daha fazla uğraşmasın diye
ama ev iğrenç inanırmısınız o banyosu mutfağı nasıl adam edilecek bilmıyorum
biraz bozuldum ister istemez nişanlımlada kavga ettik benim durumum bu daha iyisini şimdilik tutamam dedi benide suçladı lüks düşkünüymüşüm....
burada insanların yeni gelin evini görüyorum yada bazı sitelerin çeyiz gelin evi köşelerini bende hep öyle evler hayal etmiştim şimdi hayal kırıklığım malum kabullenmekten başka yapıcak birşeyim yok sanırım
nasıl bir yöntem önerirsiniz bana bayanlar?
ne yapmalıyım nasıl istemediğim bir yeri sevebilirim bazılarınız diyecekki sevdiğin adamla olduktan sonra heryer güzel olur ama ben kendimi biliyorum estetik düşkünüyüm ve evin çok eksi yönü var çok mutsuzum...o evde sanki ev işi bile zevkle yapılmaz çok güzel hayaller kurmuştum ama şimdiden yıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?